Translate

петък, 3 февруари 2023 г.

Орлин Павлов е новият водещ на „Събота вечер с БНТ“

Популярният певец и актьор завладява най-голямото студио на Българската национална телевизия всяка събота от 4 февруари
 
 
От 4 февруари, събота, вечерното шоу на Българската национална телевизия „Събота вечер с БНТ“ ще бъде с нов водещ –  харизматичният и лъчезарен Орлин Павлов. Предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози хумор и забавления, както и с вълнуващи интервюта със звездни гости.
За мен е голяма чест и удоволствие да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С ентусиазъм приемам новата „песен“ от своя живот като водещ на късното вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“.
Надявам се със зрителите заедно да преживеем искрените и увлекателни истории на звездните гости в предаването и да се насладим на забавление и много смях. И не на последно място – искам да благодаря за възможността, както и за топлото посрещане и доброто отношение на целия екип!“, споделя Орлин Павлов.
Първият звезден гост на Орлин Павлов в „Събота вечер с БНТ“ ще бъде обичаният от поколения българи певец и водещ на любимото куиз шоу „Последният печели“ Орлин Горанов.  Двамата колеги и приятели заедно ще дадат впечатляващ рестарт на шоуто. По какъв начин ще се случи това – зрителите ще разберат в събота, 4 февруари, от 21:00 ч. по БНТ 1.
Популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще стане част от премиерния епизод на „Събота вечер с БНТ“ с Орлин Павлов. В емоционален разговор Андрей ще се върне към началото на телевизионната си кариера в „Час по всичко“ и ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си – големия български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на обществената телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов според собствения му син.
По традиция в „Събота вечер с БНТ“ астро-лошата Яна ще се опита да уплаши всички зодии със своята прогноза, а музикалният десерт е за новите регетон любимци Торино и Пашата.

 

Boomerang – „Парти за рождения ден на Том и Джери“

От 4 февруари – всеки ден от 16.00 ч.
 
 
Кои са емблематичните
анимационни герои, които забавляват цели поколения зрители в продължение на осем десетилетия и са спечелили цели 7 Оскара? Няма съмнение – това са Том и Джери. През февруари 2023г., поредицата става на 82 години. Това е повод Boomerang да отпразнува рождения ден на любимите герои с епизоди от една от по-новите версии на техните приключения – „Шоуто на Том и Джери“, както и с някои от пълнометражните филми за забавното дуо.
В една от историите, Том ще бъде хипнотизиран от вампир. Злонамерено създание ще изпрати котарака на трудна мисия. Когато всичко изглежда загубено, героичният Джери фон Мауслинг тръгва да спасява положението. В друг епизод, един собственик на сладкарница ще помоли Том и Джери да намерят липсваща торта във формата на сърце. Това се случва на Свети Валентин и тортата има специално значение, защото в нея е скрит годежен пръстен.

 

Нова Броудкастинг Груп ще предложи мачове от английската Висша лига в 4К

 

В телевизионния канал - DIEMA SPORT 2 4K - ще бъдат достъпни 38 мача от най-престижното английско клубно състезание
 
 
Нова Броудкастинг Груп ще излъчва мачове от Висшата лига в 4К резолюция в
телевизионния канал
DIEMA SPORT 2 4K, част от пакета DIEMA XTRA. След като проследиха ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в отлично качество на картината, българските зрители ще имат възможност да гледат в 4К и двубои от престижния английски футболен форум. В DIEMA SPORT 2 4K ще бъдат достъпни 38 срещи от настоящия сезон на английската Висша лига.
Първият футболен сблъсък в 4К резолюция ще бъде двубоят между Евертън и Арсенал - на 4 февруари, събота, от 14:30 ч. Зрителите ще продължат да се наслаждават на силните емоции, които клубното състезание предлага в DIEMA SPORT 2 4K и в неделя, когато от 18:30 ч. един срещу друг се изправят отборите на Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити.     
„След като вече излъчи мачовете от Световно първенство по футбол в Катар в 4К резолюция, Нова Броудкастинг Груп продължава да инвестира в технологична модернизация. Щастливи сме да обявим, че в телевизионния канала DIEMA SPORT 2 4K зрителите ще могат да гледат мачове от английската Висша лига с перфектно
качество на картината. Нашата цел продължава да бъде
осигуряване на най-богатото и разнообразно спортно съдържание на българския телевизионен пазар“, коментира Стефана Здравкова, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.