Translate

петък, 3 февруари 2023 г.

Дипломати, професори и звезди откриха събитийния сезон на VIP COMMUNICATION в София

 

Над 100 специални гости, сред които консулът на Кралство Йордания в България д-р Хасан Бармауи, проф. Радосвет Горнев, проф. Андрей Чорбанов, адвокат Христо Расташки, любимецът на публиката Георги Низамов, певиците Диана Дафова,и Цвети Радойчева, бизнесдамите Станка Калева, Емилия Стефчова, Силвия Николова и др. откриха събитийната година на агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION в новооткрития столичен клуб GRAVITY.

И през 2023г. PR-агенцията продължава да представя най-добрите практики в бизнеса, туризма и медицината както в България, така и на Балканите.
През 2022г. съдружниците на PR агенцията - Дончо Георгиев и Патриция Кирилова, станаха учредители на Женския Експертен Съвет към Общобългарския парламент и към Организацията на Обединените Българи. В партньорство с международните български организации екипът подготвя първите международни награди за жени-лидери и експерти през март 2023г.
Събитийният сезон на VIP COMMUNICATION ще стартира през март с жените-експерти, а церемонията Balkan BUSINESS AWARDS 2023 ще се проведе в края на април. Тя ще отличи най-значимите постижения на компаниите и общините, които допринасят за развитието на икономиката в региона и инвестират в бъдещето на Балканите.
Организацията на Обединените Българи, съвместно със Салон Журналист към СБЖ, връчи отличие за Родолюбиви каузи "Будител на годината" на управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. Военни организации отличиха агенцията с почетен плакет "Шипка" за популяризиране на вековната ни история сред подрастващото поколение.
РR-агенция ВИП Комюникейшън продължава дарителската кампания за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. През 2018г. агенцията спонсорира Училищния парламент към професионална гимназия "А.С. Попов" за създаване на филма "Искам да остана в България.
И през изминалата година екипът на PR получи признание за работата си в посока сътрудничество и добри отношения на Балканите във всички области. По този повод председателят на македонската туристическата камара към Съюза на стопанските камари Аркан Керим, който е един от водещите авторитети в туризма на Балканите обяви новината, че Патриция Кирилова ще получи почетно звание на официална церемония в Скопие в началото на 2023г.


Няма коментари:

Публикуване на коментар