Translate

неделя, 12 ноември 2017 г.

Montibello празнува 50 години красота



SELENA ES представя тенденции във фризьорството за 2018 г.

Вече 50 години Montibello се специализира в професионалната грижа за красотата и отпразнува своята годишнина с гранд гала събитие в Барселона! Грандиозният коафьорски спектакъл се състоя в зала Italian Pavilion. На сцената, последните тенденции във фризьорството, показаха световноизвестните стилисти Мазела и Палмър /Mazella&Palmer/, Тим Хартли /Tim Hartley/, дуото X-Pression и артистичният екип на Montibello.
Благодарение на SELENA ES, официалният дистрибутор на Montibello в България, български коафьори успяха да присъстват на грандиозния спектакъл и да почерпят вдъхновение, което ще пренесат и у нас. Собствениците на SELENA ES, Елена и Ивайло Стефанови, също бяха сред гостите на събитието и отпразнуваха годишнината на една от топ марките в портфолиото си.
През месец ноември SELENA ES ще отбележат и в България 50-годишнината на испанския бранд Montibello с голям коафьорски спектакъл STREET SPIRIT & Alter Ego, който ще представи актуалните тенденции във фризьорството за 2018 г. Организаторите обещават шоу на вдъхновението и креативността в най-чистия им вид, комбинация между изискан стил и модерна визия. На сцената ще се изяви артистичният екип на Montibello – Джорди Тенас /Jordi Tenas/ и Хорхе Суарес /Jorge Suarez/, които ще пристигнат от Испания специално за шоуто. В коафьорския спектакъл ще участват също артистичният екип на SELENA ES и гост фризьори от България. Гост изпълнители на шоуто ще бъдат Pavell & Venci Venc' и Марина Кискинова, която ще бъде и водеща на събитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар