Translate

събота, 8 юли 2023 г.

Платформата Vbox7 навърши 16 години

Сайтът привлича потребителите с уникално видео съдържание и атрактивни рубрики
 
 
Платформата
Vbox7, част от медийната и технологична компания Нет Инфо,
отбелязва своя 16-ти рожден ден днес. Платформата, стартирала през 2007 г., предлага богата палитра от авторско видео съдържание, което информира, образова и забавлява. Сайтът
предоставя информация на своята аудитория с уникално видео съдържание, което включва богато многообразие – интервюта, предизвикателства с родни известни личности, анкети. Във Vbox7 могат да бъдат открити още развлекателни статии и новини от интересни събития, които вълнуват поколението Z.
Платформата вече има и нов главен редактор – Юлияна Манчева. Тя е завършила Журналистика в Софийския университет и до този момент заема длъжността асистент-продуцент, като създава видео под псевдонима Джули Марули. Към екипа на сайта се присъединяват още трима нови членове, които ще продължат да създават атрактивно съдържание за потребителите на Vbox7.
Уникалното видео съдържание на сайта постига впечатляващи резултати и в социалните мрежи, като за последните 3 месеца видеа от сайта са гледани над 1 милион пъти в TikTok и Facebook. Сред ключовите нови рубрики на сайта Vbox7.com са Party time, Клю – клю , Chill zone, Lifestyle, Mental health, Beauty и други.

 

Горещи филмови премиери през юли по bTV Cinema

Филмовият канал ще предложи неповторимо кино изживяване с 18 нови заглавия
 
 
Фантазията се превръща в реалност с филмите по bTV Cinema през юли. Едни от най-новите кино продукции с участието на звезди от ранга на Жан Рено, Лиъм Нийсън, Скот Адкинс, Чанинг Тейтъм, Олга Куриленко, Брус Дърн, Наоми Уотс, Октавия Спенсър, Тим Рот и Арън Пол ще направят телевизионната си премиера за България в ефира на филмовия канал на bTV Media Group.
bTV Cinema обещава да прикове вниманието на зрителите с 18 нови заглавия от различни жанрове, а почитателите на седмото изкуство отново ще могат да се насладят на четири премиерни филма всяка седмица – по два един след друг в понеделник от 21:00 ч., както и във вторник и в петък от 19:00 ч.
Стартът на премиерния маратон всеки понеделник бе даден на 3 юли с криминалния екшън с Жан Рено „Бандите на Марсилия“ /21:00 ч./, в който едно лоялно ченге ще трябва да предпази екипа си не само от смъртоносните сблъсъци между бандите, водещи война за влияние, но и от полицейската корупция, върлуваща в град, където наркотиците се продават като лимонада. От 23:30 ч. следва драматичният трилър с Арън Пол „Неочакван приятел“, проследяващ сближаването на 10-годишно глухо момче с издирван от полицията опасен беглец. Отхвърлен и тормозен от връстниците си, Уесли ще опита да защити новия си и единствен „неочакван приятел“ с цената на всичко.
На 10 юли /понеделник/ от 21:00 ч. своята телевизионна премиера за България ще направи комедията с Чанинг Тейтъм „Кучето“, в която морски пехотинец получава назначение да се грижи за военно обучено куче на загинал войник. Неговата мисия е да го транспортира до Калифорния, за да присъства на погребението. Задачата се оказва трудна, а лекото пътуване по тихоокеанското крайбрежие се превръща в адско пътешествие. От 23:00 ч. следва телевизионният дебют на биографичния филм „Хариет“ – необикновен разказ за бягството на Хариет Тъбман /Синтия Ериво/ от
робство и превръщането ѝ в един от най-големите герои на Америка, чиито смелост, изобретателност и упоритост освобождават стотици роби и променят хода на историята.
Седмица по-късно – на 17 юли /понеделник/ от 21:00 ч. – bTV Cinema ще представи премиерно за България екшън трилъра „Единствен шанс“, в който Скот Адкинс ще влезе в кожата на елитен снайперист, чиито умения са подложени на изпитание, след като попада в капан на необикновена вражеска територия. От 23:00 ч. зрителите ще могат да се насладят и на криминалната драма „Град на убийци“, проследяваща историята на четирима приятели от деца, които се завръщат в родния си квартал в Ню Орлиънс след преминаването на опустошителния ураган „Катрина“. Останали без дом, те се принуждават да потърсят работа при местния гангстер и така се оказват замесени в дързък обир в центъра на града.
Сред премиерните заглавия в понеделник вечер, на 24 юли филмовият канал на bTV Media Group ще представи и екшън трилъра „Закрилникът“ /21:00 ч./, в който Лиъм Нийсън се превъплъщава в ролята на бивш войник от военноморските сили. Той се превръща в неволен защитник на мексиканско момче, търсещо спасение на територията на САЩ от преследващите го килъри на влиятелен наркокартел. Двамата се впускат в шеметно бягство както от безмилостните убийци, така и от корумпираните ченгета, а по време на пътуването недоверието помежду им постепенно отстъпва място на разбирането и състраданието. От 23:15 ч. следва телевизионният дебют на драмата „Мустангът“ с Матиас Шьонертс и Брус Дърн, в центъра на която е Роумън Коулмън – жесток престъпник, който получава шанс да участва в програма за реабилитация, включваща дресировка на диви мустанги. Неочаквано за него, той се привързва към най-неукротимия кон, който му помага да се пребори със собствените си демони.
В последния понеделник от месеца – 31 юли, от 21:00 ч. зрителите на bTV Cinema ще могат да се насладят на френската сензация с Олга Куриленко „Преводачите“, в която 9 професионалисти от различни националности са наети да преведат дългоочакваната последна книга от бестселър трилогия, но с цел да запазят пълна конфиденциалност, са затворени в луксозен бункер. Когато първите десет страници от свръхсекретния ръкопис изтичат неочаквано в интернет, престижната задача за „преводачите“ се превръща в кошмар – „къртицата“ е един от тях, а издателят е готов на всичко, за да я разкрие. Завършек на премиерния маратон ще постави трилърът „Тайната на Лус“ /23:15 ч./ със звездното участие на Наоми Уотс, Октавия Спенсър и Тим Рот.
В премиерния слот с изцяло романтични заглавия всеки вторник от 19:00 ч. bTV Cinema ще представи лентите „Красотата на любовта“ /4.07/, „Ключът към любовта“
/11.07/, „Любовни трикове“ /18.07/ и „Мелодията на любовта“ /25.07/, а в петъците от 19:00 ч. почитателите на трилърите ще се насладят на четири нови филма – „Майка на всяка цена“ /7.07/, „Лоша компания“ /14.07/, „Тайните на мажоретките 2“ /21.07/ и „Смъртоносно отвличане“ /28.07/.

