Translate

неделя, 12 ноември 2017 г.

Юлиана Дончева се подмлади с вампирски лифтинг


От всички подмладяващи и освежаващи кожата на лицето терапии, Юлиана избра т.нар. „вампирски лифтинг”, защото е изключително щадяща, слабо инвазивна и най-вече понеже се прави със собствената кръв на пациента, което е явен знак, че ще бъде щастливо възприета от тялото.
Тя споделя:
-Бях решила да се подложа на разкрасяваща процедура. Заключих, че ми е време. Направих проучване и се спрях на вампирския лифтинг. А и извадих късмет, защото
д-р Джихан Абазович, който е сертифициран да тренира лекарите в цяла Европа при използването на апарата „Магелан”, провеждаше обучение в България в клиника „Имани” – единственото място, което разполага с оригиналния уред.
Процедурата със стряскащо име е една от най-търсените в Холивуд. При океана от всякакви уреди и начини за разхубавяване, не се е минало без маркетингов трик. Нейният създател и кръстник Чарлз Ръналс подарява на всеки от гостите на церемонията по връчването на Оскарите по един ваучер за безплатна терапия. Който пробвал, останал възхитен, а и най-добрата реклама е отличният резултат.
Американският изобретател на метода и далновиден ползвател на вълшебната машина с размери на голяма домакинска тенджера, държи международния патент за „Вампирския лифтинг“ и дори регистрира салоните и клиниките, които притежават правата в нарочен поименен списък. Причината за това е, че ефектът и самата манипулация са подчинени на строго фиксирани правила и резултата от набождането със собствена, обогатена кръв и плазмаа не само  е несравним,  впечатляващ и дълготраен, но и се прави еднократно! За разлика от нелицензираните салони, в които са необходими четири последователни сеанса.
"Вампирският фейслифтинг“ е новото лице на антиейдж медицината, позната още като регенеративна. В основата й стои подмладяване на лицето и тялото чрез използването на клетки от собствения ви организъм.
С остаряването кожата губи своята еластичност, способността й да задържа влагата намалява, снижава се концентрацията на хиалуронова киселина и най-важното, колагеновите влакна се отпускат и започват да приличат на разбридан чорап.
Поради тази причина, в последно време все по-често се говори за т. нар. „Обогатена с тромбоцити терапия“ (Platelet Rich Plasma), позната със светското си име "Вампирски фейслифтинг“.
Това е иновативен метод, при който се използва вашата собствена обогатена с тромбоцити  плазма. Тя може да бъде приложена самостоятелно или в комбинация с други методи - напълно нов подход, отговор на потребностите на хората, които търсят максимално естествен и безопасен начин за подмладяване.
"Вампирският" фейслифтинг (PRP терапия) е подходящ за всеки във възрастта между 30 и 80 години. Друго предимство на процедурата е че се изпълнява в амбулаторни условия, без да е необходима някаква специална подготовка.
Няма риск от заразяване с кръвно преносими болести и алергични реакции, тъй като се използва кръвта на пациента.



Няма коментари:

Публикуване на коментар