Translate

събота, 15 юли 2023 г.

FOX CRIME - Право в сърцето, сезон 1

Премиера: 18 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

 

 

Сериалът проследява съдбата на Джулия Скола, смел и уважаван капитан на
полицията, и нейния най-голям враг Новак – адвокат по наказателни дела с над три десетилетия опит. Някога те са били две борбени деца, обединени от силното желание техният пол и произход да не определят бъдещето им. После се превръщат в двама силно влюбени тийнейджъри, които се обичат въпреки всичко. Сега те са двама възрастни, които не са си проговаряли от двадесет години. Но каква драма ги е разделила? Когато Новак напуска адвокатската кантора, за да стане шеф на полицията и да се присъедини към отряда на Джулия, съдбата ги събира отново. Между миналото и настоящето, техните разследвания изследват детските ужаси и кошмарите на възрастните, и разкриват, че чудовищата не винаги са това, което си мислим.

 

Edna.bg събира три популярни жени инфлуенсъри на специално събитие

„Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра“ ще се проведе на 18 юли 

 

 

Второ ексклузивно събитие ще предложи женският сайт Edna.bg на своите читатели.
„Историите на
Edna жена: Пътят на инфлуенсъра“ ще отрази любовта към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната следа, която всяка жена има способността да остави след себе си.

Част от специалното събитие ще станат три популярни български жени инфлуенсъри – Мари Константин, Биляна Йотовска и Ева Веселинова. Дамите със силно присъствие в интернет пространството и десетки хиляди последователи ще разкажат какво стои зад тази толкова популярната напоследък професия, ще разкрият трудно ли е да грабнеш вниманието на аудиторията и къде се крие вдъхновението. Водещ на събитието ще бъде журналистът Симеон Колев.

По време на „Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра“ ще бъдат разказани житейски истории, запалили искрата на вдъхновението, а присъстващите ще имат възможността да научат и полезни съвети.

Събитието ще се проведе на 18 юли /вторник/ от 19.00 ч. в Culture Beat Club, София. Входът е свободен, но местата са ограничени. Всеки желаещ да се включи, трябва да запази своето място на следния линк: https://www.edna.bg/event-edna. 

 

 

Третата седмица на „Великият понеделник“ – в търсене на възмездие

Зрителите могат да избират кой филм да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg

 

 

Отмъщение, рисковани решения и високо напрежение очакват зрителите в третата
седмица на кампанията „Великият понеделник“. Един срещу друг в битката за одобрението на публиката ще се изправят „Телепорт“ и „Моите съкровища“. Киноманите могат да изберат кой от двата филма предпочитат да гледат на уебсайта https://greatmonday.bg. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 17 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото заглавие за седмицата е „Телепорт“. Филмът разказва за младия Дейвид /Хейдън Кристенсен/, който има невероятната способност да се телепортира, където пожелае – от Ню Йорк до Токио, от руините на Рим до сърцето на пустинята Сахара. Скоро обаче открива, че той не е единственият, който има тази уникална дарба. За съжаление, в необикновения свят на Дейвид има и хора като Роланд /Самюел Л. Джаксън/, които смятат телепортерите за заплаха и са превърнали в своя мисия унищожението им. Младият мъж трябва да се измъкне от лапите на безскрупулния екип, който е по следите му, докато търси отмъщение за смъртта на майка си.

Във второто предложение – „Моите съкровища“, Патрик /Жан Рено/ е крадец от световна класа до последния грабеж, когато неговото протеже и партньор Ромен го предава. Докато всички го мислят за мъртъв, той решава да потърси възмездие. За тази цел Патрик има нужда от помощта на двете си дъщери, които никога не е виждал. Полусестрите Карол /Камий Шаму/ и Каролин /Рим Кериси/ са две тотални противоположности, но отлични измамнички. Предстоящият обир за 15 милиона евро е шанс за Патрик да отмъсти на Ромен, но и да навакса пропуснатото време с дъщерите си. Всичко това ще се случи, ако планът му за действие сработи. 

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 17 юли, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.