Translate

събота, 12 ноември 2022 г.

Никол Станкулова и Ралица Паскалева се впускат в забавно приключение в „С Рачков всичко е възможно“

Водещият посреща нова звездна компания тази събота от 20:00 ч. по NOVA
 
 
Тази събота в 20:00 ч. по
NOVA приятелските игри и най-смешните
предизвикателства отново ще развеселят зрителите. На сцената утре вечер, готови за забавление, ще се качат Никол Станкулова, Ралица Паскалева, Михаела Маринова, Златка Димитрова, Антоан Петров – Анди, Веселин Плачков, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.  
Певицата Михаела Маринова и актьорът Антоан Петров – Анди ще изпитат едно от най-забавните и екстремни предизвикателства в шоуто – „Ти лети, лети!“. Двамата ще трябва да мислят бързо рими, а ако не успеят да отговорят в рамките на 3 секунди, ще бъдат издигнати високо до прожекторите в студиото. Дали Анди ще се справи, въпреки страха си от височини и кой ще бъде по-добър в римите?
Осемте звезди ще загреят с „Таратанци“, но този път съревнованието ще бъде между мъже и жени. Анди ще опита да обясни популярна българска поговорка в „Счупен телефон“, а в края на редицата ще трябва Златка да познае кой е изразът. Малко след това тя и водещата на Прогнозата за времето на NOVA Никол Станкулова ще се включат в „Палавата бисквитка“, а рекордът на Милко Калайджиев в същата игра ще виси на косъм.
Зрителите на NOVA ще видят и най-новата игра – „Кой превари“. В нея всички ще застанат един срещу друг, изпитвайки бързината на ума си. Водещата на „Игри на волята: България“ – Ралица Паскалева, ще се задържи най-дълго в предизвикателството, но ще успее ли да грабне победата?
В края на предаването Ралица, Геро, Боби, Веселин и Анди ще влязат в „Лудата стая“, която тази събота ще се превърне в най-смешната операционна. Актьорите ще се превъплътят в ролята на цял медицински екип, но всичко това под наклон от 22,5 градуса.
Кой каква роля ще изиграе в Лудата стая? Кой ще бъде пациент и кой лекар? Коя звезда в коя игра ще се включи? Колко музикални предизвикателства ще има тази седмица? На кого каква буква ще се падне в „Азбучна терапия“ и ще успее ли да бъде подобрен рекордът на Милко Калайджиев в „Палавата бисквитка“?  – разберете тази събота от 20:00 ч. по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ заедно с Никол Станкулова, Ралица Паскалева, Михаела Маринова, Златка Димитрова, Антоан Петров – Анди, Веселин Плачков, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев. 

 

„Лица зад медалите“ в „Темата на NOVA“

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини
 
 
Те са родени бойци – някои още деца и аматьори в спорта, а други вече световни
величия на ринга. Българските кикбоксьори се превръщат в международна сензация – 28 наши състезатели до 19 години стават световни шампиони през октомври в Италия. Взимат златото, след като се борят с 2000 кикбоксьори от 63 държави. Тази седмица в „Темата на NOVA” спорният журналист Виолета Асенова и операторите Станислав Илиев и Андрей Стоилов ще срещнат зрителите с историите отвъд медалите.
Двама от златните медалисти са брат и сестра на 17 и на 7 години. Сред големите надежди и шампиони в кикбокса при мъжете се и нарежда млад IT специалист, а 21-годишно момиче, преминало през балет и бойни изкуства и победило в тежки житейски битки, става капитан на женския национален отбор по кикбокс. Единици от най-добрите ни кикбоксьори пък вече водят в световните класации на професионалния ринг.
Тази събота ексклузивно пред NOVA ще говори и победителят в най-престижните международни кикбокс вериги – 28-годишният Стоян Копривленски, който оставя зад гърба си професията на морски капитан, за да сбъдне мечтите си в бойния спорт.
Разкази за смели сърца и за неочаквани обрати по пътя към арената на победителите – гледайте в „Темата на NOVA” на 12 ноември, веднага след Новините на NOVA в 19:00 ч.

 

Диана Любенова в откровен разговор за семейството, болките и любовта в „Животът по действителен случай“ с Александра Сърчаджиева

 
 
Тази събота, 12 ноември от 17 часа, в студиото на „Животът по действителен случай“ зрителите ще видят едно от най-познатите и обичани лица на
bTV – водещата Диана Любенова. Диана влиза в ролята на гост и ще бъде безкрайно откровена пред колежката си Алекс Сърчаджиева. Двете ще говорят наистина за всичко – за работата, за семейството, за баланса между двете, за любовта, за трудния път до майчинството и дори за Робърт Де Ниро. Диана ще сподели и за крайно деликатна ситуация, в която е била поставена спрямо собствената си сестра.
Зрителите на bTV ще станат съпричастни и на историята на Миглена – една жена, чийто живот се преобръща на 180 градуса, след като чува диагнозата „рак на гърдата“. Освен пълния шок следват операции, химиотерапия, загуба на коса и какво ли още не. За щастие днес Миглена е здрава, а доктор Джак и екипът му като магьосници ще заличат последствията от коварната болест и ще видим дамата такава, каквато сама никога не си е представяла, че ще изглежда.
Иво Аръков е миролюбив човек, но за този брой е подготвил доста бойна класация. В класацията „Топ 10“ той е събрал на едно място десет от най-шумните и гръмки скандали, разразили се в десет български ВИП семейства. Какви са последствията от тях, зрителите ще разберат тази събота в ефира на bTV.