Translate

петък, 15 декември 2023 г.

По случай празниците Vivacom отключва всичките си телевизионни канали до 18 януари

Клиентите на телекома ще получат достъп до два нови премиум филмови канала и още много ексклузивно телевизионно съдържание 

 

 

И тази Коледа Vivacom ще направи най-топлите и уютни дни в годината още по-
специални, като предоставя на всички свои клиенти неповторим подарък – свободен достъп до любими телевизионни канали и
EON Видеотека. От 12 декември до 18 януари всички настоящи и нови потребители на телекома ще имат възможността да гледат премиум съдържание от спортни и филмови канали, EON Видеотека с разнообразно съдържание и два нови премиум филмови канала – CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD. Те ще се излъчват за първи път в България и за момента единствено в мрежата на Vivacom, като по този начин от телекома ще обогатят още повече страхотното съдържание на EON.

Двата телевизионни канала излъчват едни от най-добрите филми и сериали, включително хитови холивудски и европейски продукции, а също и детски анимационни филми.
Те са локализирани на български език със субтитри, излъчват се в отлично
HD качество и предоставят разнообразно съдържание за цялото семейство по време на вълнуващите празнични дни през декември и януари.

Всички потребители, абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, ще имат достъп до ТВ съдържанието на най-високия план EON PREMIUM, което включва спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus и филмовите канали на HBO и Cinemax. Трите празнични пакета ще се заявяват само през портала My Vivacom.

В допълнение към богатото разнообразие от чуждестранни заглавия за ТВ абонатите на Vivacom ще бъде предоставена уникална селекция с български филми. В нея попадат над 250 от любимите родни филми и сериали – класиките „Оркестър без име“, „Дами канят“, „Двойникът“ и съвременните продукции „Ятаган“, „18% сиво“, „Късата клечка“, „Дяволското гърло“ и много други.

„И тази Коледа, ние от Vivacom, подготвихме празнични оферти и изненади за потребителите. Освен отстъпки на устройства и отключването на каналите, даваме свободен достъп и до два нови филмови канала CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD, и нова видеотека. С тези два канала осигуряваме още по-богато съдържание и разнообразие от канали и жанрове за нашите клиенти. Всичко това доведе и до страхотни резултати за EON, като през последните 3 месеца платформата има над 750 000 уникални устройства“, коментира Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

За да зарадва и абонатите на най-високия план EON PREMIUM, Vivacom е приготвил специална PREMIUM Видеотека с поредица от девет филми, които само те ще получат. Сюжетът им разказва за криминалния психолог Ричард Брок и  неговите заплетени криминални случаи във Виена. Всеки от филмите е с времетраене от деветдесет минути и озвучен на български език.

Свободният достъп до допълнителните канали и EON Видеотека ще се предостави на всички ТВ абонати на Vivacom.

Повече информация за коледната телевизионна кампания на Vivacom може да видите ТУК.

 

 

Коледна украса с 50% намаление в Lidl до 17 декември

Клиентите могат да открият и продукти от ексклузивната празнична серия Favorina с до 40% намаление

 

 

Най-уютният  месец в годината е в разгара си и за всички специални моменти до 17
декември Lidl предлага 50% намаление на коледна украса и декорация, както и до 40% намаление на избрани продукти от празничната серия Favorina от 15 декември. 

До края на месеца любителите на сладки изкушения под собствената марка Favorina имат възможност да избират от мини щолени с марципан и масло за 7,59 лв. и мини щолени с лешници, с маково семе или с бадеми за 7,99 лв. Празнично настроение на всяка трапеза носи кутията с колекция от сладки с глазура от три вида шоколад – бял, млечен и натурален, за 12,99 лв., както и сладки асорти в стилна кутия за 23,99 лв. За най-малките има плюшена или дървена играчка в комбинация с шоколадови лакомства за 13,99 лв., както и шоколадови лакомства в порцеланова чаша с коледни мотиви за 8,99 лв. Сред разнообразието от коледни календари на Favorina клиентите ще открият и луксозен вариант с бонбони и меденки за 13,99 лв. Ценителите на италианските десерти могат да избират сред различни видове панетоне, а за онези, които имат афинитет към френските десерти, марката предлага захаросани кадифени кестени със захарна глазура за 16,99 лв. опаковката.

От специалната празнична серия Deluxe до 17 декември потребителите могат да намерят прясна цяла патица за 8,99 лв. за килограм, нарязана луканка от дивечово месо на цена от 5,99 лв. за опаковка от 150 г и селекция салами за 14,99 лв. опаковката. Чудесна изненада за всяка празнична трапеза е предложението за крем брюле на цена от 3,49 лв. за два десерта от по 100 г, като за онези, които обичат да приготвят този изискан десерт у дома, може да се прибави като подарък кухненска горелка за карамелизиране, фламбиране и запичане с плавно регулиране на пламъка за 17,99 лв.

И тази Коледа всички клиенти на Lidl могат да се насладят на спокойни мигове със семейството, защото смарт дискаунтърът им предлага внимателно подбрани и удобно подредени продукти за празника. Така потребителите пазаруват бързо, лесно и удобно и имат възможност да прекарват повече време в компанията на любимите си хора.  

Всички празнични оферти на Lidl можете да видите тук

 

Филмът „Осъдени души“ закрива фестивала „30 вечери с 30 класики“

Специален гост на заключителната прожекция е операторът Христо Тотев

 

 

На 15 декември от 18:00 часа във филмотечно кино Одеон е заключителната прожекция на фестивала за българско класическо кино „30 вечери с 30 класики“.

Вечерта е посветенa на „Осъдени души“ и на оператора Христо Тотев. Зрителите ще имат възможност да се срещнат с него и да научат любопитни факти за актьорите и снимачния процес. Гости в залата ще бъдат и представители на творческите екипи на всички 30 филма от поредицата.

Фестивалът „30 вечери с 30 класики“ е по идея на дружеството за колективно управление на авторски права Филмаутор по случай неговата 30-годишнина. Всички филми се излъчват в техния оригинален формат - на лента.

„Осъдени души“ е сред най-награждаваните български филм от колекцията златно българско кино. Премиерата на филма се състои на 17 октомври 1975, като до края на 1977 е гледан от 3 127 535 зрители.

Режисьор и сценарист е Въло Радев, по романа „Осъдени души“ на Димитър Димов, музика - Митко Щерев, художник Константин Джидров. Участват актьорите Едит Солай, Ян Енглерт, Руси Чанев, Вълчо Камарашев, Мариана Димитров, Силвия Рангелова, Светоплуг Матиаш, Румен Костадинов. Филмът е заснет в България, Чехословакия, Унгария и Югославия.

Филмът е носител на първа награда „Златен медал“ - наградата за мъжка роля на Ян Енглерт на МКФ на Червенокръстките и здравни филми, Варна, 1975 и др. отличия.