Translate

понеделник, 29 юни 2020 г.

Кралете на латиното са готови с хита за лятото


Torino & Pashata пускат „Cabriolet“ със загадъчни дамски вокали

Супергорещо, силно секси и точно за лятото пристига новото парче на Torino & Pashata. Кралете на латиното се качват в луксозен „Cabriolet“, за да доведат със себе си всичко, което не се римува със скука.
Тодор Емилов - Torino, и Павел Денов - Pashata, не изневеряват на стила си и предлагат продукция за милиони... гледания и слушания. Двамата са от малкото български изпълнители, които се радват на абсолютна популярност сред младата аудитория, без да вкарват рейтингови емоции с циничен текст или послания.
Новата им песен „Cabriolet“ събира дългоочакваната тръпка по лятото на 2020 г. В нея има от всичко, което един истински джентълмен може да си пожелае: и горещо момиче, и обещаващи чувства, и луксозен автомобил, пътуващ към разкошна дестинация, и добър приятел, с когото да се сподели всичко това. Всъщност освен във видеото Torino & Pashata са добри приятели и в живота - от онези, които първо си съперничат, а после решават, че ако работят в екип, ще са непобедими.
Освен двамата изпълнители в проекта участие има и загадъчна дама, която изпълнява съпътстващите вокали. Момчетата засега пазят в тайна името, но обещават да го споделят със симпатични журналисти.
Cabriolet“ пристига в своята луксозна визия, нагорещена от  героинята в клипа -  в ролята влиза известният грим специалист, сексапилната Емануела Никол, която е и житейската половинка на Pashata.
Cabriolet - YouTube
--------
Повече за латинокралете:
·   Артистичният псевдоним на Павел идва от обръщението на негов приятел украинец. „Той говореше развалено български език - споделя Павел - и  ме наричаше Па̀ша, като ударението е на първата гласна. Така започна всичко.“  Тодор приема своя никнейм след музикално турне и вдъхновение от романтична Италия.
·   Двамата се запознават в спортна зала, като първоначално въобще не се харесват. Впоследствие откриват общата си страст към музиката и неизбежно идва решението да направят нещо заедно. 
„Обичам да слушам български хип- хоп.Израснал съм с музиката на Denyo и Sensei, но малцина сигурно са ги чували в днешно време. Вдъхновяваха ме да пиша текстове,“ разказва Павел.  
·  При Тодор животът по ноти също започва в детството. Той споделя:
- Увлякох се по музиката още на 7-годишна възраст, като мой вдъхновител е дядо ми, на когото съм кръстен. Стартирах с частни уроци по акордеон, а 7 години по-късно бях приет в НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ - Русе. Имам спечелени множество национални и международни конкурси по акордеон. През 2019 г. завърших Националното училище по изкуствата със специалност „Акоредон“ и „Пиано“ и започнах да се занимавам с хип-хоп и регетон музика.“
·   Наричат ги Кралете на латиното заради популярните им хитовете в стила на регетона. Песните им се отличават с джентълменско отношение в текстовете, елегантен ритъм и позитивно настроение.
·  Ториното и Пашата създават лейбъла KINGS RECORDS, за да предоставят възможност за изява на нови, талантливи артисти. Към момента лейбълът има 30 хиляди абонати в YouTube, а гледанията на парчетата надхвърлят 15 милиона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар