Translate

неделя, 11 август 2024 г.

Апокалиптична битка в шестата седмица на „Великият понеделник“

Зрителите могат да се включат в кампанията на https://greatmonday.bg и да спечелят награди

 

 

Шестата седмица на емблематичната кампания „Великият понеделник“ ще предложи първокласен екшън, опасни ситуации и екстремни моменти. Смъртоносна схватка за спасението на целия свят в „Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота“ или битка на живот и смърт в „Хрониките на Ридик“? Почитателите на седмото изкуство ще могат да решат кой от двата филма искат да гледат, а на 12 август /в 21:00 ч./ по KINO NOVA ще бъде излъчена лентата, събрала повече гласове на сайта https://greatmonday.bg.

Впечатляващи каскади ще могат да видят киноманите, ако дадат гласа си за екшъна „Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота“. Във филма Анджелина Джоли се превъплъщава за втори път в Лара Крофт, чиято нова задача е да открие митичната Кутия на Пандора и да спаси света от злите помисли на коварния учен и биотерорист Джонатан Райс /Чаран Хиндс/. За тази цел Крофт наема бившия морски пехотинец Тери Шеридан /Джерард Бътлър/, с когото е имала отношения в миналото. По време на екстремните си приключения, Лара се бори с акула, „приземява се” се върху хеликоптер, а в най-зашеметяващата сцена във филма скача от небостъргач. 

Вторият филм, който ще се бори за вниманието на зрителите, е „Хрониките на Ридик“. Вин Дизел, в ролята на Ридик, прекарва години в бродене сред забравени светове на галактиката, бягайки от наемни войници, които имат за цел да приберат награда за неговата глава. Беглецът попада на планетата Хелион, населявана от общество, подчинено на водач на армия от войници. Заточен в подземен затвор, където разликите в температурите между арктическите нощи и вулканичните дни са огромни, Ридик среща Кира /Алекса Давалос/ – единствената оцеляла от неговото минало. Опитите да освободи себе си и Кира го довеждат до командния кораб на враговете му, където е въвлечен в епична битка на живот и смърт.  

Почитателите на седмото изкуство ще могат да определят своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg. На 12 август, в 21:00 ч. по KINO NOVA, зрителите ще могат да видят кой е победителят. Кампанията „Великият понеделник“ предоставя възможност на киноманите, които участват в гласуването, да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

 

„Малки титани: В готовност за парти край басейна!“ по Cartoon Network

Отново имаме шанс да се насладим на приключенията на тези забележителни герои

 

 

Лято е - най-доброто време за страхотно парти край басейна. Нека се присъединим
към Малките титани в тяхното време за релакс. То ще е пълно със забавления и приключения, съставени от някои от най-любимите епизоди на „Малки титани: В готовност“.

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

Маратонът „Малки титани: В готовност за парти край басейна!“ започва на 12 август по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки ден от 09.45 – 15.30ч.

 

Финалът на Европейското: още по-вълнуващ с EON Sports Mode

Спортният режим на телевизията на Vivacom ще предоставя футболна статистика и информация за отборите на Испания и Англия в реално време

 

 

Финалът на Европейското първенство тази неделя обещава да бъде зрелищен, а с EON Sports Mode зрителите няма да изпуснат нито един важен момент. Футболните фенове могат да проследят заключителния мач от първенство навсякъде и от всяко устройство с EON.

Със специалния спортен режим EON Sports Mode, достъпен ексклузивно за EON, потребителите ще получават подробна статистика в реално време и информация за съставите на отборите на Испания и Англия - картони, смени, позиция на терена, рождена дата на играчите и много други. Освен това спортният режим предлага данни за двубоя в реално време – точни и неточни удари към двете врати, извършени нарушения, тъчове, засади, дузпи, корнери и отбелязани голове.

С мобилното приложение на EON футболните фенове могат да изживеят емоцията от финала през своя смартфон, таблет или лаптоп, независимо къде се намират – на вилата в планината или на морето. Специалният спортен режим EON Sports Mode се отваря само с един клик върху бутона Статистика /спортна топка/ на всички устройства, а в допълнение потребителите могат да връщат назад головете и да гледат отново любимите си положения.