Translate

петък, 31 май 2024 г.

HISTORY Channel - „Спецове в заложната къща“ – Сезон 24 /10x60’/

От 03.06. – всеки понеделник от 21.05 ч.

 

 

Предаването отвежда зрителите отвъд вратите на семейна заложна къща в Лас Вегас, където три поколения мъже от семейство Харисън - дядото Ричард, синът Рик и внукът Кори - съвместно управляват бизнеса, със сблъсъци и другарство на всяка крачка. Това семейство живее и диша заложния бизнес, използвайки уменията си с остро око, за да оцени внимателно стойността на предметите, които техните колоритни клиенти внасят. Те  варират от неизвестни до исторически важни.

 

STAR Channel - Огнена страна, сезон 2

Премиера: 3 юни от 21:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа

Времетраене: 60 мин

 

 

„Огнена страна“ ни представя Макс Териот в ролята на Боди Донован, млад
затворник, който търси изкупление и съкращаване на присъдата си, като се включва в програмата за борба с пожарите. Тя го отвежда обратно в малкия му роден град в Северна Калифорния, където той и други лишени от свобода работят заедно с елитни огнеборци, за да потушават огромни бедствия в региона. Сериалът е вдъхновен от преживяванията на Териот, израснал в Северна Калифорния.

В ролите: Макс Териот, Кевин Алехандро, Джордън Калоуей, Стефани Арсила.

 

„Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA от 3 юни

 

Лято, изпълнено с вълнуващи моменти, забавление, екшън и добро настроение
предстои с програмата на NOVA в следващите месеци. Тогава за първи път в телевизионния ефир своя дебют ще направи световният хит „Скрита самоличност“. От 3 юни всяка делнична вечер любимият водещ Герасим Георгиев-Геро може да отведе участниците в новия формат до голямата награда от 100 000 лв. А преди това – от 20 май, зрителите могат да проследят старта на новите сезони на любимата кулинарна надпревара „Черешката на тортата“ и хитовите сериали „Магнум“ и Новобранецът“.

На 3 юни предстои очакваното начало на световния хит „Скрита самоличност“. Всяка делнична вечер от 20:00 ч. зрителите могат да разчитат на доза добро настроение, докато се разиграват големи суми пари. Във всеки епизод един участник ще трябва да разпознава осем мистериозни самоличности по техните професии или други интересни факти от биографиите им. Само безпогрешна интуиция, наблюдателност в детайлите и логическо мислене могат да отведат до голямата награда от 100 000 лв., като на помощ идват любопитни улики и жокери.