 

Смъртоносна надпревара с времето във „Великият понеделник“

Зрителите могат да избират кой филм да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg
 
 
Втората седмица на емблематичната кампания на
KINO NOVA „Великият
понеделник“ е подготвила истинско екшън зрелище и смъртоносни опасности. Новите два филма, които ще се борят
за победата, са „Дим да ни няма“ и „Бъмбълби“. Киноманите могат да изберат едно от двете предложения на уебсайта https://greatmonday.bg. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 10 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.
Екшън-комедията „Дим да ни няма“ е първият филм, който влиза в надпреварата. Повече от десетилетие детективът Бени Чан /Джеки Чан/ е по следите на опасен мафиотски бос. Когато младата дъщеря на покойния му партньор Саманта /Фан Бинбин/ попада в ръцете на престъпната групировка, единственият, който може да помогне на Бени, е бъбривият комарджия Конър Уотс /Джони Ноксвил/. Надпреварвайки се с времето, двамата трябва да избягат от преследващите ги мафиоти и да спасят Саманта, но дали ще успеят?
Второто предложение за седмицата е приключението „Бъмбълби“. Опитвайки се да се изплъзне на тези, които искат да го заловят и изучават, Бъмбълби намира убежище в автоморгата на малко крайбрежно градче. Чарли Уотсън /Хейли Стайнфелд/ е тийнейджърка, търсеща своето място в огромния свят. Именно тя открива белязания от битки робот и се заема с ремонта му. За нейна изненада се оказва, че това не е обикновена кола. Докато десептиконите преследват оцелелите автоботи с помощта на тайна организация, водена от агент Бърнс /Джон Сина/, Бъмбълби и Чарли трябва да се обединят, за да защитят света.
Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 10 юли, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в
гласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, ще могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.