Translate

сряда, 1 юли 2020 г.

FOX CRIME - Нови в квартала, сезон 6


От 7 юли 2020г., вторник от 22:00ч.
Премиера за България

Действието на сериала се развива през 90-те години на 20 век. Тийнейджърът любител на хип-хопа Еди Хуан и семейството му живеят в Орландо от няколко години и успяват да се впишат в живота в американските предградия. Културните различия обаче продължават да са източник на предизвикателства в ежедневието им. Те разчитат на помощта на близки приятели, съседи и колеги, които да им помогнат в сложната задача да отглеждат деца от ново поколение.
В ролите:
Рандъл Парк като Луис Хуан
Констанс Ву като Джесика Хуан
Хъдсън Янг като Еди Хуан
Форест Уилър като Емъри Хуан

National Geographic – Арестувани зад граница, сезон 13 /10 еп. x 60 мин./

Понеделник, 6 юли 2020г. от 23:00ч.
Премиера през юли



Най-напрегнатата и драматична телевизионна поредица се завръща с десет нови истории за наркотици, измама и падение.

Cartoon Network - ТВ забавление със сем. Уотърсън


От 6 юли – всеки ден от 11.00 ч. и 17.00 ч.

Присъедини се към телевизионното забавление на Гъмбол и семейството му. Заедно с тях, гледай най-вълнуващите и забавни предавания на CN. През юли можеш да очакваш маратони на „Време за приключения“, „Гръмотевичните котки: Тътен“, „Виктор и Валентино“ и DC Super Hero Girls.

National Geographic – Изгубените гробници на Хеопсовата пирамида /1x60 мин./


Неделя, 5 юли 2020г. от 22:00ч.
Премиера през юли

В сянката на пирамидите елитен екип археолози се заема с необикновени разкопки. Възможно ли е тази тайна археологическа площадка да разкрие смайващи нови свидетелства за великите фараони, съградили тези величествени монументи? И възможно ли е откриването на нова плоча с името на фараона Хефрен най-сетне да разреши една от най-големите археологични загадки – какво се е случило с телата на фараоните от пирамидите?

FOX CRIME - Убийства в Мидсъмър, сезон 13


3 юли 2020г., петък от 22:00ч.
Премиера за канала

Нищо не е каквото изглежда зад грижливо оформените живи плетове и кокетни пердета на живописните къщурки в идиличното графство Мидсъмър. Под спокойната повърхност се крият мрачни тайни – скандали, ревност и неподправено зло. Действително, убийствата и шантажите са изненадващо обичайни сред ексцентричните му обитатели... Този емблематичен сериал, който вече дълги години е сред най-добрите британска драми на малкия екран, се осланя на таланта на Джон Нетълс в ролята на главен инспектор Том Барнаби и Джейн Уаймарк в ролята на неговата съпруга и стожер на множество клубове и дружества в Мидсъмър. Тя е много полезен съюзник при откриването на улики и залавянето на злодеи... Д-р Булард (Бари Джаксън) е патологът, който изследва жертвите. През годините Том Барнаби разчита на помощта на трима асистенти – предания и усърден Трой, безстрашния Скот и, разбира се, методичния Бен Джоунс, който остава да помага на Джон Барнаби, братовчед на Том, след излизането му в пенсия.
В ролите:
Джон Нетълс
Джейсън Хюс