Translate

вторник, 18 януари 2022 г.

Плащане на битови сметки в дигиталният портфейл Pay by Vivacom без такса до 14 март 2022

 

 

Дигиталният портфейл Pay by Vivacom вече дава възможност на своите клиенти да плащат битови сметки директно през приложението. И това не е всичко - до 14.03.2022г. потребителите няма да имат такса за плащане на сметка*.

Потребителите имат възможност да добавят своите битови сметки, да напишат собствено описание на абонамента, да следят неплатените си сметки, като получават нотификации на телефона си. Имат и удобен достъп до историята на плащанията. Новата функционалност обогатява финтех портфолиото на Vivacom, предлагайки още по-голямо удобство и бързина.

Новата услуга е достъпна за всички потребители на дигиталния портфейл Pay by Vivacom, след като изтеглят най-новата версия на приложението. Част от включените доставчици са Vivacom, Софийска вода, ЧЕЗ, Кредисимо, Фератум, Уникредит, СОТ 161, ASP, Grabo, VipOferta и много други.

Пълна информация за новата функционалност в дигиталния портфейл Pay by Vivacom можете да откриете тук.

Услугата се осигурява чрез Pay by Vivacom от Интеркапитал груп АД /Cashterminal/, като

представител на съответните доставчици. Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

------------------

* За сметките към ЧЕЗ се начислява 1% комисиона.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар