Translate

събота, 22 януари 2022 г.

FOX CRIME - Макдоналд и Додс, сезон 1

Премиера: 27 януари от 22:00 часа

Излъчване: Всeки четвъртък от 22:00 часа

 

 

Амбициозният криминален инспектор Макдоналд заменя коварните улици на Лондон, за да се издигне в кариерата в живописния Бат. Макдоналд е костеливо и целеустремено ченге и   разрешава случаи чрез непреклонната сила на волята си. Когато ѝ се налага да си партнира с кроткия и смирен ветеран сержант Додс – костенурката за нейния заек – двамата моментално влизат в противоречие заради различните си подходи в работата и живота. Но много скоро изграждат едно бурно, забавно и много ефективно партньорство, като откриват, че когато става въпрос за разрешаване на мистерии, техните различия са най-голямата им сила.

В ролите: Джейсън Уоткинс, Тала Гувея.

 

Дан Браун: Изгубеният символ, сезон 1 по FOX

Премиера: 26 януари от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма

Десетте епизода на този изпълнен с мистерии сериал ще ни поведат по стъпките на прочутия професор Робърт Лангдън всяка сряда от 22:00 часа

 

 

FOX започва новата година с вълнуващи новини за любителите на завързаните интриги, мистериите,
драмата и един легендарен автор. Българските зрители ще могат да се насладят на разтърсващо пътешествие в новата поредица „Дан Браун: Изгубеният символ“, която ще се излъчва премиерно от 26 януари в 22:00 часа, и ще имат възможност да проследят разгръщащата се история всяка сряда по същото време.

Базиран на международния бестселър на Дан Браун „Изгубеният символ“, сериалът проследява приключенията на младия харвардски професор по символика Робърт Лангдън, който решава на пръв поглед нерешими загадки, за да спаси отвлечения си ментор и да спре ужасяваща световна конспирация. В тази адаптация феновете срещат Лангдън в по-ранен етап от кариерата му.

Обаятелният и чаровен Ашли Зукърман ще се превъплъти в ролята на популярния професор, прочут със

способността си да разплита и най-сложните пъзели. Наред със Зукърман ще се насладим и на майсторската актьорска игра на Еди Изард в ролята на ментора на Лангдън Питър Соломон. Катрин Соломон, която е дъщеря на Питър в тази адаптация, ще оживее на малкия екран в лицето на Валъри Къри. Лора де Картере и Киънън Джолиф играят респективно Изабел и Закари Соломон.

Бо Нап ще ни представи основния антагонист, като се превъплъти в злодея Малах. Сумали Монтано е Сато – директор на службата за сигурност към ЦРУ. Рик Гонсалес е полицаят от Капитолия Нунес. Тези и много други имена от актьорския състав ще поведат зрителите през вълнуващата и завладяваща история.

Дан Дуоркин и Джей Бийти са сценаристи и изпълнителни продуценти на сериала. Дан Браун, Брайън Грейзър, който беше продуцент на трите филма за Робърт Лангдън, Рон Хауърд, който режисира и трите игрални филма, Сами Ким Фолви, Ана Кълп, Джон Уебър и Франк Сиракюса също са изпълнителни продуценти. Дан Трахтенбърг е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод. Сериалът е продуциран от  CBS Studios, Imagine Television Studios и Universal Television, подразделение на Universal Studio Group и се разпространява по цял свят от ViacomCBS Global Distribution Group.

Този път ще можем да се насладим на спиращите дъха приключения на Робърт Лангдън от удобството на собствения си дом и „Дан Браун: Изгубеният символ“ гарантирано ще ни държи в напрежение до

последната минута.

Oфициален трейлър: https://youtu.be/n3v97HTNUXU

Следете сериала от 26 януари, всяка сряда от 22:00 часа по FOX.

 

Номинираната за награда „ЕМИ“ поредица „Трафиканти с Мариана Ван Зелер“ се завръща по National Geographic със своя втори сезон

Вторият сезон отвежда Ван Зелер в недрата на подземния свят. Колкото по-надълбоко се потапя, толкова по-тъмно става. Журналистката прониква в световете на нелегалната пластична хирургия, романтичните измами, расистките организации, кражбите на коли, рокерските банди извън закона, марихуаната и метамфетамините

 

 

Вторият сезон отвежда Ван Зелер в недрата на подземния свят. Колкото по-надълбоко се потапя, толкова по-тъмно става. Журналистката прониква в световете на нелегалната пластична хирургия, романтичните измами, расистките организации, кражбите на коли, рокерските банди извън закона, марихуаната и метамфетамините

 

 

Втори сезон на документалната поредица „ТРАФИКАНТИ С МАРИАНА ВАН ЗЕЛЕР“ се завръща премиерно на 27.02. от 22 ч. по National Geographic, с епизоди всяка неделя в същия час. National Geographic анонсира, че продукцията е потвърдена и за трети сезон.

„Заснемането на цял сезон на „ТРАФИКАНТИ“ в условията на пандемия беше изключително предизвикателство. Но през изминалата година имаше бум на черните пазари и всички бързо осъзнахме, че поредицата става още по-актуална – казва Ван Зелер. – С втория сезон успяхме да се гмурнем още по-дълбоко и да си подсигурим по-голям достъп до мрежите на глобалния подземен свят.“

Журналистката Мариана ван Зелер, носителка на награди „Пийбоди“ и „Дюпон“, продължава да разследва най-опасните черни пазари в подземния свят. Въоръжена с безпрецедентния вътрешен достъп, отличителен за National Geographic, във всеки епизод тя проучва различен черен пазар или мрежа за незаконен трафик. Ван Зелер се среща с участниците в операциите и се осведомява за търговията им в опит да разкрие как функционира световната черна икономика с трилиони долари годишен оборот.

Вторият сезон на „ТРАФИКАНТИ С МАРИАНА ВАН ЗЕЛЕР“ включва 10 епизода. Те отвеждат зрителите на мисии до места, които малцина са виждали, надникват зад завесата и предлагат детайлен поглед отблизо към слабо познатите мрежи за трафик. В този сезон Ван Зелер разкрива схемите на

романтичните измамници и проследява коридор за трафик на метамфетамин от огромна картелна лаборатория в Синалоа през границата и до американските потребители. Тя поема на диво пътешествие из черния пазар на трева в Калифорния, който се е разраснал неимоверно след легализирането на марихуаната преди четири години. В друг епизод проследява канал за нелегален износ на коли, откраднати в САЩ. Автомобилите се товарят в контейнери и се доставят в западна Африка, където търсенето е огромно. Ван Зелер пристъпва и в потайния свят на незаконните престъпните рокерски банди, познати още като клубовете на 1%, където интереса ѝ събуждат поредица от случаи на насилие, упражнявано от мотористи. Освен това тя проучва тъмните кътчета на черния пазар за нелегалната пластична хирургия, в който алчността и социалните медии подтикват пациенти да се подлагат на опасни операции в евтини хотелски стаи.

Докато Америка се опитва да превъзмогне спомените си за господството на бялата раса, Ван Зелер бърза да изобличи едно подземно движение, решено да наложи още по-жестоко бъдеще. Тази организация си служи с идеологии, опасни колкото наркотиците и оръжията, една от които отговорна за масови убийства по целия свят.

През 2021 г. първи сезон на „ТРАФИКАНТИ С МАРИАНА ВАН ЗЕЛЕР“ е отличен с награда Gracie за най-добър репортер/кореспондент – Мариана ван Зелер, и е номиниран за най-добро криминално/съдебно предаване на Critics Choice Real TV Award. Поредицата наскоро беше номинирана и за награда „Еми“ за изключителен документален филм в сферата на бизнеса и икономиката.

„ТРАФИКАНТИ С МАРИАНА ВАН ЗЕЛЕР“ е продуциран за National Geographic от Muck Media с изпълнителни продуценти Мариана ван Зелер, Дарън Фостър и Джеф Плънкет. Екипът на National Geographic включва Бент Андерсън – изпълнителен продуцент, Мат Ренер – вицепрезидент Продукции и Алан Айрес – старши вицепрезидент на отдел „Продукция и развойна дейност“.