Translate

вторник, 18 януари 2022 г.

24 Kitchen - Семейната кухня на Донал

Премиера: 20 януари 2021 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки четвъртък от 13:00 ч.

 

 

Както се случва и при мнозина от нас, животът поднася на Донал неочаквани предизвикателства. От
балансирането на грижите за две малки деца до преместването в друга държава – спокойно може се каже, че няма скучен момент в дома на семейство Скиан! Така че изкусният кулинар намира утеха в своята кухня повече от всякога. Откакто се е завърнал в Ирландия и е по-близо до семейството си, Донал осъзнава необходимостта от основни рецепти, които да поддържат ритъма в домашната кухня, класически ястия, към които се връща отново и отново, за да намери в тях комфорт и чувство за сигурност.

„Семейната кухня на Донал“ е поредица, която чества споделените моменти. В нея е представена една основа от подбрани рецепти, които ще ви помогнат да овладеете хаоса на ежедневието и да сервирате изкусителна вечеря, на която никой няма да може да устои. Това са рецепти, които не изискват дълги списъци със съставки и не оставят планина от съдове за миене, а предлагат спестяващи време трикове, които да допринесат за поднасянето на страхотни вкусове на трапезата – най-важното за приготвянето на любимите ежедневни ястия с лекота.

Семпла и вкусна храна, която е идеална за натоварени дни и мързеливи дълги уикенди. Ястия, които могат да се приготвят в един единствен съд, както и сладки лакомства за специални поводи, или просто за наслада!

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар