Translate

сряда, 29 май 2024 г.

Мотивиращи лектори и музикална изненада очакват участниците на финала на кампанията “Един учебен час с “Клет България”

Специалното събитие ще се проведе на 31 май в гр. София

 

 

На 31 май ще се проведе финалното събитие от програмата “Един учебен час”,
организирана от издателство “Клет България”. На него участниците ще имат възможността да чуят едни от най-мотивиращите и вдъхновяващи лектори - Александър Иванов, Георги Ненов и проф. д-р Даниела Илиева. Водещ на събитието  в столичната зала “Джон Атанасов” ще е радиожурналистът Ива Дойчинова. Всеки директор или учител, желаещ да се включи в събитието, е необходимо да направи своята безплатна предварителна регистрация тук.

Специалните гост-лектори ще разгледат актуални и вълнуващи теми. Александър Иванов, основател и управител на CreateX Digital Agency и Native.ntv, ще представи обобщение на последните две години от навлизането на изкуствения интелект в света, бизнеса и образованието. Той ще даде релевантни примери и модели за висока ефективност и силна ангажираност на учениците в процеса на преподаване.

“Учителите, които променят света, е темата”, която ще разгледа Георги Ненов, създател и водещ на един от най-слушаните подкасти в България – „Свръхчовекът с Георги Ненов“. Мотивираща лекция за ролята на учителя в съвременната образователна система ще изнесе проф. д-р Даниела Илиева, изпълнителен директор на Фондация „Право и интернет“.

“Започнахме кампанията “Един учебен час с “Клет България” със срещи с преподаватели само от гимназиален курс на обучение. След всяко проведено събитие разбирахме все повече колко ползотворни за всички страни са те. Това бе и една от основните причини да развием кампанията още повече и да обхванем всички класове - от първи до дванадесети. Обратната връзка, която получавахме след всяка дискусия бе положителна, а резултатите, които постигнахме са впечатляващи”, коментира Магдалена Тодорова, ръководител отдел “Маркетинг и ключови клиенти” в издателство “Клет България”.

По време на събитието ще бъдат представени обобщени данни и примери от инициативата. Издателство "Клет България" ще изрази своята благодарност към директорите, учителите и като цяло към училищата, като връчи специални награди за принос към разработването на съдържание. Ще се проведе и образователно експо с партньорски организации. Финалното събитие на кампанията “Един учебен час” ще завърши с музикален поздрав към всички участници от обичания български изпълнител Веселин Маринов.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар