Translate

понеделник, 11 октомври 2021 г.

Елисавета Белобрадова: “От както е създадена държавата, българската жена няма нито ден, в който да не е работила.”

 

 

Елисавета Белобрадова гостува в студиото на най-новото предаване за деца и родители “Семейно време с мама Йоко” в премиерния му епизод, който бе излъчен на 10 октомври в ефира на Code Health TV. 

Темата на предаването е “Какво е да си майка в България”. Елисавета е майка на три деца, социален предприемач, инфлуенсър и политик. Тя е приела като своя лична кауза да работи в посока подобряване на условията, държавните политики и въвеждането на комплексни механизми, които да подпомагат българските жени преди, по време и след периода на майчинство, защото  смята, че “жените в България са изключително ценен ресурс във всяко едно отношение - и като майки, родители и партньори, и като хора, които изработват половина от БВП на България”. 

Гледайте целия епизод - https://tv.codehealth.bg/index.php/video/119/semeino-vreme-s-mama-yoko-ep1/

-----------------------------------

*Новият телевизионен формат “Семейно време с мама Йоко” цели да помага, насочва и вдъхновява всички съвременни родители в отглеждането и възпитанието на децата им. Всяка неделя от 10.00 ч. часа водеща на предаването Йоана Паспаланова - Йоко ще представя актуални теми за родители на деца от всякакви възрасти. 

Code Health TV е единствената българска здравна телевизия, която може бъде намерена в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна, както и онлайн на www.codehealth.bg 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар