Translate

събота, 5 февруари 2022 г.

Деси и Сашо посрещат 10-ия рожден ден на „Преди обед“ с много изненади за зрителите

Матей Казийски, Кубрат Пулев и Меги и Нели от „Търси се“ са само част от лицата, които зрителите ще видят в празничното предаване

 

 

Цяло десетилетие в ефир, в което се радват на любовта на зрителите – разбира се, това е тандемът
Десислава Стоянова и Александър Кадиев. Всеки делник, двамата, заедно с екипа на „Преди обед“ проследяват различни истории в компанията на своите звездни гости, като информират и забавляват аудиторията „чааак до обедните новини“.

За празничното юбилейно издание на „Преди обед“ – в понеделник, 7.02.2022г., Деси и Сашо са подготвили специални изненади за зрителите на bTV. Една от тях е свързана с пътуването на Деси и оператора Добромир Иванов до Тренто, Италия.  За 24 часа двамата надникнаха в живота на спортиста, който винаги играе с номер 1 – Матей Казийски. Как се постига световен успех, кога пламва любовта между „Мис Тренто“ 2001 - Елизабета Фаруджо, и родния волейболист, ще тръгне ли синът им Александър по стъпките на баща си и ще видим ли отново Матей с тениска на български отбор - всичко това само в „Преди обед“ на 7 февруари.

А какво е празник без коктейли?! Екипът на предаването със сигурност няма да научи, защото за тях ще се погрижи единственият българин стигнал до 13-ото място на Световното първенство за бармани – Димитър Петровски.  На музиката в студиото ще се посвети легендата на родната клубна сцена DJ Ради, а изисканата храна ще бъде представена от шеф Константин Костов.

Какво са преживели заедно и поотделно за тези 10 години – Деси и Сашо ще разкажат пред други ветерани в ефира на bTV – обичаните водещи на „Търси се“- Меги Димчева и Нели Хаджийска. Двете са подготвили провокативни въпроси към рождениците и ще настояват нежно да получат честни отговори.

От екипа повдигат завесата, че ще се върнат и назад към миналото. Чрез „златния архив“ на „Преди обед“ зрителите ще си припомнят емблематичните срещи на Венета Георгиева с шампиона по бокс Кубрат Пулев и певицата Андреа, както и първото съвместно телевизионно интервю на две спортни легенди.

В рубриката „Родени в една година!“ зрителите ще видят младия талантлив математик с над 40 медала от олимпиади и връстник на „Преди обед“ – ученика Йордан Стоянов.

За достоен финал на предаването на 7.02.22г. ще звучи вечният хит на ФСБ - „След 10 години“, изпълнен на живо от Иван Лечев и Иван Иванов от „Гласът на България“.

 

Новините на NOVA представят изложбата „Тя. Въпреки всичко“

За първи път картини на Фанка Борисова ще бъдат изложени във Vivacom Art Hall Oborishte 5 в периода 8-19 февруари

 

 

Екипът на Новините на NOVA и Vivacom Art Hall Oborishte 5 представят изложбата на Фанка Борисова  - „Тя. Въпреки всичко“.

Авторката никога не е имала дом, различен от социална институция. Фанка е с диагноза умствена изостаналост и за нея рисуването е вид терапия и начин да преодолее лошите условия, изолацията и заключените врати, зад които живее. Творчеството й е забелязано от журналиста на NOVA Глория Николова в края на миналата година, когато тя разказа за състоянието на психиатричната грижа в България в документалния материал „Последна спирка "НенужниТЕ". В него бяха показани три от домовете за психично болни и умствено изостанали хора у нас и начинът им на живот, който възмути Европа.

„Решихме да организираме изложбата на Фанка Борисова, защото това е нашият начин да покажем, че талантът живее и може да бъде открит дори на най-необичайните места. А за художничката това е стимул и признание, че някой я забелязва. Точно какъвто е смисълът на нашата професия – да откриваме и да показваме“, сподели Глория

Николова.

Селекцията от 28 рисунки на Фанка Борисова ще бъде разположена в зала "Галерия" /ниво -1/ на Vivacom Art Hall Oborishte 5 в периода 8–19 февруари 2022 година, с вход свободен. Всички творби могат да бъдат закупени.  

В Галерията се спазват всички противоепидемични мерки, допускат се хора само с представен зелен сертификат от: ваксинация, преболедуване, PCR тест и антигенен тест

 

БТПП отново е партньор на BALKAN BUSINESS AWARDS 2022

 Екипът на ВИП Комюникейшън посети Косово в подготовка на церемонията на 25 март в Прищина 

 

 

Председателят на Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ Цветан Симеонов се срещна с управляващите партньори на VIP Communication PR Agency - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев по повод организираното от агенцията осмо издание на „BALKAN BUSINESS AWARDS 2022“

Церемонията ще отличи лидерите в бизнеса на полуострова на 25 март 2022 г. в 5-звездния хотел „Емералд“, Прищина - Косово.

По традиция и тази година БТПП е партньор на събитието и подпомага номинациите за престижните статуетки на Годишните награди за ‎значими бизнес постижения.

"BALKAN BUSINESS AWARDS 2022" ще отбележи значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието на икономиката в България и на Балканите, като интересът към региона е постоянен. Потвърждение за това са събитията, които PR Агенцията организира и провежда през последните години.

Преди срещата с председателя на БТПП екипът на ВИП Комюникейшън се срещна с партньорите на събитието в република Косово - Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Посолството на Република България в Прищина и Търговско-Промишлена Камара на Косово.

Предизвикателствата на Балканите са свързани с усилията за постигане по-добри условия на труд, професионално образование и привличане и задържане на инвестиции и работна ръка.
Каузата на тези награди е да обедини индустриите, големите компании в българската икономика и на Балканите, с партньорството на Посолството на Република Косово в България, Посолството на Република България в Прищина, Търговско-Промишлена Камара на Косово, Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турска Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българска Стопанска Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания, Гръцко-руската търговска камара и други.
Сред целите, които си поставят организаторите, са отдаване на заслужено внимание на компаниите, които успешно работят, повишаване репутацията на бранша чрез насърчаване на значимите постижения на фирмите и производствата. Спечелването на престижния приз ще предостави платформа за значимо представяне, адекватна обществена комуникация с инвеститори, клиенти и партньори, както и отразяване на успеха.
По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас, както и в Косово, Албания, Гърция, Северна Македония и Турция. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в трудни периоди като световната здравна криза от последните две години, запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. 

Световният опит показва и доказва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса и икономиката като цяло. 
Тези награди предоставят също много други ползи за компаниите, включително: 

- нови перспективи за бизнеса и стил на ръководство, усъвършенстване на стратегиите и развитие в различен иновативен мащаб;
- сравнителен анализ на бизнеса с други високи постижения в областта и на международно ниво;
- ново измерение към маркетинговите инструменти;

- признание за реализираните постижения от конкуренцията в индустрията;
- повишаване популярността на организацията и инвестициите в образованието, за да помогне за привличането на най-способните специалисти, новите капиталови инвестиции в България и на Балканите.

 

National Geographic - Изгубените динозаври на Аляска /60 мин./

Премиера: 8 февруари 2022 г., вторник, от 22:00 ч.

 

 

Полярният кръг, северна Аляска. Температурата е минус 35 градуса, а средата е сурова и гъмжи от мечки. Екип от смели палеонтолози се отправя към тази ледена пустиня, за да я превърне в свой дом за две седмици. Защо? Защото тези учени смятат, че са попаднали на нещо наистина уникално, неоткрито до момента и революционно – изгубения свят на динозаврите от Аляска.

 

FOX - Безкрайно небе, сезон 2

Премиера: 7 февруари от 22:00 часа

Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма

 

 

Когато частните детективи Каси Дюeл и Джени Хойт се събират отново, за да разследват автомобилна катастрофа извън пределите на Хелена, Монтана, бързо откриват, че случаят е по-заплетен, отколкото изглежда. Докато разкриват мистерията на злополуката, пътищата им ще ги срещнат с група нищо неподозиращи тийнейджъри, познато лице от миналото на Джени, и безпощаден аутсайдер, решен на всяка цена да открие отговори.

В ролите:

Катрин Уиник като Джени Хойт, Кайли Бънбъри като Каси Дюeл и др.

 

FOX LIFE - Аз, вещицата, сезон 2

Премиера: 7 февруари от 21:00 часа

Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 часа

 

 

Във втори сезон на „Аз, вещицата“ отново ще видим Матю и Даяна, които се крият във вълнуващия и
опасен свят на Лондон през елизабетинската епоха. Там те ще трябва да открият могъща вещица, която да помогне на Даяна на овладее магическите си сили и да намерят загадъчната Книга на живота. В наши дни обаче враговете им не са ги забравили.

В ролите: Тереза Палмър, Матю Гууд.