Translate

понеделник, 3 юли 2023 г.

Идънред България събра над 21 000 лв. за гинекологична болница в Пловдив

 
 
Благотворителното щафетно бягане за фирми на Идънред България Edenred RUN 2023 събра над 21 000 лв. в подкрепа на акушеро-гинекологичното отделение АГО „Весела“, към общинската болница МБАЛ „Свети Мина“, Пловдив.
В бягането взеха участие 39 фирми - клиенти, партньори и служители на Идънред България, които сформираха рекордните досега 86 отбора, с повече от 340 участника и много публика, която подкрепяше отборите.  Събитието се проведе на 21 юни от 19:00 часа в Борисовата градина, София. Всеки един от отборите се състоеше от четирима души, като всеки от участниците бяга 3 км.
И тази година Идънред България отпразнува своя Idealday с организирането на Edenred RUN 2023, което е 4то поредно издание на бягането.
Всяка година групата на Edenred празнува своя Idealday, като избира каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепи. В този ден всички служители на групата по света се обединяват около общественополезна кауза в подкрепа на местните общности.
Екипът на Идънред България, заедно със своите клиенти, партньори и служители успя да събере рекордната сума от 21 485 лв. в подкрепа на кампанията, което е два пъти повече от сумата, събрана миналата година.
С цялата събрана сума от тазгодишната кампания ще бъде закупена специализирана медицинска апаратура за акушеро-гинекологичното отделение АГО „Весела“ към общинската болница МБАЛ „Свети Мина“, Пловдив. Това е единственият общински родилен дом в Пловдив и се работи със стара апаратура. На година има между 300-350 раждания и около 900 души минават на преглед.
Организацията на събитието, както и изборът на самата кауза, са в партньорство с 5КМ RUN. Със своето щафетно бягане за фирми - Edenred RUN 2023 - Идънред България за поредна година се включи в благотворителната кампания на 5KM RUN, “Дари времето си на 5kmrun 2023”, която събра обща сума в размер на 34 547.80 лв. за каузата.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар