Translate

четвъртък, 13 юли 2023 г.

Четвъртото издание на Топло Фест “Пълен цирк” празнува изкуствата с богата програма от цял свят

Тазгодишното издание на вече традиционния фестивал на открито в Южен парк 2 ще протече под мотото “Пълен цирк” и обещава да бъде наистина незабравимо весел уикенд!
От 14 до 16 юли четвъртото издание на Топло Фест ще посрещне няколко поколения на поляните пред Топлоцентрала с музика, съвременен цирк и реге. На сцените на фестивала ще се качат над 30 изпълнители - ще има много музикални концерти, съвременен циркови представления, издигане с балон, огнено шоу, астро парти аблюдение на звездното небе с телескопи/, изложби, работилници за жонглиране, обръч, пеене, детска програма, вкусен сладолед и коктейли
 
 
З
а четвърта поредна година в Южен парк 2 ще се проведе тридневният летен
фестивал ТОПЛО ФЕСТ. Тази година той е под надслов “Пълен цирк” и в три последователни дни ще посрещне всички, които искат да избягат от паважните горещини и да се потопят в богата артистична програма с вход свободен.
Фестивалът включва музикални изпълнения на откритата и закрита сцени, съвременни циркови спектакли от 2 континента, огнено шоу, астро парти, различни изложби и работилници, специална програма за децата, вкусно хапване и освежаващи напитки под уютната сянка на бар-терасата.
В петък /14 юли/ от 18:00 ч. посетителите на Топло Фест ще могат да се включат в хандпен уъркшоп § концерт, огнено шоу и съвременен цирк от Чили на бар-терасата в Топлоцентрала. От 22:00 ч. в зала 1 на регионалния център за съвременни изкуства започва концертът на MAZE HUNTERS, след тях на сцената се качват ОСТАВА, а край на парти вечерта ще сложи DJ Светльо. Междувременно, в Зала 2 на Топлоцентрала ще има два циркови спектакъла, а на терасата ще ориентираме в звездното небе и след полунощ ще наблюдаваме Сатурн с телескоп.
В събота /15 юли/ програмата на Топло Фест “Пълен цирк” започва преди обяд с циркова работилница за деца и възрастни, игри за доверие, музикални работилници и много други. През деня посетителите ще могат да гледат още няколко циркови спектакъла, музикални пърформанси в различни стилове от международни и български артисти, късометражно кино, а гвоздеят на вечерта ще бъде гигът на ЖЛЪЧ/ГРИГОВОР/ГЕНА в зала 1 на Топлоцентрала. Преди тях, публиката ще подгреят TROMBOBBY Х С-МО.
Неделя /16 юли/ ще бъде посветена на цирка и реге музиката. През деня ще има няколко циркови спектакъла и уъркшопи. От 15:00 ч. на Терасата започва реге музикалният ден с богата програма от различни диджеи и изпълнители от няколко държави. Вечерта в Зала 1 на Топлоцентрала фестивалът ще завърши с големите партита на Junior Morgan /Jamaica/, Kiko Bun /UK/ и Zionlionz Selectaz /BG/.
Пълната програма на Топло Фест може да видите във фейсбук събитието на 3-дневния фестивал.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар