Translate

неделя, 12 ноември 2017 г.

SELENA ES със зашеметяващ коафьорски спектакъл



Новите тенденции в косите са вдъхновени от улицата. На мода са късите прически, решени в русо, медно и кафяво

SELENA ES представи актуалните тенденции във фризьорството за 2018 г. Със зашеметяващ коафьорски спектакъл под магнетичното заглавие STREET SPIRIT & Alter Ego. Атрактивното шоу се състоя в столицата и предложи на гостите комбинация от изискан стил и модерна визия. Вдъхновението за шоуто беше пренесено от Барселона, където наскоро прочутият испански бранд Montibello отбеляза своята 50-годишнина. Той е специализиран в професионалната грижа за косата и красотата и е една от топ марките в портфолиото на SELENA ES. Последните тенденции в прическите, които бяха представени по време на коафьорския спектакъл STREET SPIRIT & Alter Ego, са вдъхновени от актуалните предложения на Montibello за 2018 г.
В самото начало Елена Стефанова, мениджър на SELENA ES, представи специалния гост на събитието – Карола Адам, собственик на Montibello, която разказа интересни факти от историята на бранда и благодари на SELENA ES за тяхното професионално партньорство. На сцената се изяви артистичният екип на Montibello – Джорди Тенас /Jordi Tenas/ и Хорхе Суарес /Jorge Suarez/, които пристигнаха от Испания специално за шоуто. В коафьорския спектакъл участва също артистичният екип на SELENA ES – Милен Илиев, Любомир Петров, Калин Велинов и Николай Колев, както и най-новите лица в екипа Галин Биволарски и Иван Иванов. В шоуто взеха участие също гост-фризьори от България – Марек Яновски, Теодора Иванова, Калинка Кирилова, Петър Сивов, Румен Николов и Гергана Веселинова. В духа на шоуто бяха и музикалните изпълнения на Pavell & Venci Venc' и на Марина Кискинова, която освен като певица, се изяви и като водеща на събитието.
На сцената беше показана дръзка колекция прически, подготвени съвместно от българските и испанските коафьори. Колекцията съчетава визии, вдъхновени от улицата, които всеки може да носи. Актуалните цветове са русо, медно и кафяво, като те са интензивни, плътни и без преливане. Водещи са късите коси. Характерна е асиметрията в дължините и конкретно при каретата. Бретоните също са актуални – те са плътни, в равна или неправилна форма.
Гост-коафьорите от Испания Джорди Тенас и Хорхе Суарес показаха общо осем визии, които
персонализираха на сцената. Те разясниха и водещите тенденции, като отбелязаха, че медните нюанси стоят еднакво добре на различни типове жени, сексапилният рус цвят на косата винаги подмладява, а кафявите тонове придават женственост. В техните предложения присъстваха и екстравагантните тъмно лилаво и огнено оранжево – т.нар. цвят „тиква“, който е артистичен, с изключителен блясък, но може да бъде и елегантен. Коафьорите акцентираха върху това, че именно цветовете, комбинирани по един добър начин, са ключови за интересната и модерна визия. А късата коса, която е водеща тенденция, може да бъде много чувствена, женствена и сексапилна.
Артистичният екип на SELENA ES представи общо девет визии, от които шест в основните актуални цветове и три авангардни. В техните предложения имаше оцветяване с пиксели в зелено и жълто в бретона, по дължината в края на косата и от двете страни. Обем в косата имаше само при авангардните визии, а дължините бяха основно къси. Гост-фризьорите от България също се съобразиха с водещите тенденции и показаха прически предимно в къси дължини и в тоналностите на русото, медното и кафявото.
Сред гостите, които уважиха събитието бяха: италианският дизайнер и стилист Алберто Веделаго, проф. Любомир Стойков, Наталия Гуркова, Диана Дафова, Капка Амзина, Радослава Минчева, Славка Занева, дизайнерката Росица Рангелова заедно с дъщеря си, Росица Стойчева, Ради Орцева, Анелия Иванова, носителките на титлата Мисис България за 2017 година – Анна Стефанова, Ирина Белчева и Цветелина Георгиева, както и много представители на фризьорския бранш от цялата страна, партньори и приятели на SELENA ES.

Няма коментари:

Публикуване на коментар