Translate

неделя, 4 юли 2021 г.

Носителите на общо 94 олимпийски медала са в експертния екип на Eurosport за Токио 2020

·                    Discovery представи невиждан досега екип от експерти за европейските си пазари, включващ спортисти с общо 94 медала и 192 участия на Олимпийски игри;

·                    Team Discovery” ще включва именити спортисти от близкото минало като сър Брадли Уигинс, Алберто Контадор, Алекс Кореча и Роберта Винчи.

 

 

Discovery, „Домът на Олимпийските игри в Европа“, представи уникален екип от 145 бивши
спортисти, коментатори и анализатори, които ще блестят в ефира на Евроспорт по време на предстоящите Олимпийски игри в Токио.

Екипът е истинско съзвездие от спортни величия, като неговите членове са носители на общo 94 медалa от Олимпийски и Параолимпийски игри, като освен това са записали общо 192 участия на най-големия спортен форум в света.

Сред тях се отличават носителят на няколко олимпийски отличия сър Брадли Уигинс /Великобритания/, шампионката от Атина 2004 Каролина Клюфт /Швеция/, както и златният медалист по гимнастика от Игрите в Рио де Жанейро през 2016 г. Фабиан Хамбюхен /Германия/. По време на Олимпиадата в японската столица Discovery отново ще бъде най-доброто място за феновете, които биха желали да се докоснат до Игрите в най-голяма степен, като междувременно се наслаждават на експертните анализи на някои от най-големите имена в спорта.

Списъкът с експерти за европейските пазари на Discovery за предстоящите Олимпийски игри включва още:

·                    Двукратният златен медалист по плуване Ален Бернар /Франция/

·                    Олимпийският и четирикратен световен шампион по гребане Росано Джалтароса, както и финалистката на US Open за 2015 г. Роберта Винчи /Италия/

·                    Олимпийският шампион по гребане от Пекин 2008, както и четирикратен световен шампион Адам Корол /Полша/

·                    Сребърният медалист по плуване от Атланта 1996 Яни Сийвинен /Финландия/

·                    Двукратният победител в „Тур дьо Франс“ Алберто Контадор, както и двукратният финалист на Ролан Гарос и бивш №2 в света Алекс Кореча /Испания/

 

Членовете на „Team Discovery” ще споделят експертизата си с телевизионните зрители в общо единадесет европейски страни, както и стрийминг платформата discovery + и приложението Eurosport App – единствените места, където зрителите ще могат да проследят всеки един момент от Олимпийските игри в Токио.

Екипът ще излъчва както на място в Токио, така и в локалните дигитални студия, където ще могат да разчитат на най-иновативните технологии и многобройни интервюта с участниците в Игрите, за да предоставят на милионите фенове на Стария континент емоционално и запомнящо се изживяване.

„Нашият звезден колектив от световноизвестни спортни звезди и експерти за Токио 2020 е най-опитният и реномиран екип, който някога сме имали за което и да е спортно събитие. След безпрецедентните 18 месеца, през които преминахме, сега отново е време за вълнение не само сред спортните фенове, но и в целия свят, тъй като най-очакваните Олимпийски игри в историята наближават“ – разкри Скот Иънг, старши вицепрезидент на отдел „Продукция и съдържание“ в Eurosport.

„Екипът на Discovery, съставен от олимпийски медалисти и авторитетни експерти, ще помогне за превръщането на Игрите в незабравимо изживяване, показвайки ни най-удивителни истории по неподражаем начин. Към тях ще се присъедини малка, но много въодушевена армия от коментатори, които ще вдъхнат живот на Олимпийските игри на своите родни езици.  “Team Discovery” ще предостави на зрителите експертни анализи от най-високо ниво, използвайки най-новото поколение технологии, за да пренесат феновете в сърцето на Игрите, създавайки върховното олимпийско изживяване за почитателите в Европа“ – добави Иънг.

Към екипът от експерти на Discovery ще бъдат добавени още видни личности от света на спорта преди церемонията по откриването на 23 юли.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар