Translate

вторник, 2 август 2022 г.

FOX CRIME - Хъдсън и Рекс, сезон 3

Премиера: 4 август от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

 

 

Детектив Чарли Хъдсън може да разчита на екипа си, тъй като отделът за борба с углавни престъпления на Сейнт Джон е добре обучен. Винаги до него е немската овчарка Рекс, някога част от К-9, която е спасявала Чарли по всевъзможни начини.  Д-р Сара Труонг, привлекателния ръководител на отдела по криминалистика, може да се окаже повече от колежка на Чарли. Рекс поддържа духа в екипа, ръководен от твърдоглавия директор Джо Донован и допълнен от гениалния технически анализатор Джеси, когато им се налага да се изправят пред криминалните елементи в Сейнт Джон и да ги заловят. Всеотдайността на Чарли и изразените свръхчовешки сетива на Рекс, както и способността му да се промъква незабелязано, правят екипът им толкова специален. От отвличания, убийства, случаи на заложници до измами и корупция, Чарли, Рекс и екипът им са непобедима сила.

В ролите: Джон Риърдън, Майко Нгуен

 

 

National Geographic - Аляска: Следващото поколение, сезон 2Б /14 еп. по 60 мин./

Премиера: 4 август 2022 г. от 22:00 ч.

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 ч.

 

 

Следващото поколение жители на Аляска усърдно се подготвя за завръщането на зимата. Когато мечките
се събуждат от сън, Крис и Джеси Морс защитават дома си. Сонта и Чеви Роуч учат децата си на техники за оцеляване. Джони Ролф изследва нови територии в търсене на храна. Семейство Роуланд завършва необходимите строителни дейности. Алекс се установява на Мъртвото езеро.

 

 

FOX - Уокър, сезон 2

Премиера: 4 август от 21:00 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 21:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма

 

 

„Уокър“ е модерен прочит на дълго излъчвания сериал „Уокър: Тексаският рейнджър“, в който Джаред Падалеки /“Supernatural”/ играе ролята на Кордел Уокър, вдовец и баща на две деца със собствен морален кодекс. Той се завръща в Остин след две години работа под прикритие, за да разбере, че у дома го чакат още по-тежки изпитания. Той ще се опита да възстанови отношенията си със своя креативен и вглъбен син и своенравната си и понякога непокорна дъщеря , както и да се справи с конфликтите с останалите членове на семейството – неговия брат с увреждания, който е помагал на семейството в отсъствието на Уокър, проницателната му майка и баща му – традиционен фермер. Бившият колега на Уокър сега е капитан на рейнджърите. Уокър открива, че с новия му партньор /една от първите жени в историята на тексаските рейнджъри/, изиграна от Линдзи Морган /„The 100”/, са много сходни и бързо намират общ език. Същевременно подозренията му за обстоятелствата около смъртта на съпругата му нарастват.

В ролите:

Джаред Падалеки като Кордел Уокър

Линдзи Морган като Мики и др.

 

FOX LIFE - В името на любовта, сезон 1

Премиера: 3 август от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

 

 

 „В името на любовта“ е мрачно абсурдна и цинично трогателна история за любовта и развода. Сериалът
проследява Хейзъл Грийн, една жена малко над тридесетте, която бяга след 10-годишен задушаващ брак с Байрън Гогол, властен милиардер. Рей Романо също взема участие като едно от водещи лица в сериала.

В ролите: Кристин Милиоти, Рей Романо, Били Магнусен, Дан Бакедал и др.

 

 

Yettel предлага последни бройки смартфони на изгодни цени в своя аутлет

iPhone XS Max, One Plus 7 Pro и Nokia 3.4 са част от предложенията

 

 

Yettel вече разполага със специална аутлет секция на своя сайт, в която всички желаещи могат да открият
редица устройства на изгодни цени. Предложенията могат да бъдат намерени единствено онлайн - на Yettel.bg, където има немалко примамливи оферти за последни бройки от някои от най-успешните модели от последните години.

iPhone XS Max 512GB бе най-изкушаващият и труден за откриване смартфон на Apple преди няколко години, въпреки много високата си цена. Сега той се предлага само за 1559,99 лв. в брой или по 71,59 лв. на лизинг за 24 месеца с план Тотал Макс 59.99 за две години. Смартфонът разполага с A12 Bionic чип и се отличава с големия си Super Retina HD екран, направен с OLED технология. Апаратът предлага двойна 12MP + 12MP широкоъгълна и телефото камера с възможност за 4К видео запис. Моделът разполага със софтуер и някои хардуерни функции, актуални до днес, и е отлично решение за феновете на Apple, които искат да се сдобият с по-изгодно устройство.

OnePlus 7 Pro 128GB Dual също е модел за ценители. Смартфонът разполага с Fluid AMOLED capacitive екран, работещ в съотношение на страните от 19.5:9. Моделът работи с Qualcomm Snapdragon 855 процесор, направен със 7 nm технология. Наред с това той има качествена тройна камера, включваща 48 MP широкоъгълен основен сензор, 8 MP телефото с 3x оптично увеличение и 16 MP ултра широкоъгълна камера със 117° обхват. Смартфонът има симпатична, изскачаща от корпуса 16 MP предна камера. Сред останалите му характеристики може да се отличи наличието на 6 GB RAM, както и на вградена 4000 mAh батерия с бързо зареждане. В аутлета на Yettel смарфонът може да се намери за  549,99 лв. в брой или по 26,59 лв. на лизинг за 24 месеца с план Тотал Макс 39.99 за две години.

NOKIA 3.4 64GB Dual, eдин от по-достъпните модели в тази част от сайта на мобилния оператор, се предлага само за 19,99 лв. в брой с Тотал Макс 39.99 за две години. Той работи с Qualcomm Snapdragon 460 процесор и има 3 GB RAM. Вградената му памет е 64 GB, но тя може да бъде разширена с използването на слот за microSD карта памет, с още до 512 GB. Екранът на смартфона е IPS LCD и работи в HD+ резолюция и съотношение на страните от 19.5:9. Основната камера е тройна - 13 MP + 5 MP + 2 MP, а селфи камерата е 8 МР. Апаратът може да се похвали с 4000 mAh батерия, а мнозина вероятно ще се насладят и на наличието на 3,5 мм аудио изход, с който могат да използват любимите си слушалки.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.