Translate

четвъртък, 21 септември 2023 г.

Vivacom e генерален партньор на второто издание на гейминг турнира Dota Masters Bulgaria

 

 

За втори път през месец септември Vivacom ще подкрепи родната геймърска сцена, като телекомът ще предостави високоскоростен интернет през своята най-високоскоростна 10GIGA мрежа[1] за провеждането на гейминг турнира Dota Masters Bulgaria. Първите кръгове на състезанието ще бъдат изиграни онлайн, а големият финал ще бъде отпразнуван със събитие на живо в „Централен военен клуб“ в гр. София, на 24-ти септември от 14:00 часа.

Всички участници и посетители на турнира ще могат да се възползват от единствената по рода си 10GIGA мрежа на Vivacom, която разкрива нови хоризонти от възможности пред геймърите. 10GIGA е ненадминатата в България технология на телекома за фиксиран интернет със светкавична скорост. Благодарение на нея гейминг изживяването се извисява до съвсем друго ниво – всички играят пълноценно, защото няма ограничение в капацитета на мрежата, гладкият гейминг без лаг е гарантиран, а онлайн стриймването никога не е било по-лесно и приятно.

По време на големия финал на Dota Masters Bulgaria Vivacom ще осигури на всички посетители безплатен достъп до Wi-Fi мрежа чрез специални гейминг кули, които разпръскват сигнала и могат да зареждат кабелно или безжично смарт устройства. Турнирът ще бъде с вход свободен, като феновете на гейминга ще могат да видят на живо световноизвестни Dota играчи и да се насладят на тематично Cosplay събитие.

Всеки участник в публиката ще има шанса да усети тръпката от състезанието и да се включи в страхотна томбола с награди, организирана от Vivacom. Участието в лотарията изисква свързване към Wi-Fi кулите на телекома или регистрация през сайта vivacom.bg с QR код, раздаван от промоутъри на място. Двама души ще спечелят двата невероятни сгъваеми флагмана на Samsung – Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5, които са изключително подходящи за мобилен гейминг със своите мощни процесори и широки екрани. 

Повече за официалните правила на томболата може да видите ТУК.     



[1] Скорости до 10 Gbps в части от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна. За техн. възможност и повече инфо – vivacom.bg

 

Sofia Summer Fest 2023

 

 

23 септември - 20:00 часа - The Winner Tour”, концерт на Владимир Михайлов

24 септември - 20:00 часа - “Хайде да убием Матилда”, спектакъл с участието на Асен Блатечки и Николай Урумов

27 септември - 20:00 часа – концерт на CoolDen

1 октомври – 19:00 часа – „Джаз класики“, концерт с Васил Петров и Рик Гард

Адрес: гр. София 1421, бул. "Черни връх" № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро - Метростанция "Европейски съюз"

Автобуси № 94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“

Автобуси № 102 – спирка „Хотел Хемус“

Автобуси № 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

Тролейбус №7 – спирка „Хотел Хемус“

 

Red Bull Dance Your Style се завръща в България на 23-ти септември!

 

 

Събитието, което възхвалява изкуството на уличните танци - Red Bull Dance Your
Style се провежда за втори път в България с квалификации на 23.10 в София, езеро Ариана от 17:00ч.

Любителите на "уличните танци" от цялата страна са поканени да станат свидетели и да участват в това вълнуващо събитие, което обещава да покаже на сцената едни от най-добрите танцьори и хореографи в страната.

Red Bull Dance Your Style е известно с уникалния си формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен street dance стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави свръзката с аудиторията изключително важна.

Red Bull Dance Your Style прослушвания:
Дата: 23 септември 2023 г.

Час: 13:30 ч.

Местоположение: International Dance Academy 360
Red Bull Dance Your Style кани неограничен брой участници от цялата страна да заемат участие в състезанието, като се регистрират на линка. Позволените стилове са всички street dance стилове /hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall/, с изключение на breaking.
Трима международни съдии ще се погрижат за отсяването на 16 участника, които ще се класират за официалната квалификация в София по-късно същия ден.
Прослушването се провежда в едно от най-големите и прогресивни танцови студиа в страната - International Dance Academy 360. Школата е дом на множество талантливи деца и възрастни, обичащи танцовото изкуство, както и 20 ментора и над 17 танцови стила.
Red Bull Dance Your Style квалификации:
Дата: 23 септември 2023 г.

Час: 17:00 ч.

Местоположение: Езерото Ариана, София
Избраните 16 участинка от прослушванията застават един срещу друг, като публиката решава кои трима в тази квалификация ще спечелят място в националния финал на събитието на 8-ми октомври в столицата.
Red Bull Dance Your Style Национален финал:
Дата: 8-ми октомври 2023 г.

Час: 17:00 ч.

Местоположение: подлез "Софийското Ларго"
Националният финал на събитието кани 13 от най-добрите хореографи и танцьори в страната да се изправят срещу 3-мата участника, спечелили по време на квалификациите. Шампионът заминава към глобалния финал на формата на 4.11 във Франкфурт на Майн, Германия. Кралят / кралицата на дансинга от България ще се бори за световната титла Red Bull Dance Your Style шампион срещу най-добрите танцьори от 46 държави.

Основни акценти:
Събитието обединява различни стилове, като всеки може да избере какво да танцува. От хип-хоп до попинг, от съвременен танц до хаус - събитието ще покаже разнообразни танцови стилове, отбелязвайки богатата танцова култура в България. Позволените стилове са всички street dance стилове /hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall/, с изключение на breaking.

Участие на публиката: Red Bull Dance Your Style е уникално събитие, в което публиката определя кой ще бъде новият национален шампион.

Не пропускайте шанса си да станете свидетели на невероятния талант и страст на най-добрите танцьори в България, които се борят за място на световната сцена на квалификациите на Red Bull Dance Your Style в София. Пригответе се за една незабравима нощ на танци и забавления!