Translate

неделя, 12 ноември 2017 г.

Проф. Николай Петрово предаде поста министър на здравеопазването на Кирил Ананиев



„На база приоритетите на правителството, които са записани в управленската програма, съм подготвил план за действие във всички направления на здравеопазването – административно, структурно, по отделните видове дейности – предмет на здравното осигуряване, за подобряване връзката между отделните звена в системата“, каза Кирил Ананиев - новият здравен министър.
Той благодари за свършеното от екипа на проф. Николай Петров и посочи, че приемственост ще има.
Министър Ананиев посочи, че е наясно с невъзможността да има 100, дори 10 дни толеранс, поради което мобилизацията на екипа ще е пълна.
„За мен наистина е удоволствие да предам Министерството на здравеопазването във Вашите ръце, изхождайки от безупречната Ви репутация и сериозна биография. Надеждите към Вас са много големи, имате безрезервната ми подкрепа и съм на разположение 24 часа. Кураж и с Бога напред!“, каза проф. Петров и предаде на новия здравен министър отчет със свършеното от екипа на МЗ, както и информация за стартирали инициативи, проекти, промени в нормативната уредба, касаеща сектора, и изпълнението на правителствената програма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар