Translate

събота, 10 юли 2021 г.

FOX LIFE - Първи срещи: Без цензура, сезон 2

Премиера: 14 юли от 14:15 часа

Излъчване: Oт понеделник до петък от 14:15 часа

Жанр: Риалити

 

 

В тази неподправено откровена, нережисирана поредица за срещите на сляпо, ще надникнем отблизо към радостите и неволите, част от модерните срещи. Всеки епизод ще представя истински първи срещи, които ще са придружени от забавните и искрени коментари на три двойки комедианти. Те ще споделят своите изключително смешни откровения и мнения за всяка неловка стъпка и всеки сгряващ сърцето момент на необвързаните по пътя към истинската любов.

В ролите: Кара Конърс, Нина Паркър, Келси Дара

 

 

FOX - Манифест, сезон 3

Премиера: 13 юли от 23:50 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 23:50 часа

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма

 

 

„Манифест“ се завръща с трети сезон, изпълнен с още драма, екшън и шокиращи разкрития, за да даде
отговор на най-голямата загадка в сериала – какво се случи с пътниците на полет 828?

Когато полет номер 828 на „Монтего Еър“ каца безопасно след турбулентен, но рутинен полет, екипажът и пътниците могат да си отдъхнат. За тези няколко часа полет обаче светът е остарял с пет години, а семействата, приятелите и колегите на всички пътуващи в самолета вече са оплакали тяхната гибел и са продължили напред.

Сега невъзможното се случва и всеки получава втори шанс. Сблъсъкът с новата реалност и задълбочаващата се мистерия около полета карат някои от завърналите се пътници да осъзнаят, че са предопределени за нещо по-голямо и значимо. Това неочаквано и емоционално житейско пътуване e изпълнено с надежда, любов и съдбовност.

Изминала е една година от изненадващото завръщане на полет 828 и откриването на други мистериозно завърнали се. Докато семейство Стоун – Бен, Грейс, Микаела, Олив и Кал, се стреми да предпази приятелите си и да накара враговете си да вярват в невъзможното, нови предизвикателства ще поставят под съмнение доверието им един в друг и в предопределеността им. Сега е по-важно отвсякога да бъдат сплотени и да се подкрепят, защото каквото и да се случи, всичко е свързано.

В ролите:

Мелиса Роксбърг като Микаела Стоун

Джош Далас като Бен Стоун

Дж. Р Рамирез като детектив Джаред Васкес и др.

 

 

FOX LIFE - Невероятната плейлиста на Зои, сезон 1

Премиера: 13 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа,

От 28 юли, всеки вторник и сряда от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.
Жанр: Комедия

 

 

Зои е интелигентен програмист, който сe oпитва да си проправи път в технологичния свят на Сан Франциско. Внезапно, след неочаквано събитие, тя започва да чува най-съкровените мисли и желания на хората около нея чрез музика. Без да съзнават, те ѝ споделят чувствата си под формата на популярни песни, които единствено тя може да чуе. Първоначално това я кара да се осъмни в собствения си здрав разум и да се зачуди дали не полудява. Зои търси помощ от единствения човек, който според нея би могъл да ѝ помогне да си обясни какво се случва – съседът ѝ Мо, отдаден на музиката диджей. Благодарение на неговата подкрепа тя осъзнава какво се случва и разбира, че това проклятие всъщност може да се окаже една изключително прекрасна дарба.

В ролите: Джейн Леви, Скайлър Астин, Алекс Нюъл

 

Магия, кралски интриги и спираща дъха любов във вълнуващата корейска драма „Алено сърце“

Една от най-скъпо продаваните корейски продукции тръгва на 13 юли по bTV Lady от 20ч.

 

 

Сериалът „Алено сърце“ е адаптация по романа „Изненади на всяка крачка“ на Тонг Хуа. Гледан от над 1 милиард души по цял свят, той се превръща в една от най-скъпо продадените корейски продукции на всички времена, след като китайската телевизия Юку откупва правата за над 8 милиона долара.

Историята

По време на пълно слънчево затъмнение, младата Го Хан-Джин /в ролята Ли Джи-Еун/ неочаквано е запратена назад във времето и се събужда през 941 година в корейското царство Горьо. Макар че външният ѝ вид не се е променил, всички изглежда я мислят за благородничката Хае Со. Така Го се оказва въвлечена в двора на управляващата династия Уонг, където множеството синове на крал Таехо се борят за трона. Заобиколена от кралски интриги и политика, Го трябва да загърби болезненото си минало и да реши на кого може да се довери.

Първоначално се сближава с милия и състрадателен принц Уанг Уок /Каг Ха-Неул/, но за нейна собствена изненада, скоро я привлича и мистериозният принц Уанг Со /Ли Уон-Джи/. Наричан от мнозина „вълчето куче“, на пръв поглед Уанг Со изглежда мрачен и студен. Със своя добър и оптимистичен характер, обаче, Го успява да пробие през тази негова фасада и открива скритата му страна. Така, пред нея се изправя нов въпрос: Дали, изгубвайки се във времето, не е успяла да намери любовта?

 

FOX - Макгайвър, сезон 5

Премиера: 13 юли от 20:00 ч.

Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 ч.

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма/Приключенски

 

 

„Макгайвър“, римейк на емблематичния сериал, е екшън-драма за двайсет и няколко годишния Ангъс
„Мак“ Макгайвър /Лукас Тил/, който създава тайна организация в рамките на американското правителство. Той използва невероятния си талант за нестандартно решаване на проблеми и обширните си научни познания, за да спасява човешки животи. Екипът му, част от който са непредвидимият компютърен хакер Райли Дейвис, съквартирантът на Мак Уилт Бозър, както и Мати Уебър – истинска легенда в сферата на тайните операции и директор във фондация „Феникс“, e нагърбен с изключително рисковани международни мисии. Макгайвър се грижи за спасяването на света, въоръжен само със своята съобразителност и с обикновени предмети като дъвка и кламер.