Translate

събота, 16 октомври 2021 г.

Кубрат Пулев признава в „Търси се“, че е готов за семейство и деца

Една от изненадите за шампиона по бокс е срещата му с футболната легенда Христо Стоичков

 

 

Световният шампион в бокса Кубрат Пулев ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ тази неделя от 11:00 ч. по bTV. За първи път в телевизионния ефир Кобрата ще покаже личните си емоции, ще се срещне с хората от най-близкото му обкръжение и ще отговори на предизвикателства, които ще покажат силата му, както в спорта, така и в забавлението.

Една от най-големите изненада за шампиона по бокс ще бъде срещата му с друг спортист от световен ранг – футболната легенда Христо Стоичков. Двамата са близки приятели от дълги години и споделят една и съща любов – тази към България. „Възхищавам се на смелостта му и на това, че никога не се отказва, когато има цел!“, казва Стоичков за своя приятел. Самият Кубрат ще сподели, че единственото, което е над бокса в неговия живот, това е България.

Водещите Нели и Меги ще го срещнат и с най-близкия му човек – неговия брат Тервел Пулев, който ще разкаже за голямата си обич към Кубрат. „Още от малки ние сме орисани от нашия баща да станем боксьори. За мен Кубрат е пример, който следвам в живота си. Въпреки че изглежда суров, сериозен и студен, в него живее едно голямо дете – добродушно, щедро и искрено“, признава Тервел. Той ще разкрие, че една от големите слабости на брат му са неговите племенници – тримата синове на Тервел и по този повод ще пожелае на брат си скоро да има свои деца, които да възпитава по свой начин. „Готов съм да бъда баща още от 30-годишен. Аз ще бъда перфектен баща, сигурен съм“, казва Кубрат в студиото на „Търси се“.

За щедрото му сърце и голямото му приятелство ще разкаже и един от най-близките му приятели  - Самер, на когото Кубрат спасява живота. За силата на психиката, има ли страх у него и какво е да се изправиш пред смъртта – тези емоции ще сподели и самият боксьор.

В „Търси се“ зрителите ще видят Кубрат Пулев и във вихъра на народните танци заедно с момичета от фолклорна формация „Хоро“. Той ще изпълни и предизвикателството на своите племенници – да застане на челна стойка в студиото на „Търси се“.

 

Дует Ритон са „Любимците на България“ в категория Популярни двойки

Обявиха номинираните в категория „Литература“. Гласуването за тях продължава до неделя

 

 

Една от най-иконичните двойки на българската музикална сцена – Катя и Здравко от дует Ритон спечели вота на зрителите за „Любимците на България“ в категория Популярни двойки. Двамата са заедно вече 46 години, както на сцената, така и в живота, а публиката им отреди първото място в силна класацията с Богдана Карадочева и  Стефан Димитров, Александра и Даниел Петканови, Радина Кърджилова и Деян Донков, Иван Христов и Андрей Арнаудов, Илияна Раева и Наско Сираков, както и водещите на 100 % будни – Мария Андонова и Стефан А. Щерев.

Любимците на България“ продължава с гласуването в категория Литература, в която водещият Миро представи писателите, събрали най-много зрителски предложения. Гости и коментатори в студиото бяха Гери Турийска, Светлозар Желев, Андрей Захариев и Георги Милков.

Видеата на номинираните в категория Литература на „Любимците на България“ може да гледате на bnt.bg/lubimcite. Гласуването за тях продължава до неделя, 17 октомври.

Гледайте „Любимците на България“ всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Миро.

 

Падна петата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Под диско костюма на Малинката се криеше певицата Lady B

 

 

Бойка Щерева

След епична музикална битка със Самураят, Малинката стана петата маска, която падна в третия сезон на „Маскираният певец“. Панелът отново отбеляза попадение, когато под атрактивния костюм се оказа талантливата изпълнителка Lady B. Звездните детективи безпогрешно разпознаха тайнствената улика, която певицата донесе на сцената на мистериозното шоу.  

„Нe трябваше да нося тези пусти плитки. Слухът на AZIS е трепач, не можах да го излъжа. Искам да благодаря на Маги, Кремена и целия екип, който се грижеше за нас. Благодарна съм, че оценихте таланта ми и ме поканихте в предаването“, разказа развълнувано Lady B. Елитният Панел я поздрави за избора на песни, след като днес бе избрала да изпълни „I’m So Exited” на The Pointer Sisters, достигнала 30-о място в класацията US Billboard Hot 100 през 1982 година.

Димитър Кърнев

Шестият епизод на „Маскираният певец“ бе белязан от две титанични битки. В борба за победата се изправиха Самураят и Малинката, а в троен грандиозен сблъсък сили премериха Перлата, Камъкът и Госпожицата. Всяка от маските показа и първите предметни улики в студиото, а сред тях зртелите на NOVA видяха плитки за коса, пастели, ръкавици за бокс, химикалка и плоча.

Тази събота зрителите се насладиха на цели две гост-маски. Бикът се завърна от първия сезон на шоуто и даде впечатляващ старт на вечерта. Под атрактивния костюм се показа китаристът Димитър Кърнев, а минути преди последната битка за вечерта под розовата маска на Булката изскочиМаги Джанаварова, която феновете познават и като Пчелата от първия сезон на „Маскираният певец“. Бикът успя да заблуди напълно звездния Панел, но Маги Джанаварова бе разпозната от Марта Вачкова и Алекс Раева.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на още музикални изненади в „Маскираният певец“.

Маги Джанаварова

Коя ще е следващата свалена маска? Кой срещу кого ще се изправи? Коя маска от предходен сезон ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота /23 октомври/ от 20:00 ч. по NOVA.