Translate

събота, 10 юли 2021 г.

FOX - Манифест, сезон 3

Премиера: 13 юли от 23:50 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 23:50 часа

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма

 

 

„Манифест“ се завръща с трети сезон, изпълнен с още драма, екшън и шокиращи разкрития, за да даде
отговор на най-голямата загадка в сериала – какво се случи с пътниците на полет 828?

Когато полет номер 828 на „Монтего Еър“ каца безопасно след турбулентен, но рутинен полет, екипажът и пътниците могат да си отдъхнат. За тези няколко часа полет обаче светът е остарял с пет години, а семействата, приятелите и колегите на всички пътуващи в самолета вече са оплакали тяхната гибел и са продължили напред.

Сега невъзможното се случва и всеки получава втори шанс. Сблъсъкът с новата реалност и задълбочаващата се мистерия около полета карат някои от завърналите се пътници да осъзнаят, че са предопределени за нещо по-голямо и значимо. Това неочаквано и емоционално житейско пътуване e изпълнено с надежда, любов и съдбовност.

Изминала е една година от изненадващото завръщане на полет 828 и откриването на други мистериозно завърнали се. Докато семейство Стоун – Бен, Грейс, Микаела, Олив и Кал, се стреми да предпази приятелите си и да накара враговете си да вярват в невъзможното, нови предизвикателства ще поставят под съмнение доверието им един в друг и в предопределеността им. Сега е по-важно отвсякога да бъдат сплотени и да се подкрепят, защото каквото и да се случи, всичко е свързано.

В ролите:

Мелиса Роксбърг като Микаела Стоун

Джош Далас като Бен Стоун

Дж. Р Рамирез като детектив Джаред Васкес и др.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар