Translate

събота, 9 март 2024 г.

„Треска за Оскари“ докосва туптящото сърце на Холивуд тази неделя по NOVA

Веднага след специалното студио по NOVA, ексклузивно в ефира на KINO NOVA ще бъде излъчена церемонията по раздаване на наградите „Оскар“

 

 

Тази неделя светът ще бъде кино. За 96-и път в Лос Анджелис ще бъдат раздадени
най-престижните филмови награди в света - на Американската академия за кинематографично изкуство. На 10 март Нова Броудкастинг Груп ще пренесе зрителите директно на червения килим, за да преживеят емоциите от бляскавата церемония, а ексклузивното студио „Треска за Оскари“ по NOVA за първи път ще влезе директно във филмите.

Към водещия Мариян Станков – Мон Дьо в студиото на „Треска за Оскари“ ще се присъединят три впечатляващи дами - eдна от най-красивите жени в България Олга Модева, изпълнителката с неповторим глас и уникално присъствие Маги Джанаварова и чаровната журналистка от в. „Телеграф“ и панелист в „На кафе“ Елизабет Методиева. Каква ще бъде тяхната роля, зрителите ще разберат в неделя вечер.

„Въпреки че може да изглежда като фантазия наистина да присъствате на "Оскар"-ите, реалността е, че няма по-добро място от това пред телевизора, за да се насладите на всичко, което сме ви подготвили в най-вълнуващата нощ на киното. От най-искрените речи, през пикантни номера, до невъзможното за прогнозиране и режисиране - като шамара на Уил Смит. Този вълнуващ сезон на наградите показа, че тричасовите драми могат да печелят толкова добре, колкото и филмите за супергерои на "Марвел". И въпреки, че Барбенхаймер изглеждаше предвидим и лесно прогнозируем, тази неделя в две от най-важните категории - главна женска и мъжка роля - ще се "лее кръв". Лили Гладстон срещу Ема Стоун и Килиън Мърфи срещу Пол Джамати. Кой ще държи малкото златно човече в ръка? Развръзката - по NOVA и KINO NOVA“, коментира журналистът Мариян Станков – Мон Дьо.

Специалният пратеник на NOVA в Лос Анджелис – Станислава Айви ще заведе зрителите на вълнуващо пътешествие в историята на филмовото изкуство с Музея на наградите на Американската академия за кинематографично изкуство /Academy Museum/. За първи път българска медия получава уникалната възможност да снима във впечатляващата сграда, а любителите на седмото изкуство ще могат да се докоснат до историята на наградите „Оскар“. Станислава Айви ще срещне зрителите и с диригента Максим Ешкенази, с когото са подготвили още една интригуваща изненада за зрителите.

„Лос Анджелис има харизма, която винаги ще привлича хората от цял свят. Разбира се, червеният килим на наградите "Оскар" е най-престижният в света, но освен на него, тази година ще стъпим и на няколко други емблематични локации. Ще пренесем зрителите в атмосферата на града и заедно ще се разходим по най-известните булеварди, за да преживеят незабравими емоции. Подготвили сме една впечатляваща изненада, за която се вълнувам силно – посещение в Музея на наградите „Оскар“. Светът на киното е магия и точно в тази нощ тя винаги се усеща най-силно”, споделя от своя страна Станислава Айви. 

Специалното студио на NOVA „Треска за Оскари“ ще продължи до началото на церемонията по връчването на 96-ите награди „Оскар“, която зрителите могат да гледат на живо по KINO NOVA.

Не пропускайте да гледате специалното студио „Треска за Оскари“ на 10 март по NOVA! Проследете и церемонията по връчването на 96-те награди „Оскар“ на живо по KINO NOVA в нощта на 10-и срещу 11-и март.

 

Шампионът Станислав посреща готвачите от Hell’s Kitchen 6 в “Кухнята след Ада”

Първият гост на новия подкаст ще бъде актрисата от филми за възрастни Владимира Влахова

 

 

Тази неделя, 10 март, предстои началото на официалния подкаст на хитовото риалити предаване “Hell’s Kitchen”. Водещ на “Кухнята след Ада” ще бъде победителят от петия сезон на кулинарната надпревара Станислав Иванов. Талантливият сладкар, който се превърна в любимец на зрителите, ще посрещне в студиото на подкаста най-интересните участници и звездите от отбора на Златните.

Първи гост в “Кухнята след Ада” ще бъде вайръл сензацията от сезон 6 Владимира Влахова. Тя беше една от първите отпаднали жени в риалитито, но остави следа с ярко розовата си коса и специфичната си професия - актриса във филми за възрастни. В подкаста Владимира ще разкаже подробно как е попаднала в тази индустрия, как семейството ѝ приема участието в Hell’s Kitchen и за кога е планирала сватбата с приятелката си в Испания.

Епизодът с Владимира ще бъде наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube в неделя, 10 март, от 10:00 ч. Следващите епизоди на “Кухнята след Ада” ще се излъчват след епизодите на Hell’s Kitchen.

 

Всеки с шанс да спечели ароматни печива с Рулетката на Lidl Plus

До 17 март играта в мобилното приложение на веригата предлага три вида отстъпки

 

 

През първите две седмици на март всеки, пазарувал в Lidl на стойност поне 10 лв. в
един касов бон и сканирал Lidl Plus на каса, получава възможността да завърти рулетка с награди в приложението.

Клиентите на веригата имат възможност да спечелят една от три награди изненада за една стотинка. С това офертите не приключват. Завъртането на рулетката може да донесе на всеки страхотни отстъпки за печива за цялото семейство, сред които и намаления до 70% за всеки втори закупен продукт.

Фурната на Lidl предлага огромно разнообразие от закуски, печива, както и различни видове хляб. Всички печива са старателно приготвени от проверени зърнени култури, при строг контрол и внимание към всеки детайл.

С безплатното мобилно приложение Lidl Plus клиентите на веригата пазаруват още по-изгодно и ако се възползват от всички отстъпки, могат да спестят над 100 лв. от общата стойност на пазаруването в рамките на един месец. Освен до седмичните купони с приложението потребителите имат достъп и до специални промоции в секция „Партньори“. Всички предложения са подбрани така, че да са съобразени с нуждите на клиентите и да бъдат полезни за цялото семейство. Сред тях са зареждане с намаление в бензиностанциите OMV, намаления за билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI и много други. Отстъпките се актуализират всеки месец и предлагат истинска добавена стойност към редовното използване на приложението.