Translate

понеделник, 5 юли 2021 г.

Геймънгът на премиум телевизорите на LG достига нови нива с най-новата актуализация на Dolby Vision

LG OLED телевизорите предлагат гейминг изживяване от следващо ниво и са първите, съвместими с Dolby Vision за игри при 4K 120Hz

 

 

LG Electronics /LG/ има честта да обяви, че е първият производител на телевизори, който предлага възможността да поддържа желания Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz за игри на съвместими платформи, потвърждавайки стремежа си да осигури най-доброто гейминг изживяване на голям екран. С подобрените възможности за игри и удобните, лесни за управление контроли, премиум телевизорите на LG са готови да предоставят изключителни игри от следващо поколение.

Версията на фърмуера 03.15.27, която вече се предлага, превръща LG OLED телевизорите от серията C1 и G1 в първите в света, способни да поддържат невероятното Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz на съвместими платформи за игри. Още първокласни модели в гамата телевизори на LG от 2021г., сред които OLED серия Z1, QNED Mini LED QNED99 и NanoCell NANO99, ще получат актуализацията през юли. Допълнителни модели телевизори от 2021 и 2020 г. също се тестват за игри Dolby Vision при 60Hz или 120Hz.

Фърмуерът въвежда още една нова функция, която издига гейминг изживяването на ново ниво на удобство. Предлага се на всички телевизори на LG от 2021г., оборудвани с Game Optimizer, Game Dashboard - плаващо екранно меню, подобно на head-up дисплея /HUD/, наличен в много игри. Функцията позволява на потребителите бързо да виждат настройките на телевизора и да превключват между различни жанрове - Standard, FPS, RPG или RTS - без пауза на действието. Дашбордът показва и състоянието на други режими като активиран стабилизатор на черното, ниска латентност и променлива честота на опресняване /VRR/. За достъп до повече опции потребителите могат да стартират Game Optimizer директно от Game Dashboard.

Признати за най-добрите телевизори за игри от доверени публикации и геймъри в целия свят, LG OLED телевизорите се отличават с функции, които карат игрите от всеки жанр да изглеждат невероятно плавни и позволяват бърза реакция. С минимално забавяне, телевизорите на LG доставят невероятен геймплей с честота на опресняване, която може да помогне на потребителите да се изкачат до върха на класациите в любимите си конзолни и компютърни игри от следващо поколение.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар