Translate

четвъртък, 14 октомври 2021 г.

Константин Караджов се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп

Журналистът става изпълнителен продуцент на новинарския канал NOVA NEWS

 

 

Доказаният телевизионен продуцент Константин Караджов се присъединява към екипа на Нова
Броудкастинг Груп и ще работи за утвърждаване авторитета й на достоверен и най-използван източник на информация. Той заема позицията изпълнителен продуцент на
NOVA NEWS като част от дирекция „Новини и актуални предавания“ на водещата мултиплатформена медийна и технологична компания. Усилията на Константин Караджов ще бъдат съсредоточени в развитието на новинарския канал и обогатяване на информационното съдържание.    

„С присъединяването на Константин към нюзрума ни продължаваме стратегията за привличането на най-успешните професионалисти на българския телевизионен пазар. Сигурен съм, че като изпълнителен продуцент на NOVA NEWS, той ще гарантира на зрителите обективна публицистика и безпристрастно отразяване на новините, от мястото, където те се случват“ - коментира Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

„Ентусиазиран съм и благодарен за възможността да се включа в екипа на Нова Броудкастинг Груп като допринеса с опита си за развитието на новинарския канал“ – каза Константин Караджов.

Телевизионният журналист има богата професионална биография, градена в продължение на повече от 20 години. Той е бил репортер, водещ, продуцент и зам. главен редактор в bTV. Преди това има опит като международен редактор и репортер във в. „Сега“. За своята журналистическа работа той е отличаван с редица награди, сред които грамота за принос в областта на достъпа до информация от фондация „Програма достъп до информация“ и награда на Българската асоциация по информационни технологии /БАИТ/ за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар