Купонът с
отстъпката ще бъде активен за всички потребители на приложението Lidl Plus
По повод Международния ден на шоколада -седми юли, всички потребители
на мобилно приложение Lidl Plus получиха специален купон за отстъпка от 25%
на всички шоколади с марките FinCarre и JD Gross - част от собствените марки на
веригата. В периода 7-9 юли 2023г. потребителите могат да активират купон в
своето приложение, като отстъпката важи до 3 броя шоколад на клиент.
В началото на 2023г. собствените марки шоколади на Lidl FinCarre и JD Gross бяха отличени с медал за най-високо качество
според вота на клиентите в проучването Private label QUDAL – QUality meDAL
2022/2023, проведено на българския пазар от швейцарската организация ICERTIAS /International
Certification Association GmbH/.
Собствените марки на Lidl предлагат над 50
различни вида шоколад в постоянния си асортимент и над 30 като част любимите на
мнозина тематични седмици. FinCarre е най-предпочитана от клиентите марка, под
знака на която Lidl предлага богато разнообразие – млечен, млечен с ядки – цели
или на парченца, черен, бял, със стафиди, както и по-нетрадиционни вкусове като
солен карамел, например, и много други. От най-предпочитаните вкусове веригата
предлага и разфасовки по 40 гр. за по-голямо удобство на клиентите, на които им
се хапва нещо малко и сладко.
J. D. Gross е серията премиум шоколади, сред които са и едни от
най-предпочитаните видове с по-високо съдържание на какао или т.нар. черни
шоколади. 85% какао от Ариба, 60% какао от Перу и 70% какао от Мадагаскар,
както и серията La Speciale са едни от най-разпознаваемите предложения на
премиалната собствена марка на Lidl. Fairglobe е марката за био шоколади, сред които клиентите могат да открият био
млечен с 37% какао и био тъмен със 70% какао.
Качеството на шоколадите собствена марка продуктите е еднакво за цялата
Европа и се контролира през целия производствен процес. Това се оценява и от
клиентите на компанията, доказателство за което е медалът за най-високо
качество Qudal на шоколадите Fin Carre.
Няма коментари:
Публикуване на коментар