Translate

събота, 8 януари 2022 г.

FOX CRIME - Гранчестър, сезон 6

Премиера: 12 януари от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

 

 

За викария на Гранчестър, красиво селце край Кеймбридж, животът винаги е бил доста спокоен. Поне до мига, в който той се е сблъсква с убийство.

Действието в сезон 6 започва през 1958г., а бедите в Гранчестър тепърва предстоят. Преподобният Уил Девънпорт се наслаждава на ролята си на викарий, който е готов да разбуни духовете и да се противопостави на установените норми, за да помогне на хората. Но ролята, която обича най-много, го поставя в противоречие със собствените му идеали, когато добросърдечният му помощник Финч е замесен в скандал.

Най-добрият приятел на Уил, инспектор Джорди Кийтинг, забелязва, че принципите му са разклатени. С нови престъпления зад всеки ъгъл, морал и законност в конфликт, ще са необходими всички умения и съпричастност на Уил, за да се ориентира в тези бурни води и да помогне на онези, които обича.

В ролите: Tом Бритни, Робсън Грийн

 

FOX LIFE Големият скок, сезон 1

Премиера: 12 януари от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

 

 

„Големият скок“ e драматична поредица за втория шанс, за преследването на мечтите и завоюването на това, което ти принадлежи. Сериалът представя историята на група различни хора, които си приличат по това, че са лишени от късмет. Те ще се опитат да променят живота си, като вземат участие в риалити състезание по танци, което вместо да го подобри, потенциално може да съсипе живота им.

В ролите: Скот Фоули, Пайпър Перабо, Симон Рикаснър, Тери Поло

 

FOX LIFE Наричайте ме Кат, сезон 1

Премиера: 12 януари от 21:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 21:00 часа

 

 

Базиран на оригиналния сериал на BBC UK „Миранда“, създаден от Миранда Харт, „Наричайте ме Кат“ представя номинираната за „Еми“ Маим Биалик /Mayim Bialik/ като Кат – жена, която ежедневно се бори с обществото и майка си, за да докаже, че може да води щастлив и пълноценен живот, въпреки че все още е необвързана на 39 години. Ето защо тя влага всичките си спестявания, за да отвори кафене за котки в Луисвил. Въпреки че Кат се наслаждава на своята независимост, нейните планове да остане завинаги сама може да поемат в друга посока, когато бившата ѝ тръпка и добър приятел Макс се завръща в града.

 

Нестле България става част от Нестле Южна и Източна Европа, с изпълнителен директор Алесандро Занели

 

 

Нестле, най-голямата компания за храни и напитки в света, обявява създаването на новата си федерация
Нестле Южна и Източна Европа и назначава Алесандро Занели за изпълнителен директор от 1 януари 2022 година. Новият пазар ще обедини два успешни пазара Нестле Югоизточен пазар
/България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херциговина, Черна гора, Северна Македония, Косово/ и Украйна и Молдова.Това решение бе взето в рамките на глобалната трансформация на Нестле групата и е възможност за затвърждаване на позициите на компанията, увеличаване на категорийния фокус, развитие на хората в компанията и петте локални управленски хъба: София, Букурещ, Загреб, Белград и Киев. Новият пазар ще разполага с 5 производствени фабрики и над 8 000 служителя.

„Много съм щастлив да бъда част от тази значима трансформация, която цели да разшири нашите успехи и да ускори бизнес развитието в резултат на увеличение на мащаба и обединяване на  географското ни присъствие. Ние ще трансфомираме структурата на пазара ни по начин, който да ни позволи да постигаме най-дръзките си цели, да постигаме амбициозни резултати и да спечелим във всяка категория и във всяка география. Нашата цел е да направим организацията си по-силна, по-бърза и със силен фокус върху хората и консуматорите ни да продължаваме нашето регенеративно пътешествие„, каза Алесандро Занели, изпълнителен директор на Нестле Южна и Източна Европа

Новият изпълнителен директор на Нестле Южна и Източна Европа има над 20 години професионален опит в Нестле, основно в бизнеса за Храни за домашни любимци. Кариерното му развитие започва като бранд мениджър в Пурина, включва позиции на Маркетинг директор за Централна Европа, кънтри мениджър в Унгария и Нидерландия, мениджър на Нестле Пурина за Източен регион, базиран в Москва, а от 2019 година, г-н Занели е директор на пазарите Украйна и Молдова.

Неговата роля на новата позиция ще е да направи организацията още по-силна, ефективна  и резултатно ориентирана с фокус върху удовлетворението на потребителите и мотивираността на служителите в новата федерация.

Лешек Вончиш досегашният изпълнителен директор на Нестле Югоизточен пазар поема управлението на Нестле Турция, която е част от зона Среден Изток и Северна Африка.

Настоящото обединение на два успешни пазара в един има за цел да засили още повече позициите на Нестле в Европа и да ускори бизнес развитието на компанията в региона като използва максимално ефективно увеличения мащаб на пазара и максимизира ролята на категорийното портфолио, в обслужването на над 95 млн консуматора.

“Създаването на федерацията на Нестле Южна и Източна Европа е важна стъпка към засилването на тежестта на Нестле България на глобалната карта на бизнеса. Създаването на новия пазар за нас е и възможност да подчертаем значимостта и приноса на нашата фабрика София, която е компетентен център за производство на 2 глобални марки - KitKat и Smarties, с износ към над 35 страни в света,. Увеличението на мащаба на новата структура още повече засилва позициите на  страната ни  да добавя стойност, както към новия пазар, така и към развитието на българската икономика като стратегически инвеститор и партньор”, каза Петър Стоилов, изпълнителен директор на Нестле България.

 

Vivacom пуска едни от най-атрактивните умни устройства на Huawei с до 100 лева отстъпки в онлайн кампания

 

 

Почитателите на Huawei ще открият в новата кампания на Vivacom атрактивни предложения за
устройства с отстъпки до 100 лв. Промоцията се провежда от 7 до 18 януари само в онлайн магазина на оператора и включва редица устройства, сред които умните часовници Huawei GT 3 и Huawei Watch 3, безжичните слушалки Huawei Freebuds 4, както и таблета Huawei Mediapad T3 10.

Huawei GT 3 42 мм.

42-милиметровата версия на Huawei GT3 е сред най-добрите умни часовници на пазара в момента. Той се отличава с дълъг живот на батерията, множество функции, свързани със здравето, както и елегантен дизайн, вдъхновен от спортните автомобили Grand Tourer. Много от опциите за управление се извършват чрез миниатюрен бутон-корона, с който се извършва свободно движение във всички посоки, зуум и други действия. Часовникът издържа до 7 дена с едно зареждане на батерията. Разполага с напълно обновена TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически показатели с подобрена прецизност, както и с обновен изкуствен интелект. Сред екстрите му са също поддръжка на най-популярните сателитни навигационни системи, иновативни алгоритми за оптимизиране на маршрута, опция за предупреждение за настъпващо лошо време, предстоящи приливи, изгрев, залез и фази на луната.

Huawei Watch 3

Това е още един от най-добрите умни часовници на Huawei, достъпни на пазара в момента. Разполага с 1.43-инчов AMOLED дисплей с резолюция 466 x 466. Поддържа безжичната технология Bluetooth, както и сателитните навигационни системи GPS, GLONASS, Galileo и Beidou. Вградената му памет е 16GB, а оперативната – 2GB. Смарт часовникът тежи едва 54 гр., а размерите му са 46.2 x 46.2 x 12.15 мм. Разполага с характерните за повечето модели на Huawei здравни функции, включително мониторинг на нивото на кислород в кръвта, на нивото на стреса, на енергията, на сърдечната честота в реално време, както и на цикъла на съня. Може също и да измерва температурата на своя собственик. Разполага с опции за трениране на дишането, различни съобщения и разговори.

Huawei Freebuds 4

Huawei Freebuds 4 са най-актуалните безжични слушалки на бранда. Те са изключително леки /всяка от тях тежи едва 4.1 гр./, предлагат високо качество на звука и използват иновативната технология Adaptive Ear Matching /AEM/ за активно шумопотискане, която се адаптира към спецификите на човешкото ухо. В добавка разполагат с подобрена форма, създадена да приляга още по-добре в ухото. Могат да се свържат със смартфон или часовник чрез технологията True Wireless Stereo /TWS/, базирана на Bluetooth.

Huawei Mediapad T3 10

Този таблет поддържа 4G стандарта LTE /Long Term Evolution/ и включва множество функции за работа и забавление в движение. Разполага с голям, 9,6-инчов IPS LCD дисплей, с резолюция 800 x 1280 пиксела и съотношение към корпуса от 72.8 процента. Процесорът на устройството е 8-ядрен Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425. Задната му камера е 5 MP, а предната селфи камера – 2 MP. Батерията на Huawei Mediapad T3 10 е литиево-йонна с капацитет 4800 mAh.