Translate

вторник, 20 декември 2022 г.

Johnny Depp и Alice Cooper идват в София на 12 юни

Супергрупата Hollywood Vampires с първи концерт в България
 
 
На 12 юни 2023г. супергрупата
Hollywood Vampires ще излезе за първи път пред
българската публика с разтърсващо шоу. Двигателите на
звездната формация - Johnny Depp, Alice Cooper и Joe Perry от Aerosmith ще разлюлеят столичната “Арена София” с едни от най-големите рок хитове на всички времена, а към тях ще се присъедини и китаристът на Alice Cooper Tommy Henriksen. Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.
“Вече изминаха три години, от както бяхме на турне с ‘Вампирите’. Нямам търпение да се съберем отново с момчетата, обичам това, че съм част от групата! Моята банда е страхотна, но това да пея с Hollywood Vampires е напълно различно изживяване!” - споделя самият Alice Cooper.
Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум “Rise” /2019/, който включва синглите "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Whos Laughing Now”.
Американската супергрупа Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon /The Beatles/, Keith Moon /The Who/ и Micky Dolenz /The Monkees/. Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney /The Beatles/, Slash /Guns N' Roses/и Brian Johnson /AC/DC/.
Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12 юни 2023г. в столичната зала „Арена София“. Билетите са в продажба от 4 ноември 2022г. в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.
От 2 ноември в продажба са и ексклузивни ВИП пакети за концерта, които отново ще бъдат налични в мрежата на Eventim.
Цени на билети:
90 лева – правостоящи
150 лева – Front of stage
От 110 лева до 170 лева – седящи
Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо място
 

 

Посрещаме 2023г. с Paco Osuna в YALTA CLUB

 

Силната година за клуба завършва с удължен сет от испанеца, който няма нужда от представяне
 
 
2022 остава в историята като поредната успешна година за YALTA CLUB. Хиляди
фенове ще запомнят както качествените клубни партита , така и мащабните изнесени събития в София, Пловдив и Бургас. Преходът към новата година ще направим отново танцувайки, заедно със специалния гост за вечерта –
Paco Osuna. На 31 декември /събота/, испанецът ще направи удължен сет в YALTA CLUB, а задно с него ще бъде и Liubo Ursiny резидент на клуба и основен виновник за всички музикални маратони през годината.
По време на закриващото годината парти, зад пулта в ROOM 1 на YALTA CLUB ще се качи артистът, който няма нужда от представяне. Paco Osuna се отличава с креативност, смелост и непрестанно търсене на нови форми на изразяване. На живо той винаги е енергичен и раздаващ се, а музиката му е интелигентна и завладяваща – факт, който затвърждаваме след всяко негово гостуване в България. Той е в топ класацията на ключови имена, що се отнася до развитието на световната електронна сцена. Когато не е зад пулта или в студиото, той движи собствения си бранд Mindshake Records и курира събитията на лейбъла по цял свят. Има продукции за лейбъли като Minus, Plus8, Spectral, Snatch!, MOOD Records, Rukus, Defected, еlrow Music и много други, а списъкът със събития, на които е бил гост, е безкраен. И по-важното е, че това е един от онези списъци, в които качеството е над количеството.
Paco Osuna избра YALTA CLUB за новогодишната нощ, а с такава централна фигура събитието обещава да е първокласно. Очакваме удължения му сет, който ще отпразнува края на годината, както и този на Liubo Ursiny, който ще открие вечерта.
Early Bird билети за събитието може да закупите от YALTА CLUB, OMV и в мрежата на Eventim.bg на цена от 80 лв.
Може да направите вашите резервации на телефон +359 897 870 230.
 

 

24Kitchen - Пол Холивуд опитва Япония

Премиера: 29 декември 2022 г. от 13:00 ч.
Излъчване: Всеки четвъртък от 13:00 ч.
 
 
Пол Холивуд никога не е бил в Япония. Доколкото той знае, това е една страна без
традиции в печенето на хляб, а страна без хляб е страна без хлебари. В тази поредица от три части любимият британски пекар открива колко много е грешал и как Япония бързо се превръща в една от най-добрите гурме дестинации в света. В поредицата Пол пътува из страната, като опитва регионални деликатеси, и се учи да приготвя някои от най-известните японски ястия. По време на приключението си Пол е придружаван от множество спътници, сред които готвачи, комици, производители на ориз, група буйни и едрички сърфисти от Окинава и, разбира се, пекари. „Пол Холивуд опитва Япония“ не е обичайното предаване за храна – но пък Япония далеч не е обикновена страна.