Translate

сряда, 20 септември 2023 г.

Смарт телевизорите на LG предлагат безплатен тримесечен абонамент към Apple TV+

Широка селекция от оригинални Apple заглавия, хитови сериали и филми са вече безплатни за потребителите на LG Smart TV по целия свят за лимитиран период от време

 

 

LG Electronics /LG/ предлага на всички, отговарящи на условията потребители на LG Smart TV, в 81 държави, възможността да се радват на три месеца безплатен Apple TV+ абонамент. Собствениците на съвместими 4K и 8K смарт телевизори LG /модели от 2018 и по-късно/ могат да се възползват от своя тримесечен безплатен период до 12 ноември 2023 година2.

Apple TV+ предлага първокласни, завладяващи драми и комедии, игрални филми, революционни документални продукции, както и забавление за децата и семейството, включително серии като “Silo,” “Hijack,” “Foundation,” награденият с Emmy глобален феномен “Ted Lasso,” както и предстоящия трети сезон на носителя на Emmy, SAG и Critics Choice Award – драматичния сериал “The Morning Show,” новия лимитиран сериал “Lessons in Chemistry,” с участието на носителката на Оскар Бри Ларсон, която е и продуцент на продукцията. Дългоочакваните игрални филми, които предстои да бъдат добавени към платформата Apple TV+, включват “Killers of the Flower Moon” на Мартин Скорсезе, “Napoleon,” с участието на носителя на Оскар Хоакин Финикс, режисиран и продуциран съответно от от номинираните за Оскар Ридли Скот и Кевин Уолш; наситения със звездни участия шпионски трилър “Argylle,” с Хенри Кавил, Сам Рокуел, Брайс Далас Хауърд, Браян Кренстън, Катрин О‘Хара, Джон Сина, Дуа Липа, Ариана ДеБосе, Самуел Л. Джаксън и други.

LG непрекъснато работи, за да предостави най-доброто зрителско изживяване с богата библиотека от съдържание и завладяващ звук. Нещо повече, всички смарт телевизори на LG улесняват зрителя максимално в откриването на потапящо съдържание чрез интуитивната си и лесна за употреба webOS платформа.

Вижте повече информация за условията, начина за включвани и предимствата, което партньорството ви предоставя, на сайта на LG:

https://www.lg.com/bg/televizori/appletvplus

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар