Translate

четвъртък, 8 декември 2022 г.

Световнопризнати репродуктивни специалисти консултират безплатно в Пловдив през декември

 
 
 Световнопризнати репродуктивни специалисти ще консултират безплатно пациенти в Пловдив през месец декември. Това съобщиха от клиника “New Life”. Всички двойки с репродуктивни затруднения могат да направят своята консултация в дните 9 и 10 декември, след предварително записан час! Прегледите ще се осъществят съвместно от акушер-гинеколозите на здравното заведение и водещия специалист в тази област - д-р Йоел Шуфаро. Заедно с него в града под тепетата пристига и международно признатият ембриолог д-р Анат Сафран, дн.
Гостуването на специалисти от подобен ранг в Пловдив дава възможност не само на жителите на региона, но и на всички нуждаещи се български граждани да бъдат прегледани и консултирани по най-добрия възможен начин.
Помислено е и за всички, които биха искали да зададат своите въпроси, но са далеч от града по време на визитата на специалистите. Желаещите могат да изпратят е-мейл с всичко, което ги вълнува в областта на инвитро процедурите, ембриологията, мъжкия и женски фактор на инфертилитет на адрес info@newlifeclinic.bg, както във facebook профила на клиниката ТУК! Всеки един въпрос ще получи отговор впоследствие чрез видео.
Поради големия интерес, съветваме желаещите за консултации да запазят час възможно най-скоро на тел: 032 693 693, безплатен телефон 0800 13 006 или 0879 084 777.
-----
Докторът на науките Анат Сафран е водещ консултант в утвърдени инвитро центрове по целия свят и главен научен консултант на клиника „New Life“ гр. Пловдив. Тя е международно признат ембриолог с над 30 години опит в областта на асистираната репродукция.
Като водещ специалист д-р Анат Сафран е научен консултант на Medicover - медицинска компания, предоставяща услуги в здравеопазването, включително в лечението на безплодие в частния сектор, работещи в 10 страни в Централна и Източна Европа, включително Полша, Румъния, Германия, Украйна, Беларус, Молдова, България, Турция, Сърбия и Грузия.
Като признание за нейния професионализъм и дългогодишен опит ѝ се присъжда сертификат „Ментор по контрол на качеството в медицински лаборатории“ от Израелската Акредитационна Комисия.
Д-р Йоел Шуфаро, медицински консултант на Клиника New Life, получава своята докторска степен от Факултета по медицина на Еврейския университет в Йерусалим, Израел.
Завършил е специализацията си по акушерство, гинекология и безплодие в болницата Hadassah Ein-Kerem /в Йерусалим, Израел/. Д-р Йоел Шуфаро е сертифициран специалист по ECFMG и член на Европейска асоциация по човешка репродукция и ембриология. От 2017г. е директор на Отделението по репродуктивна медицина и инвитро оплождане в Медицински център „Рабин“ в Петах Тиква, Израел.

 

 

Coca-Cola Без Захар Лимон с престижна награда в националния конкурс на Съюза по хранителна промишленост

Новото нискокалорийно попълнение в портфолиото на Coca-Cola бе отличено в петнадесетото издание на конкурса „Хранително-вкусовата промишленост в България – нови продукти и технологии 2022г.“
 
 
Новата Coca-Cola Без Захар Лимон спечели престижна награда в категорията „Краен продукт“ на петнадесетия национален конкурс „Хранително-вкусовата промишленост в България – нови продукти и технологии 2022г.“. На специална церемония, в Деня на хранително-вкусовата промишленост - 7 декември, заместник-министърът на земеделието, храните и горите Крум Неделков връчи заслуженото отличие на последното попълнение при нискокалорийните алтернативи на Coca‑Cola - Coca-Cola Без Захар Лимон. Конкурсът бе част от XIX Национална научно-практическа конференция на тема: „Хранителната индустрия в България – настояще и бъдеще, организиран от Съюза по хранителна промишленост към ФНТС, а Кока-Кола ХБК България бе отличена и за цялостния си принос и подпомагане на дейността на Съюза.
„Благодарим за признанието! Основният ни стремеж е да разширяваме портфолиото си както с иновативни продукти, които отговарят на търсенето и промените в начина на живот на потребителите, така и с нови и вълнуващи вкусове на предпочитаните от тях напитки. Това ни мотивира да предложим и нова свежа и дръзка нискокалорийна алтернатива в лицето на Coca-Cola Без Захар Лимон. Благодарение на вълнуващия си нов вкус и отличителния си жълт облик, само в рамките на няколко месеца, тя спечели сърцата на потребителите, които предпочитат напитки без или с намалено количество захар и калории. Днешната награда е признание за усилията и отдадеността на целия екип на Системата на Кока-Кола в България“, сподели Ива Михова-Митровска, мениджър „Регулаторни въпроси и публични комуникации" в Кока-Кола ХБК България.
Основната цел на наградите „Хранително-вкусовата промишленост в България – нови продукти и технологии 2022г.“, които се проведоха в рамките на XIX Национална научно-практическа конференция, е да насърчат връзката между българската наука и представителите на бизнеса, работещи в хранителната и питейна индустрия. В тазгодишния, петнадесети подред, конкурс участие взеха десетки организации, разработили и внедрили нови продукти, както и производители на храни и напитки, които са разработили или внедрили в производството продукт и са го пуснали за продажба на пазара в България.

 

Yettel прави Коледа вълшебна с 50% намаление на устройства за първите 6 месеца от лизинга

Телекомът предлага голямо разнообразие от смартфони и смарт часовници на преференциални цени, с които да зарадваме близките си за празниците
 
 
Декември вече е тук, а с него Коледа е още по-близо. Тази година Yettel предлага на
своите бъдещи и настоящи клиенти голямо разнообразие от смартфони и смарт часовници с отстъпки от лизинговите им вноски с цели 50% за първите 6 месеца при подписване на двугодишен договор за лизинг с  план Тотал Макс 31.99 или по-висок. Безлимитните планове Тотал Макс варират с комбинации от неограничени мегабайти и скорост, както и неограничени национални разговори и минути за международни разговори за целия срок на договора. С планове Тотал Max клиентите имат и достъп до свободни позиции, които да запълнят с дигитални услуги по избор, които могат да сменят с други веднъж на 30 дни през приложението Yettel.
Можете да направите Коледа вълшебна и да зарадвате близките си с офертите, валидни през целия месец, които включват множество устройства, сред които и някои от най-емблематичните модели на 2022 година.
SAMSUNG Galaxy S22 Ultra 5G 128GB пристига с най-големия екран в актуалната серията на марката с размер 6,8 инча, резолюция QHD+ и опресняване на картината до 120Hz. Смартфонът е с вграден емблематичния S Pen на Samsung и се отличава с четворната си камера, чийто основен сензор е 108 мегапиксела и създава кристално ясни снимки с Live Pixel технология, както и с множество подобрения с фокус към Nightography нощната фотография. Впечатляващо е наличието и на две телефотокамери и поддръжката на десеткратно оптично увеличение. S22 Ultra работи с до 12 GB RAM в зависимост от избрания модел, батерия с капацитет 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане. Galaxy S22 Ultra се предлага за 46.99лв./месец вместо за 94.99 лв – с -50% за първите 6 месеца и за 94.99 лв за останалия период на изплащане, както и за 1659.99 лв. вместо за 1909.99 лв при заплащане в брой с Тотал Макс 31.99 за 24 месеца.
XIAOMI 12 5G 256GB предлага флагмански дизайн и производителност. Сред отличителните черти на модела е батерията му, която е 4500 mAh и има възможност за 67W бързо зареждане през кабел и до 50W безжично. Смартфонът има съвременна система от камери, която включва 50 МР широкоъгълна основна камера, 13MP ултра широкоъгълна камера и 5MP телемакро камера, допълнени от 32 МР селфи камера. Дисплеят също заслужава внимание, предлагайки AMOLED технология и FHD+ резолюция. Смартфонът работи с последното поколение чипсет Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcoom, видео ускорител и има 8 GB RAM памет. Сред предимствата му е звукът Harman Kardon, Dolby Atmos и още редица актуални хардуерни новости. Смартфонът може да бъде закупен за 31.99лв./месец вместо за 65.99 лв – -50% за първите 6 месеца и за 65.99 лв за останалия период на изплащане, както и за 1149.99 лв. вместо за 1319.99 лв. при заплащане в брой с Тотал Макс 31.99 за 24 месеца.
Huawei GT 3 Pro 43mm Ceramic  e един от най-добрите смарт часовници на пазара с елегантен дизайн и корпус от високотехнологична бяла керамика, допълнен от бяла керамична каишка. Моделът има висококачествен дисплей, направен от висок клас сапфир-кристал. Освен вече традиционните пулс, сатурация, ниво на стрес, часовникът е в състояние да изготвя електрокардиограма. Към над 100-те спортни режима е добавено свободно гмуркане на дълбочина до 30 м. Издръжливостта на батерията е до 7 дни, а часовникът е съвместим с Android и iOS базирани устройства. Умният часовник може да бъде закупен за 17.99лв./месец вместо за 35.99 лв с -50% за първите 6 месеца и за  35.99 лв за останалия период на изплащане с Тотал Макс 31.99.
SAMSUNG Galaxy Watch5LTE 44mm e част от най-новата серия смарт часовници на Samsung. Моделът е усъвършенстван помощник в изграждането на здравословни навици с интуитивни данни за моментното физическо състояние и още по-мощни характеристики. Galaxy Watch5 разполага с подобрени функции, които потребителите ползват на ежедневна база и разполага с мощния 3 в 1 сензор Samsung BioActive, който управлява максимално ефективно три сензора, следящи здравния статус на потребителя: сензорът за биоелектрически импеданс анализ, ЕКГ сензорът и оптичният сензор за сърдечния ритъм.  Часовникът може да бъде закупен за 14.49лв./месец вместо за 28.99 лв с -50% за първите 6 месеца и за 28.99 лв за останалия период на изплащане с Тотал Макс 31.99 за 24 месеца.
За да бъде Коледа още по-приказна и пълна с изненади, към всяко закупено устройство, част от коледната кампания, клиентите получават и безжични слушалки HAMA Freedom Light, ако върнат старо устройство за рециклиране. При пазаруване онлайн е необходимо в количката да се добави промокод RECYCLE.
Всички модели, които се включват в коледното намаление, можете да видите тук.