Translate

сряда, 25 август 2021 г.

FOX LIFE - Невероятната плейлиста на Зои, сезон 2

 

Премиера: 31 август от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник и сряда от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Комедия

 

 

Втори сезон на сериала „Невероятната плейлиста на Зои“ продължава да изследва чувствата, които пазим
дълбоко скрити в нас, човешкия импулс да бъдем свързани и неоспоримата лечебна сила на музиката и танца. След като преживяват трагедия Зои и семейство Кларк започват да приемат и да се адаптират към новия си начин на живот. Докато се справя с променената динамика на работното си място и в любовния си живот, музикалните сили на Зои продължават едновременно да усложняват и обогатяват мирогледа ѝ. Тя се опитва да преоткрие радостта и да се свърже с хората около нея.

В ролите: Джейн Леви, Скайлър Астин, Алекс Нюъл

 

Boomerang - „Шап-Шап и шапчовците“

От 30 август – всеки ден от 18.00 ч.

 

 

Шап-Шап мечтае да бъде бърз колкото приятеля си от Гъбкодол. Той е убеден, че така ще може да се
докаже на останалите жители. Но приятелят му не обича да показва таланта си и го използва само когато трябва да помогне на някого. Затова Шап-Шап решава да организира състезание, но не очаква, че неговият побратим ще откаже да участва. Сега Шап-Шап трябва да измисли друг начин да се изтъкне пред останалите шапчовци. Шеп ще се занимава с преследване на собственото си любопитство. Той обича да учи и ще иска да научи всичко за гъбарството и горските суеверия. За тази цел той ще отиде при най-мъдрия от шапчовците. Но дали легендите са толкова верни, колкото историята за Гъбкодол.? Шеп е очарован от тях. Лилит също ще се присъедини към забавленията на приятелите си. Гледайте и вижте какво ще се случи.

 

Борба за справедливост на финала на „Великият понеделник“

Изберете своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg

 

 

Две вълнуващи ленти претендират за зрителското внимание в последната седмица на „Великият
понеделник“
. Борбата за справедливост на „Марк Фелт: Човекът, който свали Белия дом“ или екшън-трилърът „Лично правосъдие“ ще спечели симпатиите на зрителите? Филмът, събрал повече гласове на специалния сайт https://greatmonday.bg,
ще бъде излъчен следващия понеделник /30 август/ от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Филмът Марк Фелт: Човекът, който свали Белия дом“ ще има възможността да разкаже историята на Марк Фелт – човекът, който подава информацията, довела до разплитането на скандала Уотъргейт. Истинската самоличност на информатора остава мистерия и повод за огромно обществено любопитство и спекулации в продължение на над 30 години. Краят на тези спекулации идва през 2005г., когато агент Марк Фелт /Лиъм Нийсън/ неочаквано разкрива истината. Тази невероятна реална история проследява личния и професионален живот на брилянтния и безкомпромисен Фелт, който рискува и в крайна сметка жертва всичко – семейството, кариерата и свободата си в името на справедливостта.

Второто заглавие в последната седмица на „Великият понеделник“ е „Лично правосъдие“. В тази съвременна екранизация на едноименния роман от 1972 г. съпругата на хирурга д-р Пол Кърси /Брус Уилис/ – Луси /Елизабет Шу/ и дъщеря му Джордан /Камила Морон/ са нападнати в дома им, докато той е на работа. Въпреки че Джордан оцелява, Луси загива и Кърси се чувства опустошен, защото не е успял да защити семейството си. Когато вижда, че полицията не полага достатъчно усилия да залови убийците, Кърси решава да открие замесените в престъплението. Целеустремеността му попада във фокуса на общественото внимание, а мисията му помага и на други да се предпазят от престъпниците.

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/ или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много

гласове, ще бъде излъчена в понеделник /30 август/ от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски всяка седмица, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

 

National Geographic - Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател /10 еп. по 60 мин./

Премиера: 29 август 2021 г. от 21:00 ч.

Излъчване: Всяка неделя от 21:00 ч.

 


Този сезон Гордън е на кулинарна мисия, в която се гмурка, лови риба и търси нови вкусове и съставки по цял свят. От хващането на гърмящи змии с голи ръце в Тексас, до борбата с вълните в търсене на баракуди в Португалия, приключението на Рамзи го отвежда до различни кътчета, където се изправя пред предизвикателства, в търсене на кулинарното съвършенство. Той лови омари в Мейн, спуска се по стръмни скали в Пуерто Рико, пече хляб сред вулканичните пясъци на Исландия, бори се с морски змиорки в Хърватия и се изправя пред още много вълнуващи премеждия.

Изкусният готвач с множество звезди „Мишлен“ запретва ръкави, за да ни поднесе още едно разтърсващо приключение, в което изследва световните култури чрез храната, като поема по неутъпкани пътеки и отвъд познатите му рецепти.

Този сезон Гордън е на кулинарна мисия, в която се гмурка, лови риба и търси нови вкусове и съставки по
цял свят. От хващането на гърмящи змии с голи ръце в Тексас, до борбата с вълните в търсене на баракуди в Португалия, приключението на Рамзи го отвежда до различни кътчета, където се изправя пред предизвикателства, в търсене на кулинарното съвършенство
. Той лови омари в Мейн, спуска се по стръмни скали в Пуерто Рико, пече хляб сред вулканичните пясъци на Исландия, бори се с морски змиорки в Хърватия и се изправя пред още много вълнуващи премеждия.

Изкусният готвач с множество звезди „Мишлен“ запретва ръкави, за да ни поднесе още едно разтърсващо приключение, в което изследва световните култури чрез храната, като поема по неутъпкани пътеки и отвъд познатите му рецепти.

 

Бурни любови и съдбоносни раздели в новия сериал „Горещи сърца“ по bTV Lady

Поредното премиерно заглавие в програмата на bTV Lady тръгва на 27 август и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 ч.

 

 

Нажежени латиноамерикански страсти очакват зрителите на bTV Lady с новия бразилски сериал „Горещи сърца“ /Haja Coração/. Поредицата тръгва на 27 август /петък/ с вълнуваща драматично-комедийна сюжетна линия и първокласен актьорски състав. Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 17:00 ч. в ефира на дамския канал.

Историята:

Тансиня /Мариана Шименес/ е очарователна продавачка на плодове, отгледана в традиционно италианско семейство, но известна с горещия си нрав. От 15 години тя се среща със съседа си – шофьора Аполо /Малвино Салвадор/, за когото от малка мечтае да се омъжи.

Когато тази мечта е на път да се сбъдне, девойката ненадейно среща богатия и неустоим маркетинг специалист Бето /Жоао Балдасерини/, който не приема „не“ за отговор. Той обаче цели да я омае единствено, за да спечели облог със свой приятел.

Объркана в чувствата си, Тансиня се разкъсва между човека, когото винаги е обичала, и мъжа, който събужда нови чувства у нея. От друга страна, сестрата на Бето – Тамара /Клео Пирес/, се заглежда по Аполо и успява да предизвика смут в отношенията му с Тансиня.

Тансиня преживява и семейна вражда след изчезването на баща си, когото тя от малка смята за мъртъв. Красавицата ще направи всичко възможно, за да разкрие истината.

Актьорите:

Главната роля в „Горещи сърца“ е поверена на една от най-известните бразилски актриси – Мариана Шименеш, позната на българските зрители от хитове като „Шоколад и пипер“, „Студена кръв“, „Америка“ и др. За ролята си в „Горещи сърца“ тя споделя: „Тансиня е с толкова горещ темперамент, че успя да зарази и мен с огнената си кръв“.

Екранни партньори на Шименеш са Малвино Салвадор /в ролята на Аполо/, който освен на снимачната площадка се изявява и на модния подиум, и Жоао Балдасерини, за когото превъплъщението в „Горещи сърца“ е и първа главна роля.