Translate

петък, 3 ноември 2023 г.

Cartoon Network - „Крейг край реката“ – Сезон 5

 

От 6 ноември - всеки делник от 16.55ч.

 

 

Тримата приятели от Хъркълтън се допълват идеално. Крейг е добър лидер, Джей Пи е малко разсеян, но има добро сърце, а Келси и нейният спътник - птицата Мортимър са първи във всяко приключение. Заедно, те са по-силни от всички трудности и препятствия, които срещат по пътя си. Но освен неприятностите, героите откриват и много забавления. Тяхното любимо място за приключения е Поречието, което е изпълнено с безкрайни възможности за игра.

В един от епизодите, Крейг и приятелите му се опитват да разкрият мистериозния злодей, който им пречи в търсенето на Сърцето на гората. А в друг от тях, бившият крал на реката решава да сподели историята си. Но какво ли ще разкаже?

 

Cartoonito – „Ела сред звездите“ – Сезон 1

 

От 6 ноември – всеки ден от 16.30 ч.

 

 

В далечното бъдеще седемгодишно момиченце на име Ела радостно играе на пълна със звезди детска площадка, наречена „Млечният път“. Тя е момиче със светлина в очите, движено от любопитство и амбиция. Тя няма да спре, докато не открие всичко, което вселената може да предложи. Ела и нейните най-добри приятели – Слипи /космически жител/ и Мело /космически извънземен/ – откриват вълнуващи нови светове и правят невероятни неща, които никой друг не е правил досега. Някои от техните приключения включват сърфиране в свръхнови, яздене на комети и състезания с Лунни скутери около пръстените на Сатурн.

В един от предстоящите епизоди, Тили е облечена като Супер Тили - най-великият супер герой на всички времена. Когато татко ѝ иска да му върне кутията с инструменти, Супер Тили идва на помощ. Но тя случайно изпраща пратката на грешната луна и същевременно отказва помощта на Ела. Която обаче я следва до Титан, където намират вече празната кутия с инструменти. Слипи и Мело пристигат за да помогнат, а Тили отново отказва. Но скоро тя осъзнава, че понякога супергероите се нуждаят от супер помощници /и супер-сестра/, за да постигнат мисиите си.

 

 

Завладяващият премиерен сериал „Три сестри“ в ефира на DIEMA FAMILY

Зрителите ще могат да гледат хитовата поредица по едноименния бестселър на Иджлял Айдън от 6 ноември

 

 

Дългоочакваният хитов сериал „Три сестри“ ще направи своята премиера в
българския ефир по
DIEMA FAMILY – домът на най-вълнуващите романтични истории. Завладяващата поредица стартира на 6 ноември от 20:00 ч. със своята пленяваща история за силата на любовта и сложните отношения в семейството на три смели млади жени. Създадена по бестселъра на прочутата авторка и актриса Иджлял Айдън, премиерата ще разкаже за необикновения живот на сестрите Тюркян, Дьонюш и Дерия и препятствията, които трябва да преодолеят, докато откриват себе си. Неочаквани тайни ще разтърсят живота им, а ужасът на болестта ще доведе до възкръсване на миналото. Това ще задълбочи различията между трите, но и ще ги сплоти още повече.

Сюжетът на „Три сестри“ обхваща актуалните и важни теми за любовта, предателството, състраданието и предаността. Действието се развива сред ухаещите на маслинови дървета калдъръмени улици на Айвалък, където има красива стара къща. В нея, съвсем като в приказка, живеят три сестри заедно със своите родители. Тюркян, Дьонюш и Дерия растат в разбирателство, подкрепят се взаимно и мечтаят за светло бъдеще. Но любовта на семейството и доброто възпитание, което получават през годините, не успява да ги подготви достатъчно за неочакваните изненади и обрати в живота им. Най-голямата сестра Тюркян ще срещне любовта в лицето на Сомер, но скоро най семейството ще надвиснат черни облаци. Градейки мечти за щастлив семеен живот със съпруга си, младата жена се озовава затворена и нещастна в на пръв поглед приказен замък. Какво ще се случи със сестрите, зрителите могат да проследят всеки делничен ден в премиерната поредица.

Главните роли в турския хит са поверени на талантливите актриси Йозгчю Кая, Алмила Ада и Мелиса Бербероулу. Режисьор на хитовата лента е Еда Тексьоз, а

сценаристите са Бетюл Яасаан, Нилюфер Йозчелик и създателката на историята Иджлял Айдън. Зрителите ще я видят и в самия сериал, където се превъплъщава в образа на майката на момичетата Несрин.