Translate

понеделник, 19 август 2024 г.

Напрежение до краен предел във „Великият понеделник“

Зрителите могат да се включат в кампанията на https://greatmonday.bg и да спечелят награди

 

 

Оспорвана надпревара за любовта на зрителите предстои в седмата седмица на
„Великият понеделник“. За почетното първо място ще се борят екшън комедията „Бари Сийл: Наркотрафикантът“ и трилърът „355. Резултатът от гласуването на сайта https://greatmonday.bg ще стане ясен следващия понеделник /19 август/ от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Вдъхновеният от реални събития филм „Бари Сийл: Наркотрафикантът“ е първото предложение. Добродушният пилот Бари Сийл /Том Круз/, понякога внасящ контрабандни стоки в САЩ, привлича вниманието на ЦРУ. С него се свързва агент, който иска да транспортира дискретно предмети до Централна и Южна Америка. Докато изпълнява мисията, пилотът се сблъсква и с няколко наркобоса, които го въвличат в бизнеса с контрабандата на кокаин и скоро започва да разполага с много повече пари, отколкото може да преброи. Какво ще направят правителствените служби, когато разберат какво всъщност прави Бари, освен че работи за тях?

Зрителите могат да дадат своя глас и за филма „355. Трилърът събира на едно място елитни международни жени шпиони, когато свръхсекретно оръжие попада в ръцете на неправилните хора. Героините на холивудските любимки Джесика Частейн, Пенелопе Крус, Лупита Нионго и Даян Крюгер обединяват сили, а в същото време мистериозната Лин Ми Шенг /Бингбинг Фан/ следи всяка тяхна стъпка. Докато действието се развива по цялото земно кълбо – от кафенетата на Париж през пазарите на Мароко до богатите аукционни къщи на Шанхай – агентките ще изградят крехка лоялност, която може да защити света – или да ги убие.

Почитателите на седмото изкуство ще могат да определят своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg. На 19 август, точно в 21:00 ч. по KINO NOVA, зрителите ще могат да видят кой е победителят. Кампанията „Великият понеделник“ предоставя възможност на киноманите, които участват в гласуването, да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар