Translate

петък, 24 декември 2021 г.


 

Честита Коледа!

 

Пожелавам на всички от сърце - здраве, 

късмет,

сбъднати желания и просперитет!

А всичко останало - нека

да ви донесе новата година!

 

 

четвъртък, 23 декември 2021 г.

Коледно вълшебство и празнични емоции в Деня на Дисни на 26-и декември

Шест приказни филма в ефира на NOVA ще подарят добро настроение и трогателни моменти

 

 

Магична Коледа очаква зрителите на NOVA на 26-и декември с Деня на Дисни. Вълнуващото
телевизионно изживяване ще превземе ефира с шест заглавия, три от които премиерни за България. Дебют в празничния ден ще направят четвъртият филм от култовата поредица „Играта на играчките: Пътешествието“, фентъзи приключението „Дъмбо“ и продължението на любимата приказка на малки и големи „Замръзналото кралство
II“. Доброто настроение ще допълнят хитовите ленти „Коледни кутрета“, „Красавицата и Звяра“ и „Книга за джунглата“.

Начало на Деня на Дисни ще постави филмът „Коледни кутрета“ в 10:15 ч. Вълнуващата история разказва за приключенията на четирите сладки кутрета Хоуп, Джингъл, Чарити и Ноубъл. Когато баба Коледа отпътува за Пайнвил, малките пакостници тайно се промъкват на шейната й и започват да даряват радостни пожелания на децата от града, докато нещо не се обърква и коледният дух започва да изчезва. Коледните кутрета и баба Коледа ще трябва да помогнат за спасяването на празника по целия свят.

В 12:30 ч. започва премиерният филм „Играта на играчките: Пътешествието“ с едно вълнуващо приключение. Когато Уди, Бъз и останалата част от бандата се присъединяват към Бони и проекта й, превърнал се в играчка – Виличко, те се впускат в щуро търсене, изпълнено с неочаквани нови герои и един отдавна изгубен приятел. Филмът е необикновен шедьовър, реализиран с внушителна анимация, хумор и емоция.

Дисни маратонът продължава с премиерата на „Дъмбо“ в 14:30 ч. В лентата собственикът на цирк Макс Медичи наема бившата звезда Холт Фариер и децата му да се грижат за новородено слонче, чиито уши го правят обект на присмех за всички. Когато става ясно, че Дъмбо може да лети, западащият цирк прави невероятно завръщане, а убедителният предприемач В.А. Вандевър и изкусният акробат Колет Маркант ще опитат да превърнат чудатото създание в звезда.

„Красавицата и Звяра“ в 16:40 ч. ще разкаже една от най-любимите приказки в игралната адаптация на анимационната класика на Дисни. Зрителите ще могат да изживеят фантастичното приключение на Бел – умна, красива и независима млада жена, пленена от Звяра в неговия замък. Въпреки страховете си, тя успява да се сприятели с обитателите на замъка и съвсем скоро започва да осъзнава, че зад ужасната външност на Звяра всъщност се крие истински принц с добро сърце.

В празничните приключения ще се включи и „Замръзналото кралство II“ в 20:00 ч., когато Елза ще се запита защо е родена с магически сили. Какви истини за миналото я очакват, докато се впуска в неизвестното до омагьосаните гори и тъмните морета отвъд Арендел? Отговорите я зоват, но заплашват и кралството й. Заедно с Ана, Кристоф, Олаф и Свен Елза ще се отправи на опасно, но забележително пътуване.

Денят на Дисни ще завърши с вечните истории на Ръдиард Киплинг, вдъхновени от класическата анимация „Книга за Джунглата“ в 22:10 ч. Маугли е отгледан от глутница вълци, но открива, че вече не е добре дошъл в джунглата. Принуден да изостави единствения дом, който някога е познавал, Маугли се впуска в пътешествие, за да разбере кой е всъщност. Компания в приключението му правят превърналата се в наставница строга пантера Багира и свободолюбивият мечок Балу.

 

Disney Channel

 

 

Коледни епизоди

 

Гледайте специалната програма с по два коледни епизода един след друг, за да си създадете празнично настроение! Сред предаванията, които ще видите, са „Домът на Рейвън“, „Късмет, Джеси“, „Аз съм по средата“, „Къмпиране“, „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ и „Големият град на Грийнс“.

Излъчване: Всеки делничен ден от 20 до 24 декември от 11 ч.

--------------------------

 

„Коледа… отново?“

Премиера

 

Филмът представя историята на Ро. Тя е 11-годишно решително момиче, което иска да внесе малко дух в коледното празненство, тъй родителите ѝ преминават през предизвикателен развод. Ро си мечтае всичко да бъде постарому – както е било преди появата на новата приятелка на баща ѝ и сина ѝ. Тя споделя желанието си със случаен Дядо Коледа. Нещо обаче се обърква и вместо желанието на Ро да се сбъдне, тя преживява един и същ ден отново и отново. Тази случка трябва да я научи да обича новото си пораснало семейство и да ѝ помогне да разбере истинското значение на Коледа.

Излъчване: Петък, 24 декември от 12 ч.

-------------------------

Коледа с „Мегачудесата на Калинката и черния котарак“

 

Ще можете да гледате всички 13 епизода от четвърти сезон на поредицата на 25 и 26 декември.

Излъчване: Събота и неделя, 25 и 26 декември, от 20:30 ч. до полунощ.