Translate

неделя, 18 декември 2022 г.

Потребителите на LG Smart телевизори могат да се ПОДГОТВЯТ ЗА празниците с тримесечен безплатен пробен период на Apple TV+

За лимитиран период от време, компанията предлага на домакинства от целия свят, притежаващи LG Smart телевизор, възможност да използват безплатно услугите на Apple TV+
 
 
Потребителите на LG Smart телевизори в над осемдесет държави, включително
България, получават безплатен достъп до Apple TV+ за три месеца и ще могат да се насладят на популярни и награждавани продукции по време на празниците.1 Промоцията вече е активна за новите абонати на Apple TV+ и важи за всички съвместими 4K и 8K LG Smart телевизори от 2018 до 2022, работещи с webOS 4.0 до webOS 2022. За да се възползват от офертата, потребителите трябва да влязат в приложението на Apple TV+ през съвместим LG Smart телевизор и да последват описаните там инструкции.2
С Apple TV+, притежателите на LG Smart TV могат да се насладят на първокласни Apple Original драматични и комедийни сериали, игрални и документални филми, или продукции, подходящи за цялото семейство или децата. В портфолиото са и тазгодишният носител на наградата „Оскар“ за най-добър филм „CODA: Дете на глухи родители“, счупилият всички рекорди носител на награда „Еми“ „Тед Ласо“, празничният комедиен мюзикъл „В духа на Коледа“, както и хит сериали като „Лоши сестри“, „Куци коне“ и много други, включително спортни програми като “Friday Night Baseball” и мачове от Major League Soccer, стартиращи през февруари 2023. След лансирането си през 2019, Apple TV+ се превърна в първата стрийминг услуга с изцяло оригинално съдържание, достъпна по целия свят. Във фазата си на лансиране, Apple TV+ може да се похвали с повече оригинални продукции и награди от всяка друга стрийминг услуга за същия период. До днес, Apple Original филмите, документалните продукции и сериалите имат повече от 280 награди и над 1200 номинации.
LG Smart телевизорите използват впечатляващи технологии за звук и картина за изключително зрителско изживяване у дома. Водещите на пазара телевизори от LG използват Dolby Vision IQ и Dolby Atmos, подобрявайки завладяващото домашно забавление, особено при прожектирането на разработените чрез Dolby заглавия на Apple TV+.
За да добавят още по-голямо удобство към зрителското си изживяване с LG Smart телевизорите, поддържащи webOS 4.0 или по-висока, потребителите могат да използват LG Magic Remote дистанционното, за да се насочват, избират или скролват през интерфейса на приложението, както и да използват вградения му микрофон, за да търсят, откриват или стартират гледането на висококачественото съдържание на Apple TV+ чрез прости гласови команди.3 Нещо повече, webOS 22 поддържа лични профили, за да предостави на всеки потребител персонализирано зрителско изживяване.
# # #
1.                 Началната дата може да варира според региона. Офертата изтича на 31 януари 2023 г. Промоцията важи за страните, в които Apple TV+ е наличен. Mестните подробности могат да се проверят на www.lg.com.
2.     Офертата е налична за телевизори LG 4K и 8K от 2018 г. до 2022 г. Офертата приключва на 31 януари 2023 г. Валидна само за нови абонати на Apple TV+ в регионa на възраст над 13 години. Има ограничение за една оферта нa телевизор и Apple ID. Планът се подновява автоматично на цената на месец за региона до отмяна. Изисква акаунт в iTunes/Apple Media Services. Важат условията и Политиката за поверителност на Apple; Вижте приложимите условия на адрес https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html.
Необходими са съвместими продукти и услуги. Не може да се комбинира с други оферти, предоставящи достъп до същата услуга. Apple TV+ е марка за услуги на Apple Inc. Apple не е участник или спонсор на тази промоция.
3.     Гласовата команда е достъпна на 22 езика.
 
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар