Translate

понеделник, 30 октомври 2023 г.

LG SIGNATURE OLED M 97 в класацията на Time за най-добрите изобретения за 2023г.

 

 

LG SIGNATURE OLED M телевизорът на LG Electronics /LG/ се нарежда сред
отличените технологични постижения за 2023 година в класацията на TIME T
he Best Inventions1. Всяка година, в продължение на повече от две десетилетия, редакторите на TIME посочват най-влиятелните и иновативни нови продукти в изданието си, а тазгодишният списък включва номинации от редактори и кореспонденти на TIME по целия свят, в комбинация с онлайн процедура за кандидатстване. Класацията обръща и специално внимание на развиващи се области като изкуствения интелект, зелена енергия и устойчивото развитие. Всеки претендент е оценен по редица ключови фактори, включително оригиналност, ефективност, амбиция и въздействие. Резултатът е списък с 200 новаторски изобретения и 50 специални споменавания.

Телевизорът LG SIGNATURE OLED M отличен в категория Consumer Electronics, заедно с 13 други продукта от ново поколение. Присъствието на LG SIGNATURE OLED M в този списък не е изненада, имайки предвид продължаващото лидерство, което компанията показва в OLED технологиите. LG SIGNATURE OLED M 97-inch е първият в света телевизор за масовия потребител с технологията Zero Connect –  безжично решение, което прави възможно предаването на видео и аудио в реално време до 4K 120Hz. За разлика от конвенционалните телевизори, при които всички портове за свързване на външни устройства се намират отстрани или отзад, кутията Zero Connect изпраща видео и аудио сигнали безжично към кинематичния, 97-инчов LG екран

Zero Connect кутията помага за едно по-подредено пространство, което от своя страна дава повече свобода при решенията за интериора в дома. Тя идва с множество портове за включване на най-популярните HDMI устройства, като кабелна/сателитна кутия, гейминг конзоли, както и може да се свърже безжично със съвместим саундбар за по-мощно аудио и допълнително безкабелно удобство. Освен свободата за подредбата на дома без кабели, M3 и неговата Zero Connect кутия, позволяват лесна инсталация на новия LG OLED TV, без опасността от заплетени кабели. Нещо повече, без каквито и

да е кабели, които да пречат на потребителите да се насладят на зрителското си изживяване, изискания минимализъм на 97-инчовия телевизор и неговия One Wall Design, го превръщат в още по-спиращо дъха устройство в дома.

"Когато става въпрос за нови телевизори в дома, днешните потребители са по-внимателни към дизайна - те не искат да виждат кабели", казва Дейвид Парк, директор на отдел "Осигуряване на стойност за клиента" в LG. Масивният 97-инчов телевизор LG Signature OLED M има само един кабел за захранване. Всички други за периферни устройства /Blu-Ray плейъри, Apple TV и др./, които иначе биха висели на гърба на телевизора са вместени в кутията TV Zero Connect Box. Използвайки патентована технология, тази кутия предава безжично висококачествени аудио и видео сигнали /например Dolby и 4K/ към екрана на разстояние до 30 фута.

Революционният OLED TV M3 предоставя първокласно качество на картината и звука, както и по-голяма гъвкавост при инсталирането и свързването. Впечатляващо постижение на технологията и дизайна, безкабелният LG 4K OLED е награден на CES 2023 Innovation Awards в две категории – видео дисплей и вградени технологии.

Какво е изживяването с LG Signature OLED M?

Прекрасното качество и производителност на серията LG OLED evo M е възхитително. Ексклузивен за LG OLED, процесорът α9 AI Gen6 осигурява невероятната естествена честота на опресняване от 120 Hz, Brightness Booster Max и AI технология, която усеща какво гледа потребителя, за да избере най-добрите настройки на картината и звука.

Отделно, Zero Connect кутията работи с гласово разпознаване, което означава, че потребителите могат да включват и управляват M3 и свързаните устройства с прости гласови команди.

Въпреки внушителните размери на екрана, M3 лесно се слива с интериорния декор, благодарение на своя непретенциозен One Wall Design. M3 и интегрираната му скоба се изравнява напълно със стената, без видим луфт2, за шикозна, наподобяваща галерия естетика, която допълва впечатляващото качество на картината на самоосветяващия се телевизор. А иновативната Zero Connect кутия пренася

потребителите в бъдещето, където комфорта и красотата са главни фактори.

-----

1 https://time.com/collection/best-inventions-2023/ 

2. В зависимост от средата на монтаж, може да има малко разстояние от стената.

Няма коментари:

Публикуване на коментар