Translate

сряда, 21 август 2024 г.

„Игри на волята” стартира на 14 септември в ефира на NOVA

Напълно различният шести сезон на екстремното риалити ще се излъчва от понеделник до събота от 20:00 часа

 

 

Новият сезон на най-мащабния риалити формат в България – „Игри на волята" ще
стартира на 14 септември. Зрителите ще видят премиерните епизоди  на 14 и 15 септември /събота и неделя/ от 20:00 часа в ефира на NOVA. Шестият сезон на екстремното предаване ще се излъчва от понеделник до събота от 20:00 часа. 40 нови участници разделени в пет племена ще влязат в грандиозен сблъсък още с влизането си във формата, а битките ще се провеждат на три чисто нови арени.

Водещите на „Игри на волята" Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха в „Здравей, България" какво ще гледат зрителите  - напълно различен сезон сред дивата красота на северното Черноморие и епични битки на Арената. Станаха ясни какви са очакванията и на любимия екранен тандем, който ще посрещне новите претенденти за наградата от 100 000 лв. „Очаквам още по-висок рейтинг, и най-вече още повече доволни зрители – това е най-важното", сподели Ралица Паскалева, а Димо Алексиев я допълни с възможността почитателите на формата „да могат да видят тази красота, която е тук на север и да се получат хубави битки, които наистина да заинтригуват хората, които ги гледат".

Този сезон новите герои в „Игри на волята" ще се потопят в суровия и вълнуващ свят на Дивия север. Отвъд невероятната красота, те ще се сблъскат с най-тежките условия за живот и оцеляване в историята на формата. Кастинг битките за влизане в сезон All Stars също продължават с пълна сила, а на Арената ще се завърнат едни от най-големите любимци на феновете на „Игри на волята".

Ще се завърне и официалният подкаст на „Игри на волята" – „След Игрите". Дигиталната поредица ще срещне феновете на екстремното риалити с най-интересните участници от шестия сезон.

Кой ще спечели „Игри на волята 6" и през какви трудности трябва да премине,за да стигне до мечтаната награда? Гледайте екстремното риалити от 14 септември по NOVA.

 

Само най-необходимото: Как LG OLED телевизорите създават хармония между интериорния дизайн и начина на живот

 

Докато визията на повечето устройства рядко се променя, естетиката на телевизорите постоянно се развива, заради неговия ярък дисплей. Поставен най-често в хола, телевизорът служи като прозорец към друг свят, превръщайки пространството в стадион в един момент и в панорамен прозорец с красива гледка в следващия. Атмосферата на стаята често зависи от това къде точно ще позиционираме този ключов уред.

За дизайн, подхождащ на всяко пространство, най-новите телевизори на LG са още по-тънки и с фина рамка, което гарантира пълно потапяне в картината при гледане на предавания, филми или играене на игри. Това редуцира и количеството необходими кабели, като елиминира разсейването и бъркотията около екрана. Освен това, LG обръща внимание и на дизайна на периферията, като звуковите ленти, за да гарантира, че хармонизират с цялостния облик на стаята. Мотивацията зад създаването на новия облик е непрестанно променящият се живот на хората. В днешни дни потребителите отдават доста време и усилия в дизайна на дома си и търсят различни начини да позиционират телевизора си, за да съответства на начина им на живот, а не просто да се придържат към познатото разположение на хола. Развитието на телевизора е в отговор на актуалните тенденции, различния начини на живот и нужди на потребителите.

По-добре адаптирано жилищно пространство

Естественото интегриране на голям телевизор може да бъде предизвикателство. Докато повечето големи телевизори доминират над дизайна на стаята, големият LG телевизор допълва интериора и добавя елементи, които подсилват дълбочината и атмосферата.

Най-добре обзаведените всекидневни имат едно общо - телевизор, който натурално се вписва в пространството под свързваща ги тема. За да са в помощ на дизайнерите в постигането на този ефект, LG OLED телевизорите са създадени така, че да се закачат за стената като рамка за картина, превръщайки стаята в галерия, ако са поставени централно. Тези дизайни използват телевизора като централна точка, която провокира емоции и дава настроение, превръщайки го в “главен герой”, но без да отнемат от елегантността и автентичността на стаята. Това е причината LG да набляга на тези ключови елементи при дизайна на LG OLED телевизорите, фокусирайки се върху добавената стойност на телевизора в ежедневието на потребителите, така че да създаде визия, която да накара хората да усетят мечтания си дом по-близо.

Безпроблемно вписване в жилищното пространство

Днешните телевизори трябва лесно да се сливат със заобикалящото ги пространство. Телевизори с по-големи екрани често изглеждат най-добре, закачени на стената, а средните и малките на размер телевизори могат да бъдат поставени навсякъде в дома, за да съответстват на желанията на потребителите.

Стойките за телевизори предоставят свободата на всеки да избере къде да постави телевизора си, за да се наслади на дизайна и функционалността на устройството. Семплата, но елегантна LG OLED Gallery Stand1 привлича вниманието, наподобявайки платно на стойка. Подобно на LG OLED Objet Collection Posé, този дизайн освобождава пространство и може да служи за визуално разделяне на стаята, предлагайки нови перспективи пред интериорния дизайн, благодарение на гърба на телевизора, който няма нужда да се крие.

Безупречните дизайни обръщат внимание на невиждани елементи

Заради различния начин на живот и пространствата, изразяващи идентичността на всеки потребител, LG създава все по-иновативни телевизори, които не пропускат и най-малките елементи, дори частите, които обикновено не се виждат - като гърба на телевизора. Това им помага да се впишат лесно във всяко пространство и да му придадат хармония. За да бъде постигнат балансът между елегантност и функционалност, всеки орнамент от обзавеждането, включително телевизорът, трябва да са в пълен синхрон. Желанието за хармония в дома води до използването на елементи от екстериора като натурална светлина и природни материи в дома, които сякаш незабележимо преминават отвън навътре. Това е познато като “биофилен” дизайн.

Биофилният декор комбинира естествени материали като камък, дърво и метал и използва основните цветове и текстури от заобикалящия свят, подчертавайки връзката ни с природата. Тази нова концепция промотира както използването на големи прозорци, които обсипват дома със слънчева светлина, така и тренда “planterior”, който използва растения, за да създаде уникална атмосферата, трансформирайки пространството в място за здраве и релаксация. Посоката, която LG поема с дизайна на своите телевизори, се идентифицира с ценностите на биофилията, като се фокусира върху визуалния комфорт в естествена обстановка.

За да не изостава от тенденциите, LG разпознава нуждата да се фокусира върху детайлите, които преди са били неглижирани. Заради това, LG разработва изцяло нов дизайн за задния панел на телевизорите си.

Вдъхновени от спокойствието на природата, LG добавят рустикална препратка към дизайна на LG OLED evo C4 с разцветка „Statement Stone. Този мотив имитира вида и текстурата на камък и добавя дълбочина и елегантност на пространството, а натуралният цвят „Umber Brown“ трансформира стария черен панел в топъл, вдъхновен от природата тон. Емоциите, които поражда този дизайн съвпадта с нашумялата тенденция на биофиличната концепция.

Дизайнът на стойката също е преработен, за да задоволи нуждите на всяко пространство. С развитието на дизайна в телевизорите, стойките също претърпяват своята трансформация – LG добавя функция за регулиране на височината на някои стойки2. Въпреки че това изглежда като минимална промяна, значението ѝ надминава всички очаквания, като позволява на други устройства, като саундбар системи, да бъдат поставени в близост до телевизора, допринасяйки за хармонията в стаята.

На същия принцип е разработен и LG OLED M, първият в света безжичен OLED телевизор3. За да се адаптира към периферни устройства и да организира кабелите на телевизора, LG премахва всички кабели, освен захранващия, благодарение на LG Zero Connect Box4, която излъчва безжично аудио и видео съдържание и поддържа пространството от около телевизора семпло и организирано. Имплементирайки детайли, които до този момент са били пропускани, LG OLED M предоставя на потребителите възможността да декорират пространството си спрямо индивидуалните си нужди.

В търсенето на безупречност и до най-малкия детайл, LG създава телевизор, който есетествено се слива с интериора, без да губи най-важните си функции, които правят

телевизора важна част от ежедневието.

За да научите повече за това как LG HE Design Lab създава нови преживявания, които пасват индивидуално на всеки само с най-нужното, следете LG Newsroom.

--------------

1 Стойката LG OLED Gallery Stand се продава отделно.

2 Прилага се на модели LG OLED evo G4 55/65

3 Фразата “първия в света безжичен OLED” се отнася за OLED телевизори в 120Hz 4k свързване.

4 Телевизорът и Zéro Connect Box изискват включване в захранването, за да работят.

 

Новият смартфон Realme GT 6 вече във Vivacom

 

В разгара на лятото Vivacom продължава да разширява портфолиото си с 5G
устройства на супер цени. Телекомът предлага само в онлайн магазина си новия модел Realme GT 6, който се отличава с бързина, мощност, издръжлива батерия и страхотна камера. Смартфонът е на цена от 40.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 200.

Realme GT 6 впечатлява с изискан и стилен дизайн с извити ъгли, както и с двуцветния си гръб със сребристи елементи. Смартфонът има 6,78-инчов OLED дисплей с резолюция 2780 х 1264 пиксела, с най-високата яркост от 6000 нита и 120 Hz опресняване на дисплея. Моделът работи със светкавичния процесор Snapdragon 8s Gen 3 и има 16GB RAM и 512 GB вътрешна памет, което осигурява безупречна производителност и бързина на всяко действие.

Това, с което Realme GT 6 изпъква и се отличава от всички останали устройства, са неговите NEXT AI функционалности, като AI Smart Removal, която позволява премахването на нежелани обекти от снимките, и AI Smart Loop, която разпознава съдържанието, върху което потребителите кликват, и дава препоръки за последващи действия. С него клиентите на телекома могат да се възползват и от AI Eye Protection функцията, която следи нивото на умора и променя цветовата температура на дисплея, за да предпази очите на потребителя.

Иновативният смарфон разполага с капацитет на батерията 5500 mAh, която позволява цели 24 часа гледане на видео съдържание или до 8 часа гейминг без прекъсване. Той има 50 MP тройна основна камера, която гарантира ясни кадри дори и през нощта, и 32 MP селфи камера, която прави снимки и видеа с много високо качество.

Повече информация за най-новия смартфон Realme GT 6 от Vivacom можете да намерите ТУК.