Translate

сряда, 21 август 2024 г.

Xiaomi представя Smart Band 9: Твоят стил, твоето темпо

 

Xiaomi Corporation /"Xiaomi" или "Group", борсов код:1810/, компания за
потребителска електроника и интелигентно производство
на смартфони и интелигентен хардуер, свързани в основата си с платформа Internet of Things /IoT/, с гордост представя Xiaomi Smart Band 9, новаторско устройство, което предефинира личното здраве и стил в носимите технологии.

Xiaomi Smart Band 9 се отличава с елегантен дизайн и предлага богат набор от уелнес функции. С 16% подобрение на точността на следене на сърдечния ритъм³, гривната осигурява надеждно целодневно проследяване на сърдечния ритъм и SpO, както и 7-дневно следене на сърдечния ритъм в покой¹. Потребителите могат също така да се запознаят с нивата си на стрес и жизнените показатели, за да си помогнат в проследяването на ежедневното благосъстояние. Освен това, усъвършенстваните възможности за проследяване на съня осигуряват задълбочен отчет след 7-дневно носене, обхващащ графика на съня, продължителността му, целодневния стрес, упражненията преди лягане, като предоставят персонализирани препоръки за подобряване на качеството на съня¹.

Захранвана от надеждна батерия с капацитет 233 mAh, Xiaomi Smart Band 9 осигурява до 21 дни непрекъсната употреба², което я прави идеален спътник за активен начин на живот. Нейният ярък 1,62" AMOLED дисплей се отличава с 50% увеличение на пиковата яркост³, достигайки до 1200 нита, което гарантира ясна видимост дори в ярка външна среда. Поддържайки над 150 спортни режима, Xiaomi Smart Band 9 е оборудвана със специализирани функции за бягане и колоездене, включително 10 курса за бягане и показатели като VO max и време за възстановяване, всички предназначени да повишат ефективността на тренировките и да оптимизират представянето.

Съчетавайки модата с функционалността, Xiaomi Smart Band 9 се предлага в пет цвята на корпуса: Glacier Silver, Midnight Black, Arctic Blue, и Mystic Rose. Те са допълнени от рамка от матирана алуминиева сплав, предлагаща елегантен външен вид, който може да се съчетае с редица универсални аксесоари, подходящи за всеки повод.

В България смарт гривната Xiaomi Smart Band 9 вече е в продажба в цветовете Glacier Silver, Midnight Black, Arctic Blue, и Mystic Rose на препоръчителна крайноклиентска цена 94,90 лв.

-------------------

¹ Този продукт и неговите функции не са предназначени за медицински цели, нито да диагностицират, предотвратяват или лекуват каквито и да е заболявания.

² Данните за живота на батерията са тествани от Xiaomi Internal Labs. Действителните резултати може да варират в зависимост от употребата и други фактори.

³ В сравнение с Xiaomi Smart Band 8. Данните идват от вътрешни лаборатории на Xiaomi. Действителните резултати може да варират.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар