Translate

понеделник, 29 юни 2020 г.

Емили Ратайковски вече е руса


Музата на Kérastase боядиса косата си за първи път

След приключването на изолацията, Емили Ратайковски, позната с естествения си кестеняв цвят, реши да изсветли косата си за лятото като я направи руса на 22-ри юни, заедно с Kérastase, световният лидер в професионалната луксозна грижа за коса.
Емили отдавна обмисля решението да стане блондинка, но това, което я притесняваше е как промяната на цвета ще се отрази на състоянието на косата ѝ. През последните 3 години, Емили изгради много силна връзка с Kérastase и беше готова за решителната крачка, след като видя как продуктите преобразяват косата ѝ. Тя беше уверена, че русата ѝ коса е в сигурни ръце, след като Kérastase лансира първата си серия за грижа за цвета, специално създадена за нуждите на русата коса, Blond Absolu. Емили ще бъде лицето на новата кампания на Blond Absolu, която ще бъде представена през януари 2021.
Това е първия път, в който Емили боядисва косата си и след като салоните по света отново отварят врати, промяната на цвета е лесен начин да започнете летния сезон с нова визия.
 „Никога през живота си не бях боядисвала косата си или пък намалявала значително дължината ѝ! Толкова се вълнувам, че Kérastase ме подкрепи в решението ми да изсветля косата си. Наскоро отпразнувах рождения си ден и съм истински щастлива да отбележа приключването на изолацията с нова визия. Промяната на външния вид е начин да изразим себе си, като едновременно с това се забавляваме. Това определено е най-забавното нещо което съм правила с визията си.
Новата програма на Емили за грижа за русата ѝ коса вкъщи включва серията Blond Absolu на Kérastase, която ще бъде в нея в това пътешествие, за да осигури на русия ѝ цвят, грижата от която се нуждае, за да изглежда винаги перфектно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар