Translate

събота, 27 май 2023 г.

24Kitchen - Просто Сузи, сезон 1

Премиера: 31 май 2023 г. от 13:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 13:00 ч.
 
 
Шеф-готвачът Сузи Масети пътува до малкия арабски остров Бахрейн, за да изследва пресните местни съставки и да покаже колко лесно е да се приготви вкусна храна с ресторантско качество в уюта на собствения ви дом в тази будеща апетита поредица. Всеки епизод представя една основна съставка – от риба, ориз и зеленчуци, до подправки, билки и сирене, а Сузи разкрива важни съвети за това как лесно да пресъздадете и най-сложните ястия. Споделете истинската радост на Сузи от храната, докато тя, като страстен кулинар, доказва какво може да се приготви само с малко творчество, насърчавайки всички нас да направим нещо различно със съставките, налични в собствения ни регион.

 

Забележителната пианистка Лола Астанова за първи път в България

Носителката на „Грами“ ще свири в Пловдив и София
 
 
Световноизвестната пианистка Лола Астанова ще се срещне за първи път с българските си фенове.
Tя ще изнесе два концерта у нас, като започне с Античен театър, Пловдив на 30 май и продължи със зала 3 на НДК, София на 6 юни. Носителката на награди „Еми“, „Грами“, както и на редица други музикални отличия, ще завладее публиката с въздействащ и дълбоко емоционален стил, безпогрешна техника, силно женско присъствие и уникален усет към модата, който се превръща в нейна запазена марка.
С над 300 милиона последователи в Инстаграм, тя става най-търсеният пианист в света. Това я прави интернет сензация и ѝ отрежда място на множество престижни събития, където свири като специален гост. Едно от тях е благотворително събитие в Карнеги Хол, оглавявано от Доналд Тръмп. Кариерата я среща с редица знаменитости. Тя има честта да работи с музикалния продуцент Дейвид Фостър и Андреа Бочели, с когото създават краткия документален филм „The Journey to the Theatre of Silence“. Атрактивната пианистка записва дует и с Марк Антъни, а с нейния любим приятел Степан Хаусер от 2 Cellos, носители на 16 награди „Грами“, пресъздават по особено атрактивен и страстен начин различни музикални произведения като „Лунната соната“ на Бетовен например.
Талантливата и привлекателна Лола Астанова започва музикалното си пътешествие, когато е едва на 6 години. Тя бързо усеща, че това е нейното призвание и до ден днешен не спира да развива уменията си. Тя впечатлява не само със своя прочит на класически произведения на Шопен, Лист и Рахманинов, но и с аранжиментите на хитове като „Don't Stop the Music“  на Риана и „We Are the Champions“ на Куин.
Какви музикални изненади ще поднесе любимката на световния номер 1 в тениса Новак Джокович, ще разберем в Античен театър, Пловдив  и зала 1 на НДК, София.
Организатор на събитието е Pragma Music Entertainment.
 

 

Силни емоции и лятно настроение с любими български заглавия по bTV през летните месеци

 

Специални епизоди на „Стани богат“, новият сериал „София вкъщи“, горещият „Съни бийч“ и обичано българско кино са сред акцентите в програмата през юни и юли. Снимките на трети сезон на уникалния, забавен и най-летен сериал в българския ефир започват след броени месеци
 
 
Висококачествен хумор, летни емоции и много настроение очаква зрителите на bTV в
специалната лятна програмна схема, която поставя своето начало още в края на май.
Силен старт на лято 2023 ще даде новият български сериал „София вкъщи“, който ще дебютира в ефир на 29 май. Епизодите на чакания с нетърпение сериал ще се излъчват в понеделник и вторник от 21:00 ч. Модерен и стилен, „София вкъщи“ ще пренесе зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период, а в ролите ще заблестят нови лица – талантливите млади актьори Владинелла Кацарска, Иван Тодоров, Никола Парашкевов и други.
И защото лято без море не може – от 31 май в програмата удобно ще се настани и един от най-свежите и обичани сериали по bTV – „Съни бийч“. Всяка седмица в сряда, четвъртък и петък от 21:00 ч. епизодите от сезон 1 и сезон 2 на сериала ще пренесат зрителите в най-купонджийското място по българското черноморие. За феновете на Дарина, Ивон, Виктория, Младен, Никола, Гомес, Стойчо Розата, пиколото Жоро и всички останали е и новината за снимките на третия сезон на „Съни бийч“, който ще бъде заснет през лятото.
На 4 юни, неделя, точно в 20:00 ч. ще стартират специалните осем праймтайм издания на „Стани богат“ под наслов - „Въпрос на бъдеще“. В този уникален благотворителен проект зрителите ще се запознаят с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България, които ще бъдат подкрепени чрез играта на истински герои и популярни личности, свързани с каузите. Но най-голямата изненада ще бъдат гост-водещите на проекта, които ще превърнат всеки епизод от предаването в паметно и неповторимо събитие. Всеки от тях ще придаде на играта ново настроение и ще внесе личен почерк и обаяние, а смисълът да знаеш и да се бориш за смислена кауза ще бъде поставен на пиедестал. Специалните епизоди на „Стани богат“ ще се излъчват по bTV всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч.
Новите епизоди на „Стани богат“ ще бъдат предшествани от излъчването на трисерийната британска сага „Аферата Стани богат“, посветена на един от най-ярките опити за измама в култовата игра за знания.
Горещи летни емоции ще донесе и филмовата програма на bTV. От 3 юни в съботните вечери от 20:00 ч. телевизията ще предложи на зрителите специален слот за българско кино с излъчването на топ заглавия от портфолиото на bTV Studios - „Революция Х”, „Живи легенди“, „Завръщане“, „Доза Щастие“, „Като за последно“ и премиерният „Голата истина за група Жигули“, които ще освежат горещия съботен праймтайм.