Translate

събота, 1 юли 2023 г.

National Geographic - Да заловиш контрабандист, сезон 5 /8 еп. по 60 мин./

Премиера: 3 юли 2023 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 ч.
 
 
124 милиона души влизат в САЩ през националните летища всяка година. Това е
един непрекъснат прилив на хора, а сред тях се крие безкраен контрабанден поток. Границите се контролират от бдителни служители от Департамента за вътрешната сигурност, чиито агенции изграждат тристепенна защита на американските летища. Използвайки всички налични инструменти, те няма да се спрат пред нищо, за да заловят контрабандистите.
 

 

Семейни приключения в седмица 1 на „Великият понеделник“

Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg от днес
 
 
Забавления и трогателни моменти за цялото семейство предстоят в първата седмица на „Великият понеделник“. Дали необикновените приключения в „Джуманджи: Следващо ниво“ или премеждията на едно „Почти истинско семейство“ ще надделеят, зрителите могат да изберат на уебсайта
https://greatmonday.bg. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 3 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.
Първият филм, за който киноманите могат да гласуват в първата седмица на „Великият понеделник“, е „Джуманджи: Следващо нивос участието на Дуейн Джонсън – Скалата, Кевин Харт и Джак Блек. Приключенската екшън-комедия пренася публиката в света на бандата тийнейджъри Бетани, Марта и Антъни, известен още като "Фридж". Когато разбират, че приятелят им Спенсър се е върнал сам в играта, те решават да отидат и да го спасят, но са засмукани още преди да могат да изберат своите аватари. Веднъж влезли в Джуманджи, те откриват, че нищо не е такова, каквото са очаквали да бъде.
Второто предложение е комедията „Почти истинско семейство“. Филмът разказва историята на Ели /Роуз Бърн/ и съпруга й Пит /Марк Уолбърг/, които усещат празнота в живота си. Всичко се преобръща, след като решават да станат приемно семейство. Двамата посещават събитие на център за приемна грижа, където срещат нахаканата тийнейджърка Лизи. Ели и Пит веднага я харесват, но разбират, че тя има по-малък брат и по-малка сестра, които вървят в комплект с нея. Първоначално не са въодушевени от идеята да вземат и трите хлапета, но в крайна сметка се оказват в къща, пълна с три буйни деца.
Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 3 юли, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в
ласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, ще могат да печелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

 

 

National Geographic - МОРСКИ ВЪЛЦИ, сезон 12 /20 еп. по 60 мин./

  Премиера: 3 юли 2023 г. от 21:00 ч.
 Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 ч.

 
 
Този сезон капитаните от Глостър са изправени пред четиридневна риболовна
седмица, което прави конкуренцията още по-засилена от всякога. При ограничените възможности за риболов битката ще определи най-добрия за всички времена. Флотът е разделен пред избора между локален риболов и поемането на финансовия риск с пътуване на 90 мили до Чатъм за почти гарантиран улов.
Междувременно към флотилията се присъединява нова лодка с изцяло женски екипаж.
 
 
 
 

Yettel предлага най-новата младежка свежест HUAWEI Nova 11 и HUAWEI Nova 11 Pro в комплект с безжични слушалки

Стилните смартфони идват в специална комбинация с Total Unlimited, без заплащане за първите три месеца от договора за лизинг и в комплект със страхотните HUAWEI FreeBuds 5i
 
 
Yettel
предлага най-новите летни изкушения сред смарт устройствата HUAWEI Nova 11 и HUAWEI Nova 11 Pro в специална комбинация с плановете Total Unlimited, без заплащане за първите три месеца от договора за лизинг и в комплект със страхотните безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i. А за да бъде предложението наистина неустоимо, операторът предлага не 2, а 3 години безплатна гаранция за всички смарт телефони в портфолиото си.
Следвайки традициите на линията Nova, насочена към младите активни потребители, моделите дебютират с технологията XD Portrait и усъвършенствана HUAWEI Multi-Vision Photography за заснемане на изключителни портрети. Дизайнът Super Star Orbit Ring перфектно интегрира обективите на камера системата, а използваното вече доказало се при сериите Mate 50 Pro и P60 Pro покритие на дисплея Kunlun Glass дава изключителна здравина на свръхелегантното тяло на Nova 11 Pro.
HUAWEI Nova 11 е с подчертано тънка рамка и впечатляващо съотношение екран към тяло от 93.4% на своя 6.7-инчов изцяло плосък, Flawless OLED Flat-Edge Display. Смартфонът идва с безпрецедентна производствена архитектура и с чувствително редуциране на теглото и на дебелината на профила му: изключително тънък със своите 6.88 мм и подчертано лек – само 168 гр.
Nova 11 Pro е с извит 6.78" OLED дисплей, наречен Flawless OLED Curved Display, с 66° златиста извивка за удобен захват. Технологията Kunlun Glass  го прави 10 пъти по-издръжлив на падане в сравнение с предшественика си. Двата смартфона са с 50 MP Ultra Vision Camera с RYYB цветни филтри и 8 MP Ultra-Wide Macro Camera. Налице е още Laser Focus Sensor с поддръжка на автофокус за по-бързо заснемане на обекта. RYYB матрицата улавя с 40% повече светлина от RGGB конфигурацията  за по-ясни и детайлни снимки, правени на тъмно.
Дизайнерската концепция на Nova 11 дава особена характерност и оригиналност на серията с две гами – стилно черно и приковаващо зелено. И в двете разцветки HUAWEI nova 11 Pro за първи път идва с кожен гръб с гравиран монограм – nova Monogram Vegan Leather Design. Гърбът от веган кожа не само придава елегантна текстура на устройството, но и го прави устойчив на пръстови отпечатъци, а класическият монограм с логото на Nova създава чувство за принадлежност към общността от потребители на серията.
Nova 11 Pro надгражда технологията HUAWEI Multi-Vision Photography с 60 MP Ultra Portrait Dual Camera, 100-градусов ултраширок ъгъл на заснемане, 1/2.61-инчов фон, 4K качество на изображението, отлична резолюция и светлочувствителност. 8-мегапикселовата Close-up Portrait Front Camera поддържа 2x оптично и до 5x цифрово приближение, включително 0.7x групова снимка, 1x HD селфи, 2x текстуриран портрет и 5x близък план на грима за улавяне на красотата от всяко разстояние.
Цената на Nova 11 Pro в момента е 799,99 лв. в брой с план Total Unlimited 35.99 или на изплащане за 0 лв за първите три месеца от лизинга, след което по 44,99 лв. на месец за оставащите 21 месеца от двугодишния договор. Nova 11 в същото време се предлага за  629,99 лв. в брой с план Total Unlimited 35.99 или на изплащане за 0 лв. за първите три месеца от лизинга и по 35,59 лв. на месец за оставащите 21 месеца от двугодишния договор.
И двата модела идват в комплект с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds 5i с множество ANC и EQ режими като Dual Device Connection за едновременно свързване и лесно превключване между две устройства и операционни системи. Те са с дълъг живот на батерията, имат IP54 водоустойчивост и са съвместими с Android, iOS и Windows.
Повече за офертата, пълните ѝ условия на офертите и характеристиките на моделите можете да откриете тук.