Translate

четвъртък, 16 ноември 2017 г.

Над 83 000 лева бяха набрани по време на 12-тия Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър”



Сумата ще бъде инвестирана в устойчивото развитие на 24-часовата индивидуална грижа и специализирана подкрепа за 100 деца и младежи в Кюстендил и Казанлък. На събитието присъстваха 200 гости – партньори и поддръжници на фондацията, дипломати, представители на социално-отговорния бизнес и  културните среди в България.
Централна част в програмата зае Благотворителният търг с колекционерски предмети и преживявания. Водеща на търга бе Преслава Фентъм-Флетчър - директор на организацията Action for Russia’s Children (ARC) и сертифициран аукционер от Кристис. Сред най-желаните предмети и преживявания бяха тениска на Арсенал, подписана от отбора, картина на американската художничка Роуз Ранов, боксови ръкавици на Кубрат Пулев, потник на Ивет Лалова, полет с балон за двама и еднодневен круиз във Варненския залив за 6 човека.
Водещи на бала бяха актрисата и филмов режисьор – Яна Титова и актьорът Александър Алексиев, известен от българския хитов сериал „Откраднат живот“ и новият филм по едноименния роман на Милен Русков „Възвишение“. Събитието откриха момичетата от HYPNOTIC трио - една от най-успешните и популярни струнни формации у нас. В музикалната програма се включи и известният цигулар Хари Ешкенази, който отведе гостите в красивия свят на класическата музика с изпълнението си. А за доброто настроение на гостите по време на вечерта се погрижи суинг квартетът The Scarlett Sisters. В края на събитието бе разиграна и благотворителна томбола с атрактивни награди, сред които уикенд за двама в Хотел Хилтън, VIP пропуски за София Филм Фест и ваучери за модни магазини.


Няма коментари:

Публикуване на коментар