Translate

събота, 5 март 2022 г.

Индийски танци, мини мюзикъл, рап нашествие и забавна стендъп комедия - в новия епизод на ”България търси талант“

Носител на 7 световни рекорда представя изумителен номер – в неделя от 20:00 ч. по bTV

 

 

Приказно, красиво и магично „жонглиране с илюзия“ ще даде вълшебно начало на новия епизод на „България търси талант“ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Членовете на журито ще бъдат истински впечатлени, а проф. Кантарджиев ще похвали изпълнителя му за положения труд и отличен резултат. Талант на крехка възраст ще смае всички в залата с безпогрешното си представяне и увереност, а двойник на Уилям Уолъс от „Смело сърце“ ще нахлуе в шоуто „в името на свободата“ и с подкрепата на водещите – Сашо Кадиев и Дани Петканов.

Музиканти с над 30-годишен стаж, ще накарат всички в залата да се усмихнат с невиждано, хармонично и комично  изпълнение, а техни колеги на крехка тийнейджърска възраст, ще разпалят страстите между членове на журито с изненадващия си „лек и забавен“ номер. Музикалните изпълнения в епизода далеч няма да се изчерпят с изброените до тук. Сериозна „рап вълна“ ще залее сцената на шоуто, а кандидати за слава с разнородни таланти, ще заложат на смесени изпълнения тип „китка“, с надеждата да впечатлят журито.

Интересните и неочаквани истории на участниците в неделя ще прелеят в още по-впечатляващите им таланти на сцената. Сред тях ще бъде треньор по крикет и радио водещ, който с лекота ще изправи не само журито, но и цялата зала в общ, забавен, индийски танц. Изумителната история на момче от Франция буквално ще „разцъфне“ пред публиката и без съмнение ще докосне с искреност, въображение, емоция и красота.

За радост на проф. Кантарджиев, с абсолютно неочакван и много рисков номер, в шоуто ще се яви медицинска сестра – анестезиолог, а Николаос ще бъде толкова впечатлен от видяното, че няма да може да скрие възхищението си.

Носител на 7 световни рекорда ще зашемети всички с невероятната си дарба и зрелищното си представяне. Цялата зала ще бъде на крака, а след приключване на номера Евелин ще се пошегува с Николаос, че той бързо се е превърнал от водещ в асистент.

И тази неделя в епизода ще бъде повече от весело с най-различни „странни птици“, веселяци и целеустремени кандидати за титлата “България търси талант”. Ще има доволни, ще има и сърдити, а от трети ще има „още какво да се желае“, за да ги видим отново на голямата сцена на шоуто. Компетентното жури ще поощри за смелостта някои от тях, а други ще получат мотивиращо „не“. Със сигурност голямо “да” за доброто настроение и забавление, очаква зрителите пред екраните - тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Актуални новини и ексклузивни срещи зад кулисите на шоуто следете на: www.talent.btv.bg.

 

 

 

„Защо, господин министър?“ с Мария Цънцарова от 6 март по bTV

 

 

Актуални събития, обществени реакции, незабавни действия, тежки решения, неочаквано развитие... Топ темата на седмицата и въпросите от деня – отговарят министрите!

В продължение на мисията си да отразява всички гледни точки, да задава най-важните въпроси на седмицата и да бъде близо до хората, екипът на „Актуални предавания“ в нюзрума на bTV  подготвя нов телевизионен формат: „Защо, господин министър?“. Водещ на предаването ще бъде журналистът Мария Цънцарова, която в края на всяка седмица ще разговаря открито с министър от кабинета и ще задава най-важните въпроси по горещите теми от седмицата.

От 6 март, всяка неделя, веднага след централната емисия на bTV Новините, Мария Цънцарова и нейният гост ще коментират топ темата на обществото ни от политическия и обществен живот в страната като основен фокус ще бъдат темите и събитията, предизвикали най-широк отзвук. Както всеки журналист на bTV водещата ще търси ясни и точни отговори на въпроси и теми, които в продължение на изминалата седмица са провокирали множество и различни реакции или са претърпели скоростно развитие.

"Защо, г-н министър?" е една нова форма в актуалните предавания на bTV и естествено продължение на централната емисия Новини в неделя. Предаването ще търси и намира отговор на най-задавания въпрос на седмицата. Зрителите ще проследят горещите теми в кратък и открит диалог с хората, които взимат най-важните решения в държавата, с много конкретни въпроси и търсене на ясни отговори“, казва Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV.

„Вярвам, че важните въпроси трябва да бъдат задавани. Наш дълг е зрителите да получат отговори и именно затова отправяме питанията към хората, които носят отговорност за България“, споделя Мария Цънцарова по време на подготовката на новото предаване. „Радвам се, че започваме тази поредица, защото вярвам, че в особено трудни времена като днешните от нас журналистите се изисква още повече, а именно  - да държим изпълнителната власт под контрола на критичните ни въпроси и да представляваме обществото в разговорите с управляващите.“

"Защо, г-н министър?" стартира на 6 март с водещ Мария Цънцарова и ще се излъчва всяка неделя от 19:45 часа.

 

 

 

Полина Гергушева с лична изповед в „Търси се“

Водещата на късната емисия новини на bTV сяда на креслото за лични изповеди тази неделя в 14:00 ч.

 

Обаятелното лице на късната емисия на bTV Новините Полина Гергушева ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“. По изключение тази неделя предаването ще започне в 14:00 ч. веднага след „Добрият пример“ в неделя от 12:30 ч., който ще се излъчи по bTV и bTV Radio.

За първи път в телевизионен ефир Поли ще повдигне завесата на личния си живот. Чаровните водещи Нели и Меги ще я срещнат с хората от най-близкото й обкръжение, които ще й отправят интересни предизвикателства.

Зрителите ще видят и съпруга на Поли - Боби, който ще разкаже за случайната им романтична среща на паркинга на телевизията, както и за предложението за брак, което е отправил в един голям сняг на Боровец.

Както във всяка приказка обаче, така и при тях не липсват изпитания. Със сълзи на очи Поли ще разкаже на водещите Нели и Меги за трудния път, който с Боби са извървели до тяхното дете, продължил около две години.

Зрителите на „Търси се“ ще видят и други вълнуващи срещи. Родителите на Поли ще разкажат за силния й характер, който винаги й е помагал да осъществява целите си. Двете й най-големи мечти са били да бъде манекенка и да работи в bTV и към днешната дата и двете са изпълнени.

Още нюанси към образа на журналиста ще добави свекървата на Полина, с която имат близки отношения. Ще се включат и най-верните приятелки от детските години, които ще отправят на интересни предизвикателства към красавицата.

 

bTV със специална програма – „Добрият пример“ в подкрепа на благотворителни каузи за пострадалите от кризата в Украйна

Предаването с водещ Десислава Стоянова ще се излъчи на 6 март от 12.30 часа

 

 

На 6 март - денят на Сирни Заговезни, в който православните християни се молят и дават прошка, bTV и bTV Radio ще излъчат специална програма, посветена на добрите примери и благотворителните инициативи, които българският народ и различни  организации оказват на пострадалите от кризата в Украйна. Благотворителната програма „Добрият пример“ с водещ Десислава Стоянова, ще започне в 12:30 часа и ще бъде посветена на вдъхновяващи разкази за подкрепа и човешка съпричастност, които мотивират хората и помагат да се мултиплицира доброто. Във време, когато вълна на състрадание обхваща света, а непознати подават ръка и отварят сърцата си, bTV Media Group за пореден път ще докаже силата си да обединява в името на добри каузи.

Един от основните акценти в „Добрият пример“ ще бъде благотворителният концерт, организиран в същия ден и час в Борисовата градина под мотото „Мир, Любов, Съпричастност“. В него участие ще вземат известни български изпълнители и артисти като Камен Донев, Михаела Филева, Графа, Поли Генова, Васил Петров, Благовест и Светослав Аргирови, Дани Милев и други. Приходите от билети ще бъдат дарени в подкрепа на кампанията на БЧК за пострадалите от кризата в Украйна, на която bTV Media Group е медиен партньор. 

В предаването ще има много живи връзки от различни точки на страната, а кореспондентите на телевизията ще разказват още вдъхновяващи истории на обикновени хора, които се организират и помагат с подслон и подкрепа на бежанците.

Десислава Стоянова, нейните гости в студиото и репортерите на bTV ще споделят информация за още десетки големи или по-малки кампании и инициативи, които се инициират и провеждат от различни организации или доброволчески групи. Това ще даде възможност на зрителите и всеки, който има възможност и желание да помогне, да се ориентира къде и как може да дари дрехи, обувки, парични средства и консумативи от първа необходимост за пострадалите зад граница. Специално внимание ще бъде отделено и на подкрепата, от която се нуждаят бежанците, които пристигат в България, както и на тези от тях, които трябва да получават  по-специфична грижа като възрастни хора и деца със специални потребности.

С благотворителната програма „Добрият пример“ bTV Media Group отправя апел за обединение, съпричастност и подкрепа, които не само ще помогнат физически на нуждаещите се, но и ще им вдъхнат така необходимите надежда, сила и вяра в доброто.

 

 

Станимир Стоилов и Стойчо Младенов, часове преди сблъсъка на вечните противници – гостуват в „Код Спорт“

 

 

Акцент в култовото предаване „Код Спорт“, на 6.03 в ефира на RING, ще бъде „вечното дерби“ в българския футбол. Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков ще разговарят с треньорите на двата колоса „Левски“ и ЦСКА-София часове преди мегасблъсъка.

В уникални блиц интервюта Станимир Стоилов и Стойчо Младенов ще повдигнат завесите, за да разкажат какви са настроенията в двата конкуриращи се лагера. Зрителите ще разберат как се готвят и „сини“, и „червени“ преди мача, който вълнува цялата страна.

Новият епизод на „Код Спорт“ ще срещне зрителите с най-младия световен шампион в българския спорт през този век. Едва на 17 години - талантът ни във вдигането на тежести Карлос Насар вече загатна за голямата си класа, ликувайки с планетарната титла на шампионата в Ташкент в края на 2021г.

В своята специална рубрика кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков разговаря с помощник треньора на еврошампиона Италия – Атилио Ломбардо. Зрителите ще разберат защо неговата връзка със селекционера на „скуадра адзура“ Роберто Манчини е специална. Ломбардо бе част от екипа на Манчини и в „Манчестър Сити“ и в „Галатасарай“, а като професионални футболисти двамата са били рамо до рамо в „Сампдория“ и „Лацио“. 

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица ще бъде представен един баскетболен великан с огромно сърце – Шакил О‘Нийл.