Translate

понеделник, 7 ноември 2011 г.

Най-красивата жена за 2011 г. остава сираче на 8 години и има 12 братя и сестри

21-годишната венецуелка Ивиан Лунасол Саркос спечели 60-ото юбилейно издание на конкурса "Мис Свят", който се проведе в Лондон - градът, където през 1951 година конкурсът се провежда за първи път. Според организаторите церемонията е била наблюдавана по телевизията от около един милиард зрители в 150 държави.
Ивиан Лунасол Саркос избухна в радостни сълзи, когато разбра, че е предпочетена пред останалите 121 красавици в конкурса и печели короната "Мис Свят". Така короната отива, за рекордния шести път, в южноамериканската държава.
И двамата родители на новата "Мис Свят" загиват при нещастен случай.
 Саркос е отгледана в детски приют на женски манастир. По-късно я гласят за монахиня, но след дълъг размисъл тя отказва предложението и се посвещава на благотворителна дейност. Тя е дипломиран специалист по човешки ресурси и работи в компания в областта на радиото и телевизията, но мечтае да се занимава с деца и вече е основала фондации за подпомагане на малчугани в тежко положение. Любимото ястие на Ивиан Лунасол Саркос е пилешка супа. Най-красивата неомъжена жена в света обича да играе волейбол и да се катери по планините.
Нейни подгласнички в конкурса -на второ и трето място са съответно Мис Филипини и Мис Пуерто Рико.
Мис България   Ваня Пенева спечели първо място в онлайн гласуването в конкурса Мис Свят 2011.
Тя получи 51.5% от гласовете, в периода 18 октомври - 6 ноември 2011 г, на страницата missosology.org.. След нея са Мис Грузия и Мис Филипини.
Домакин на следващото издание на конкурса „Мис Свят” ще се проведе в Китай, вътрешна привинция Монголия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар